Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi
George Thorogood & The Destroyers çalıcaksanız bende gelirim.. ::gleam:: Yanlız bu işte nargile muhhabetine dönerse LesPaul elimden çekeceğin var (Kurtulmak için ben düzenlemedim desen de kurtulamayacaksın! ::stretche :mrgreen: )
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafayı yicem ya sabah 4 ile 9 arasında istanbuldan zonguldak a araba yok beni motor ile zonguldak kadar bırakcak reysingci arıyorum :queen: bırakcak arkadaşa doğum günü pastasından pasta ayarlarım ona göre :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw alper kusura bakmazsan ben sadece gelip ceee diyip gidecem veya gelemeyebilirim, pazar günü yurtdışından misafirim geliyor. Onu da getireyim diyecem de pek sanmam 40 yaşında adamın gelebileceğinden. (ulen bende 35 yaşındayım ne alaka şimdi):silent:
evt millet ben çıkıyom şimdi siz beni yaz deyin sabah yazarım hepinizi ben iş yerine gidince ayrıca yazılmayan arkadaşlar katharsis e gelince teras kata çıkmak için motosiklet.net den geliyorum demeniz lazım alt katta kalırsanız içecek fiyatları normal tarifeden olacak bilginiz olsun hepinize iyi eğlenceler şimdiden ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::