[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

SAVASXXL bir ve son foto
Arkadaşlar topic ilerlemiş ,gelemeyenler artık bir dahaki sefere , böylesi keyifli,güzel bir gece için başta alper_tim (yaş konusu harika )tüm diğer MT üyesi
dostlar sağolun

Super Moderator
necdet' Alıntı:
ok kardeşim hem giriş hem kuşsuz olsun lütfen :queen:
tamm giriş kat olurda kuşsuz olur mu bilmemm:queen: :queen:
bu hafta sayısal sana çıkıcakmış die tiyo aldım ben:queen: :queen: :queen:

muratdiksöz' Alıntı:

SAVASXXL bir ve son foto
Arkadaşlar topic ilerlemiş ,gelemeyenler artık bir dahaki sefere , böylesi keyifli,güzel bir gece için başta alper_tim (yaş konusu harika )tüm diğer MT üyesi
dostlar sağolun
yaş konusu neydi yaww:silent: :silent:
dedim ben size bi tane içersem hatırlamam hiç bişi diyee:p :p
:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Resimlere baktım da.. Biri destinyofrock bacımın elini sabitlemiş de mi bütün resimlerde aynı hareketi yapıyor kızcaaaz.. Merak ettim yani..

Yeri gelmişken belirteyim.. Sevgili Ferni'nin forum kuralları ve içkili resimler konusunda dedilerine sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar bira şişesi, rakı bardağı resimde görünüyor diye nerede ise afaroz edilecekti. Çifte standart yapılacaksa buna karşı çıkarım. Aslında bu komik kuralın da zaten değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne radyoda ne TV'de ne gazetelerde böyle bir yasak yokken ve bu tip yayın organları çocuk ve gençler tarafından çok daha fazla takip ediliyorken oralarda bile böyle bir yasak yok. Kaldı ki sanki bütün cocuk ve gencler işlerini güçlerini bırakmış MT sitesindeki gezi resimlerine bakıp alkol kullanmaya başlıyorlar.. Gülesim geliyor bu kurala ya neyse daha cok konuşmiyim yoksa banlanacam :p

Super Moderator
cenkmenderes' Alıntı:
Resimlere baktım da.. Biri destinyofrock bacımın elini sabitlemiş de mi bütün resimlerde aynı hareketi yapıyor kızcaaaz.. Merak ettim yani..

Yeri gelmişken belirteyim.. Sevgili Ferni'nin forum kuralları ve içkili resimler konusunda dedilerine sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar bira şişesi, rakı bardağı resimde görünüyor diye nerede ise afaroz edilecekti. Çifte standart yapılacaksa buna karşı çıkarım. Aslında bu komik kuralın da zaten değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne radyoda ne TV'de ne gazetelerde böyle bir yasak yokken ve bu tip yayın organları çocuk ve gençler tarafından çok daha fazla takip ediliyorken oralarda bile böyle bir yasak yok. Kaldı ki sanki bütün cocuk ve gencler işlerini güçlerini bırakmış MT sitesindeki gezi resimlerine bakıp alkol kullanmaya başlıyorlar.. Gülesim geliyor bu kurala ya neyse daha cok konuşmiyim yoksa banlanacam :p
benimde diceklerim war ama rtük işte bişi söliyemiyorum:p :p

alper eline saglık resimler güzel olmuş ...
birdahaki gecede önce gidip tesisata ve kolonlara bakalım abi bi test edelim insanın üzerindeki kıyafeti ucurmuyorsa olmaz oraya gidilmezzz..:pl:

Super Moderator
vedat kaya' Alıntı:
alper eline saglık resimler güzel olmuş ...
birdahaki gecede önce gidip tesisata ve kolonlara bakalım abi bi test edelim insanın üzerindeki kıyafeti ucurmuyorsa olmaz oraya gidilmezzz..:pl:
evt dostum bundan soraki yer ayarlamada önce bi gece senle gidicezzz kulaklarımız sağır olmazsa gitmicez oraya:p :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :queen: :queen: :queen:
kafa sallayamadım beaaaaa:pr: :pr: :pr:
geldiğimden beri burda sallıyom kafayı :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katharsis'in bazı eksikleri vardı muhakkak. Kolonlar yetersizdi. Yukarda, bırakın yeter'i idare eder bir arşiv bile yoktu ama bunun dışında mekan çok hoştu, servis iyiydi, fiyatlar tartışılmazdı. Mekan küçük gibi geliyordu göze ama kasklarımızla beraber çok rahat sığdık.
Sonuç olarak berberdik, muhabbet ettik. Güzel insanlarla tanıştık. Topluca sağolduk, varolduk!..
Süperdik!.. Yine istiyorum!..

Ben kendi adıma keyif aldığımı rahatça söyleyebilirim. O gece mekana bende gelebilmek için bir kaç kişiyi ektim hatta mekanı bildiğim ve bir şekilde sığamıyacağımızı tahmin ettiğim için yanımda kimseyi getirmedim.

Bir daha ki yer seçiminde aranacak özelliklere bir de biranın soğukluğunu eklemeliyiz. 8 bira içtim ama en az 3 tanesinin dibinde 3 parmak bıraktım. Neredeyse kaynar bira getireceklerdi. Belkide dostlarla olduğum için ısınmışlardır ne diyiyim. :bounce:

alpercim herşey için çokkk teşekkürler!!!
ve diğer arkadaşlara da tabi..güzel oldu gezi kaynaştık baya:) muhabbet okadar güzeldi ki hiç bi eksik görmedim ben.çıkan ufak tefek pürüzlerin sebebi de sen değilsin.zaten sen elinden geleni yaptın dostum:cat: daha nice organizasyonlara:queen:

Güzel gece.
Güzel organizasyon.
Güzel insanlar.
Güzel fiyatlar.
Güzel kara kızlar :p :p ( ebru,sema-barmeyt arkadaşlar )
Bol sansürlü fotolar.

Emekleriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar.:salut: :salut:

007

Alper kardeşim gelemedik...:pr: Kaçırmışız güzel bi gece patlatmışsın...:cat:

Özrümüzü bağışlarsın umarım...

Hoşçarüzgarlan...

Super Moderator
007' Alıntı:
Alper kardeşim gelemedik...:pr: Kaçırmışız güzel bi gece patlatmışsın...:cat:

Özrümüzü bağışlarsın umarım...

Hoşçarüzgarlan...
ne demek dostum gönüller bir olsun :rendeer:
o gece bana yardımcı olan dostlarım demonic dreams,ferni ve lespoul a da ben teşekkür ederim sağolsunlar:rendeer:

gelen ve gelemeyen tüm dostlarım sağolun hepinize teşekkürler:rendeer:
iyi ki bu ailenin içindeyim sevgiyle kalın dostlarım

aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum :wiinkk:

destinyofrock' Alıntı:
http://www.motosiklet.net/forum/show...895#post304895

OKUYUN

iyi uçuşlaaar ::xrock::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
crato' Alıntı:
aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum
Bu yaptığımız kolpa rock gecesiydi yani öyle mi? Kırato'sun sen işte, kı-ra-to...
muratdiksöz'ün olası rock gecesinde listede 1 numarayım, yerimi şimdiden ayırtıyorum.

dominikcumhuriyeti' Alıntı:
Bu yaptığımız kolpa rock gecesiydi yani öyle mi?

böyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum, ulan hemen de çekiştirin bir taraflara :mrgreen:

dominikcumhuriyeti' Alıntı:
Kırato'sun sen işte, kı-ra-to...
ben, gecenin karanlığında sokağı titreyen ışığıyla aydınlatma endişesindeki sokak lambasının aydınlatamadığı apartman girişiyim. evet ben, crato'yum.
:wiinkk: :cherry:

cratoçvil!!!

crato' Alıntı:
aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum :wiinkk:

O zaman biz de senden bu hayırlı haberi bekliyoruz:mrgreen:

Super Moderator
bende bekliyorummm benide yazın listeyee bu sefer kafa sallamak istiyorum sıkı müzik istiyorummmm uyumak istemiyorummmm:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar