paşam çaldırırız senin için sen gel bizim limana da sana mustafa kandıralı çalarımzuhtupasa' Alıntı:yaw bunlar orhan baba dan filen çalarmı..:silent:![]()
orhan baba için başka gece ayarlıcam abi ben sana olmazsa mikrofonla bi parça sölerim ben sana ordazuhtupasa' Alıntı:yaw bunlar orhan baba dan filen çalarmı..:silent:![]()
ne lan bu?.. cc mi yükseltiyosunalper_tim' Alıntı:bak slow rock dinleterek başla sora zaten kendiliğinden hızlanmaya çalışıyolar benim sevdirdiklerime hep bu taktiği kullandım:queen: :queen:
Paşam; bunlara baba deyince direk motorhead oluyorlar... black sabbath anlıyorlar.. Hatta aralarında bunları öz babası sananlar bile varzuhtupasa' Alıntı:yaw bunlar orhan baba dan filen çalarmı..
walla kardeş cc yükseltme gibi oluyo gayette iyi oluyo:queen: :queen:demonicdreams' Alıntı:ne lan bu?.. cc mi yükseltiyosun
Paşam; bunlara baba deyince direk motorhead oluyorlar... black sabbath anlıyorlar.. Hatta aralarında bunları öz babası sananlar bile var![]()
getir paşam clip varsa o daha güzel olur dew ekran açıcaklar seyrederiz walla:queen:zuhtupasa' Alıntı:anlaşıldı cd filen getircez yanımızda..taksimi bi sallayalım...:queen:
ben teessüf ediyorum sana geziye gidiceem die hiç bişi görmüyo gözün walla ama eklendin listeye hayırlı uğurlu olsun :queen: :queen:vedat kaya' Alıntı:alper-tim CAMADAN yazmazsa görmeyecektim ve beni yazmamışsın bittin koçum başka bişi demiyom sağol...:farao:
insan özelden mözelden yazar uyandırır dimi....
kardeş inşallah geliriz, yanlız tur borcunu ilk motoru ben aldığım zaman seninle gezi olarak alayım.demonicdreams' Alıntı:Rock müziği 17'sinde sevmeye başlayacak desene. Tez elden haber bekliyoruz.. Hem sana hala bi tur borcum var
way bee ilk satış gerçekleşti hemde umulmadık bi yerden:farao: :farao:dostdark' Alıntı:yaaa herkez aynıgün mü sezonu açarr:
17 sinde bir arkadaşım yeniçiftlikte kumsalda mekan açıyor ve çok önceden söz vermiştimale:
neyse size iyi eğlenceler:rendeer:
alper_tim' Alıntı:getir paşam clip varsa o daha güzel olur dew ekran açıcaklar seyrederiz walla:queen:
du hazırlık yapayım biraz kafamı sallimm::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::
alper_tim' Alıntı:way bee ilk satış gerçekleşti hemde umulmadık bi yerden:farao: :farao:
olm istanbullu adam hertürlü gelir dedik bak bira fiyatlarınıda sana göre ayarladık da yaptık dı:salut:dostdark' Alıntı:ne satışı ya alper
insan açmadan sorar o gün işin varmı gelirmisin diye![]()
eli kulağında her an herşey olabilir bulimmde aynen aranızdayım wallaPeril' Alıntı:valla belli olmaz katılabiliriz bizde,duruma göre haber ederiz artık..
alpercim,organizasyon işine de el atmışın ,maşallah bu sıralar iyi görüyorum seni,yeni bir aşk falan mı var yoksa:queen:
Peril' Alıntı:valla belli olmaz katılabiliriz bizde,duruma göre haber ederiz artık..
alpercim,organizasyon işine de el atmışın ,maşallah bu sıralar iyi görüyorum seni,yeni bir aşk falan mı var yoksa:queen: