[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

Günaydın herkese öcelikle Lespoul arkadaşıma ondan sigara otlanmama izin verdiği için çok teşekkür ederim:queen:
Dominic ferni ve Alper kardeşlerimede bu buluşma için göstermiş oldukları emek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum!
DestinyFrog ve uçuk arkadaşlarınada benim gece boyu kopmamı sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Kim ne derse desin güzel bir geceydi ben çok eğlendim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her şey çok güzeldi. Kabindeyken bir ara kendimden geçtim, meğer ne çok özlemişim rock bar tadında metal dinlemeyi. Elimizdeki kısıtlı imkanlara rağmen iyi bir playlist sunabildiğimizi düşünüyorum. Gelen herkese teşekkür ederim. Dolmabahçe ekibine sıcaklıkları için ve Katharsis'de Muratdiksöz abime keyifli moto-metal sohbeti için ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrarında çok daha iyisi için buluşmak üzere...

günaydın arkadaşlar, yeni kalktım ben de.
içkiden değil, ben hep çok uyurum, bilenler bilir:) ben gittikten sonra nasıl geçti merak ediyorum, neler oldu acaba:silent:
tekrarını da yapmak kısmet olur işalla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
LesPaul' Alıntı:
günaydın arkadaşlar, yeni kalktım ben de.
içkiden değil, ben hep çok uyurum, bilenler bilir:) ben gittikten sonra nasıl geçti merak ediyorum, neler oldu acaba:silent:
tekrarını da yapmak kısmet olur işalla.
iNŞALLAH KARDEŞİM kendi adıma konuşuyorum ben çok eğlendim

aloooooooo resim diyorum resim abilerim ablalarım yav gece boyu çakan flaşlar hikayemiydi ne iş??:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Les Paul resimler yokmu abi ya

Bu gece neler öğrendik?
--SavaşXXL hocanın nickinde neden XXL olduğu.
--Motorcuların sanılanın aksine çelimsiz,çirkin tipler olduğu:p
--Alper'in aslında vampir olmadığı.
--Bira kağıdını soymadan da pekala eğlenilebileceği.
--Mt.nin en sıcak,en sevimli insanlardan kurulu bir topluluk olduğu.
--Amacın sade motosiklet değil,beraberlik olduğu:cat: :rendeer:

Kardeşim sınava gireceği için erken kaçmak zorunda kaldım, ama güzel geceydi :cat:

Alper_tim ve ferni, yeni organizasynları dört gözle bekliyorum :rendeer:
Veya niye bekliyorum ya, bir sonrakinde aktif rol alayım bari :cherry:

Super Moderator
arkadaşlar herkese selam resim bekliyorsunuz biliyorum şu an çok kısa süreli bağlandım resimleri ve ilgili açıklamarı yarın öğleden soraa yapacağım işlerim az olursa
çok keyifli bir geceydi bi kaç aksilik ve beklenmedik durumlar olmasına rağmen
dediğim gibi hepsini yazacağım gelen ve gelemeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum ve serkan79 kardeşimizin getireceği kayısıları yemek için bi topic açın buluşalım kayısı yiyyelim açın bakimm hemen benide en başa yazın:p
görüşmek üzere hayırlı sohbetler:rendeer:

resim diyorum abi resim
daha nasıl açıklayıcı olabilirizki...
lüfffffeeeeeeeennnn yalvarıyoruz resim...

Hmm resimler yalan oldu. Bu arada gecede konuşmuştuk. Artık herkes kendi isimlerinide eklemeli. Karmaşa çok oluyor yoksa.

Arkadaşlar karşıya gelişim e gidip geliyorum şarjım bitene dek çektiklerimi akşam bir engel olmazsa (olmasın dimi)eklerim

Bu güzel gece için Alper ve saz arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. :rendeer: İstediğimiz parçalar bir türlü çalmadı ama ne yapalım kısmet değilmiş. Uykumuzu getiren parçaları LesPaul ün çaldığını burda öğrendim ve hiç şaşırmadım(Nargile içirtmeyen adamdan ne beklenir ki? :p) Bende resimleri heyecanla bekliyorum. Eğer ki, çekilen resimler site kurallarına aykırı ise bana gönderin ben photoshop ile hepsini uygun hale getiririm.(Resimdeki arkadaşlara ekleme yaparsam karışmam yanlız :p) Hepinize keyifli pazarlar. Bir sonra ki MT buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum :bounce:

hocam espri yapmışsın ama bazı şeyleri söylerken dikkat etmek lazım.
son zamanlarda bazı organizasyonlar düzenliyorum veya yapılan organizasyonlara yardımcı oluyorum.
bizler orada bir emek sarfediyoruz. birşeylerin düzgün yürüyebilmesi adına çok fazla eğlenemiyoruz ve sohbete katılamıyoruz. şikayetçi değiliz, yeter ki yapılan iş doğru olsun. önemli olan budur.
her türlü eleştirebilirsiniz, espri de yapabilirsiniz. ama yapılan işte tüm olumsuzluklara rağmen doğrular da varsa, o zaman bu işi yapan insanlar olarak küçük bir teşekkürü de eleştirilerin yanında bekleriz.

Mrsandman, yanlış anlama lütfen. sözlerim sana değil. ama sen öyle diyince aklıma geldi. sözüm herkese. bundan sonra da organizasyonlara devam edicez. bazı eleştiriler olmuyor değil. sadece aklımda olanları dile getirmek istedim. sen vesile oldun.

Sevgi ve Saygılar:rendeer:

resim diyorum beni dinleyen yokki....
elinde makina şakır şakır flaş patlatan paparazi :mrgreen: arkadaşlar biraz resim yukleyınde millet inansın buluştuğumuza...:queen:

MrSandman' Alıntı:
Bu güzel gece için Alper ve saz arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. :rendeer:

Lespaul' Alıntı:
her türlü eleştirebilirsiniz, espri de yapabilirsiniz. ama yapılan işte tüm olumsuzluklara rağmen doğrular da varsa, o zaman bu işi yapan insanlar olarak küçük bir teşekkürü de eleştirilerin yanında bekleriz.

:silent: Ben yukarıdaki muhabbette Lespaul ne demek istemiş pek anlamadım.

Bu organizasyon işine girince yorgunluktanmıdır nedir kişiler kendilerini biraz zor ifade ediyorlar galiba...

MrSandman' Alıntı:
Bu güzel gece için Alper ve saz arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. :rendeer: İstediğimiz parçalar bir türlü çalmadı ama ne yapalım kısmet değilmiş. Uykumuzu getiren parçaları LesPaul ün çaldığını burda öğrendim ve hiç şaşırmadım(Nargile içirtmeyen adamdan ne beklenir ki? :p) Bende resimleri heyecanla bekliyorum. Eğer ki, çekilen resimler site kurallarına aykırı ise bana gönderin ben photoshop ile hepsini uygun hale getiririm.(Resimdeki arkadaşlara ekleme yaparsam karışmam yanlız :p) Hepinize keyifli pazarlar. Bir sonra ki MT buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum :bounce:

yukarıdaki koyu kısım için lespaul üzerine alınmış sanırım...
alper ve saz arkadaşları na gerçekten teşkkürler...
alınganlık edilen bölüm burası sanırım
demi??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar