lespaul_84' Alıntı:kanına girmemiz lazım bunların
sende ona selam söle kardeş:rendeer:lespaul_84' Alıntı:alper, abi kız arkadaşımın sana selamı var
paso senle konuşuomuşum msn de:cherry: ama dert etmiyo merak etme
ayrıca bizim forumdan nefret ediomuş:queen:
lespaul_84' Alıntı:yok abi sizi sever de, forumu sevmiyomuş çok zamanımı alıo die:cherry:
ooo sen erken vermişsin yuları eline senin iş bitmiş sölimmm:queen:lespaul_84' Alıntı:abi biraz çakal galiba.
üye olmuyo da girip girip bakıyo. online sın yine, ne iş çeviriyosun bakim falan dio
hesap verioz bu yaştan soraale:
![]()
demek hatun seni çok sıkıyo, daraltıyo ha!.. çok üzüldüm kardeşim. Ama ayrılmak tek çözüm mü, iyi düşün bak. Msn'de sinirliydin ille de ayrılcam falan diyodun ama bence bi daha düşün bak.lespaul_84' Alıntı:aman abi durun bişey yazmayın, okumuş yadıklarımı
telefon açtı demin arkamdan konuşuosun dio:queen:
Abartma istersen kardeşim yaa. Niye yakıyosun kızı. Tama ayrıl istersen ama, yakmak... cık cık cıklespaul_84' Alıntı:ben bu kızı yakarım sonunda o olur abi... bildiğin gibi değil
onun artçısı kız arkisi var zaten onla geelio die yazdık:bounce:starsailor' Alıntı:skullhunter+1 yazılmış listede.
starsailor da ayrı yazılmış..
anlamadım yaaa skull başka biriyle mi gelio yoksaaaa:salut: :salut:
alper_tim' Alıntı:onun artçısı kız arkisi var zaten onla geelio die yazdık:bounce:
sende bul kız arki ssanada +1 yazalım:queen: