[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

heLaL Hocam !
Felsefenin dibini vurucaksınıs o gece. Çok sağlam olucak gibi geliyo bana ?

Biz uzağız, yoksa orda alırdık soluğu..
Sex and Drug Rock and RoLL!
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::cheeeeer ::bira01:: ::sigara:: ::sigara:: ::xrock:: ::sefereee

SLM canlar merhabalar bende geliyorum yahu ölmezsem tabi o güne kadar:) alper rezerve yap benim için canım güzel yerden olsun :) benide ekle bakalım kop kop ucmaya geleyim bari:) hoşcakalınnnnnnn

Super Moderator
AnTiKa' Alıntı:
SLM canlar merhabalar bende geliyorum yahu ölmezsem tabi o güne kadar:) alper rezerve yap benim için canım güzel yerden olsun :) benide ekle bakalım kop kop ucmaya geleyim bari:) hoşcakalınnnnnnn
yazıldın bile dostum :cat:
evt bu parti sadece gençler için değil dinolar içinde sağlam parçalarımız war acaip nostaljide yapacağız evtt elleri görelim nerdesiniz rockerlar:queen:
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

ara ara gidiodum zaten

değişen olmadı benim için :) güsel organizasyon severek geleceğim..

Super Moderator
zuhtupasa' Alıntı:
:) aha yaz alpercim yakısıklı shamyl ide..:cat:
eklenmiştir paşam::asker:: ::asker::
evt millettt ellerri görelim hadi MT halkı hadi bakalımmm
evinde clip,mp3,vcd ve albüm olanlar getirebilirler dew ekranda seyredebiliriz::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::comico:: ::comico:: ::shake2:: ::shake2:: ::friends: ::friends: ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn :flower: :flower: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

of hangi birini seyredicez ya:)
öle klip işine girersej sabaha adar oturup izlememiz lazım, hatta günlerce:mrgreen:
alper demin birine Deep Purple ile The Doors u nası unutursun demişsin. Led Zeppelin'i nasıl unutursun bilader yaa?:mrgreen:
ayrıca ben bi de Lynyrd Skynyrd hastasıyım, bence bunlar kadar yeri olan bi gruptur.

::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Super Moderator
miracfeyiz' Alıntı:
değişen olmadı benim için :) güsel organizasyon severek geleceğim..
listedesin dostum:queen:

lespaul_84' Alıntı:
of hangi birini seyredicez ya:)
öle klip işine girersej sabaha adar oturup izlememiz lazım, hatta günlerce:mrgreen:
alper demin birine Deep Purple ile The Doors u nası unutursun demişsin. Led Zeppelin'i nasıl unutursun bilader yaa?:mrgreen:
ayrıca ben bi de Lynyrd Skynyrd hastasıyım, bence bunlar kadar yeri olan bi gruptur.

::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::
pink floyd uda unutmuşuz çaktırma:wiinkk: :queen:

Son düzenleme:
Listesi warmı hoca. Cok uzak diyarlar oralar. iş war bide. Gelemiycem, cok koydu şimdi bak bu bünyeme.::sigara::

hadi bee, tühh:)
neyse abi çaktırma:cherry:
ama kralı da eklemeden olmaz, Elvis Presley:) :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rEnE' Alıntı:
Listesi warmı hoca. Cok uzak diyarlar oralar. iş war bide. Gelemiycem, cok koydu şimdi bak bu bünyeme.::sigara::

alperrr.. bak teror gelir nasılsa söleyelim bi canlı yayın aracı ayarlasın..denziliye decanlı yayın yapalım..:p :wiinkk:
S&S

iyi ozaman bendeki bütün klipleri getireyim bari özel çekimolanlar hariç :bounce:

alper mp3 cdsi getirsek olur di mi?
ben bi mp3 cdsi yapayım şöyle playlistli falan:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
lespaul_84' Alıntı:
alper mp3 cdsi getirsek olur di mi?
ben bi mp3 cdsi yapayım şöyle playlistli falan:)

getir getir sabah 6 ya kadar ordayız anlaşıldı..:queen:

Paşam, süper fikir walla ya.:)
bence de sabahlayalım orda.:cat:
Paşam bütün güzel fikirler senden çıkıyo walla, iyi ki varsın:)
tamam arkadaşlar karar verilmiştir, o gece Katharsis'te sabahlıyoruz:queen:

zuhtupasa' Alıntı:
alperrr.. bak teror gelir nasılsa söleyelim bi canlı yayın aracı ayarlasın..denziliye decanlı yayın yapalım..:p :wiinkk:
S&S
abi benim gelmem biraz zor o gün genel bölge toplantımız var ama sizin için bi canlı yayın gönderirim ayıp ettiniz MTV dede yayınlatırız millet rock'çu görsün:mrgreen:

bu arada listede trash metal yok gerçi katharsis pek çalmaz böle şeyler ama benim listemde ilk üç şunlar var
number one KREATOR (TEROR ZONE,OUTCAST,FLOG OF HATE,GOLDEN AGE,ENDLESS PANE)PARÇALARI
number twoSLAYER(SOUT OF HEAVEN,SHOW NO MERCY,BLACK MACIG,CAPTER OF STILL) PARÇALARI
number treeCORONER (NO MORE COLOR,THE PANIC ROOM)PARÇALARI
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::eviiil::

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror' Alıntı:
abi benim gelmem biraz zor o gün genel bölge toplantımız var ama sizin için bi canlı yayın gönderirim ayıp ettiniz MTV dede yayınlatırız millet rock'çu görsün:mrgreen:

bu arada listede treash metal yok gerçi katharsis pek çalmaz böle şeyler ama benim listemde ilk üç şunlar var
number one KREATOR (TEROR ZONE,OUTCAST,FLOG OF HATE,GOLDEN AGE,ENDLESS PANE)PARÇALARI
number twoSLAYER(SOUT OF HEAVEN,SHOW NO MERCY,BLACK MACIG,CAPTER OF STILL) PARÇALARI
number treeCORONER (NO MORE COLOR,THE PANIC ROOM)PARÇALARI
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::eviiil::

:cat: bak dedim sana teror bitiri bu işi die..:cat:
hade bakalım millet toplantı görsün hemde tv çekimli MTV yayınlı:queen:

Teror, sağlam trash'ci çıktın abi sen:)
biz senin için o gece çalarız bunları merak etme, gıyabında anarız seni:)
inşallah gelirsin abi:cat:

abi başka müzik türümü var ben bilmiyom valla death,doom,trash,craut,heavy metal başka müzik türü varmıydı ya :silent:

namı diyar ozan IRON MAİDEN ın dediği gibi FEAR OF THE DARK:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar