Super Moderator
- Konu Yazar
paşam yaz dedi mi bitmiştir olay:queen:zuhtupasa' Alıntı:haber maber yok..yaz alpercim peril +1 enişteeeeeeeeee:queen:
paşam yaz dedi mi bitmiştir olay:queen:zuhtupasa' Alıntı:haber maber yok..yaz alpercim peril +1 enişteeeeeeeeee:queen:
yazıldın bile dostum :cat:AnTiKa' Alıntı:SLM canlar merhabalar bende geliyorum yahu ölmezsem tabi o güne kadaralper rezerve yap benim için canım güzel yerden olsun
benide ekle bakalım kop kop ucmaya geleyim bari
hoşcakalınnnnnnn
Shamyl' Alıntı:Ben de gelirim...
eklenmiştir paşam::asker:: ::asker::zuhtupasa' Alıntı:
aha yaz alpercim yakısıklı shamyl ide..:cat:
listedesin dostum:queen:miracfeyiz' Alıntı:değişen olmadı benim içingüsel organizasyon severek geleceğim..
pink floyd uda unutmuşuz çaktırma:wiinkk: :queen:lespaul_84' Alıntı:of hangi birini seyredicez ya
öle klip işine girersej sabaha adar oturup izlememiz lazım, hatta günlerce:mrgreen:
alper demin birine Deep Purple ile The Doors u nası unutursun demişsin. Led Zeppelin'i nasıl unutursun bilader yaa?:mrgreen:
ayrıca ben bi de Lynyrd Skynyrd hastasıyım, bence bunlar kadar yeri olan bi gruptur.
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::
rEnE' Alıntı:Listesi warmı hoca. Cok uzak diyarlar oralar. iş war bide. Gelemiycem, cok koydu şimdi bak bu bünyeme.::sigara::
lespaul_84' Alıntı:alper mp3 cdsi getirsek olur di mi?
ben bi mp3 cdsi yapayım şöyle playlistli falan![]()
abi benim gelmem biraz zor o gün genel bölge toplantımız var ama sizin için bi canlı yayın gönderirim ayıp ettiniz MTV dede yayınlatırız millet rock'çu görsün:mrgreen:zuhtupasa' Alıntı:alperrr.. bak teror gelir nasılsa söleyelim bi canlı yayın aracı ayarlasın..denziliye decanlı yayın yapalım..:wiinkk:
S&S
teror' Alıntı:abi benim gelmem biraz zor o gün genel bölge toplantımız var ama sizin için bi canlı yayın gönderirim ayıp ettiniz MTV dede yayınlatırız millet rock'çu görsün:mrgreen:
bu arada listede treash metal yok gerçi katharsis pek çalmaz böle şeyler ama benim listemde ilk üç şunlar var
number one KREATOR (TEROR ZONE,OUTCAST,FLOG OF HATE,GOLDEN AGE,ENDLESS PANE)PARÇALARI
number twoSLAYER(SOUT OF HEAVEN,SHOW NO MERCY,BLACK MACIG,CAPTER OF STILL) PARÇALARI
number treeCORONER (NO MORE COLOR,THE PANIC ROOM)PARÇALARI
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::eviiil::