tamm giriş kat olurda kuşsuz olur mu bilmemm:queen: :queen:necdet' Alıntı:ok kardeşim hem giriş hem kuşsuz olsun lütfen :queen:
yaş konusu neydi yaww:silent: :silent:muratdiksöz' Alıntı:
benimde diceklerim war ama rtük işte bişi söliyemiyorumcenkmenderes' Alıntı:Resimlere baktım da.. Biri destinyofrock bacımın elini sabitlemiş de mi bütün resimlerde aynı hareketi yapıyor kızcaaaz.. Merak ettim yani..
Yeri gelmişken belirteyim.. Sevgili Ferni'nin forum kuralları ve içkili resimler konusunda dedilerine sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşlar bira şişesi, rakı bardağı resimde görünüyor diye nerede ise afaroz edilecekti. Çifte standart yapılacaksa buna karşı çıkarım. Aslında bu komik kuralın da zaten değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne radyoda ne TV'de ne gazetelerde böyle bir yasak yokken ve bu tip yayın organları çocuk ve gençler tarafından çok daha fazla takip ediliyorken oralarda bile böyle bir yasak yok. Kaldı ki sanki bütün cocuk ve gencler işlerini güçlerini bırakmış MT sitesindeki gezi resimlerine bakıp alkol kullanmaya başlıyorlar.. Gülesim geliyor bu kurala ya neyse daha cok konuşmiyim yoksa banlanacam![]()
evt dostum bundan soraki yer ayarlamada önce bi gece senle gidicezzz kulaklarımız sağır olmazsa gitmicez orayavedat kaya' Alıntı:alper eline saglık resimler güzel olmuş ...
birdahaki gecede önce gidip tesisata ve kolonlara bakalım abi bi test edelim insanın üzerindeki kıyafeti ucurmuyorsa olmaz oraya gidilmezzz..l:
ne demek dostum gönüller bir olsun :rendeer:007' Alıntı:Alper kardeşim gelemedik...r: Kaçırmışız güzel bi gece patlatmışsın...:cat:
Özrümüzü bağışlarsın umarım...
Hoşçarüzgarlan...
destinyofrock' Alıntı:http://www.motosiklet.net/forum/show...895#post304895
OKUYUN
Bu yaptığımız kolpa rock gecesiydi yani öyle mi? Kırato'sun sen işte, kı-ra-to...crato' Alıntı:aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum
dominikcumhuriyeti' Alıntı:Bu yaptığımız kolpa rock gecesiydi yani öyle mi?
ben, gecenin karanlığında sokağı titreyen ışığıyla aydınlatma endişesindeki sokak lambasının aydınlatamadığı apartman girişiyim. evet ben, crato'yum.dominikcumhuriyeti' Alıntı:Kırato'sun sen işte, kı-ra-to...
crato' Alıntı:aramızda kalsın ama ben şimdi asıl rock organizasyonu bombasını muratdiksöz abi'den bekliyorum :wiinkk:
O zaman biz de senden bu hayırlı haberi bekliyoruz:mrgreen: