[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyorum
gezi çok güzel olmuş bence yılın en güzel gezzisi herhalde bir ara bizde katılırız inşallah :cat:

Bugün aranızda olmak niyetiyle yola çıkmışken yolda bir kaza atlattık ve malesef size katılamadık. :pale: Merak edilecek bişi yok bende veya yolcumda herhangi birşey yok sadece motor biraz hasar gördü.. Tesadüf eseri ordan geçerken Erhan(Skullhunter) gördü bizi durdu sağolsun, bir ihtiyacınız var mı diye.. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum..

Kısmet değilmiş diyorum inşallah bir sonra ki organizasyona motorum da yetişirse aranızda olucaz..

Geçmiş olsun:rendeer:
Allah bir daha göstermesin inşallah.

Arkadaşlar ilk defa katıldığım bu gezide emeği geçen herkese ve sıcak sohbetleriyle yabancılık duygusunu silen tüm arkadaşlara teşekkür ederim,birdahaki gezide buluşmak ümidi ile herkese iyi akşamlar.

babaçi;712096' Alıntı:
kesin hakan abi kazanmıştır çok sağlam oynuyordu.ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.

erken ayrılmama sebeb aşağıdadır ,amca oldum

abi allah analı babalı ve amcalı büyütsün :rendeer:
maşallah allah nazardan saklasın

güzel bir gündü düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ederim..:)

ergin kardeşim yeni motorun hayırlı olsun..
güle güle kullan...:):cat::rendeer:

yemegi biraz bekledik ama sonunda geldiiii.:)

herkese hayırlı haftalar.. öncelikle dünkü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Benim ilk gezimdi gayet zevk aldım. Geziye katılmadan önce 150cc ile yetişebilirmiyim diye düşünüyodum ama gayet rahat bir şekilde keyif alarak Ömerliye ulaştım. Bir sonraki gezilerde görüşmek üzere...

Gezimize katılan herkese teşekkürler,

Evet tavla turnuvamız biraz uzadı,lakin hak yenmemesi için herkese iki şans vermemiz gerekliydi adalet olması açısından;
Tavla turnuvası sonuçları
1-ferat
2-halis
3-atilla (ben ) :)
4-Erhan Skullhunter
5-Kemal

Sabah kahvaltıda 47 kişiydik.
Bunun yanı sıra 8 arkadaş gelip gitti.
Ardından Keeway gruba 7 kişi gelip gitti.
Daha sonra 10 kişilik girişteki bir grubumuz vardı,ilerleyen saatlere kadar ben onları bizden değil zannetmiştim.Berabermişiz.

Bir çok insanla tanışıp kaynaştım kendi adıma, bu geziyi gazetede haber olark resimleri ile yayınlayacağım.

Kemik kadro 50 kişi gibi olsada,toplamda gelip gidenlerle beraber 75-80 kişi geldi.

Gelen gelmeyen herkes sağolsun.

Yeni gezilerimizde daha kalabalık topluluklarla beraber olmak dileği ile

sevgi ve saygılarımla

Geziye katılamadım ama tavla turnuvasına katılmak için geç kaldığımı düşünmüyorum. Listedeki isimlere meydan okuyorum. Tavlada her türlü kapışırım, bilginize....:queen:

Super Moderator
arkadaşlar günaydın hayırlı haftalar hepinize
herkese teşekkür ederim güzel ve keyifli, bir gündü sağolun :rendeer::rendeer:
bugün gün içinde resimleri yükliyeceğim
çoğu kişiyle yüzyüze tanışma fırsatı buldum çok iyi oldu benim için :cat:
tavla turnuvası akşam 6,30 gibi bitti en nihayetinde ben akşama kadar sürer dedim di ama :p:p:p
yalnız bişeye eminim tavla turnuvasına katılan tüm dostlar 6 ay tavla oynamaz herhalde:mrgreen::mrgreen:
bu arada turnuvayı benim artçım ferhat kazandı ve atv safariye katıldı kendisini burdan kutluyorum:rendeer

@starsailor
yaw dostum çok büyük geçmiş olsun bugün mekanı arıyalımda belki orda bulunmuştur :silent:

kaza yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun allah beterinden saklasın sizlerde bişey olmaması sevindirici:rendeer:

bu arada benim motor meşhur olmuş
bakınnnnnn
y1pfjyrngtqr3zzueuw7b4ylv3.jpg

y1pfjyrngtqr3f1ejb2w4tljl9.jpg

y1pfjyrngtqr0lyyxor3fujpw1.jpg

benim ilk gezimdi. organizasyonda emeği geçen herkese sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ederim. hatırladığım kadarıyla 20 yıldır yakan top (yakar da olabilir) oynamamıstım. hala kolum ağrıyor. Ayrıca leyla, metin ve kadir'den de bir kez daha özür dilerim. Bu bana ders oldu. Artık aynasızın önde gideni olacağım.

MRSANDMAN geçmiş olsun..
organizasyon güzeldi emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
dönüşte bi gebzeye kadar gazladık.arkadaşlarla babama gittik.babalar gününü kutladık.bir de kaza yapan bir arkadaşımızı ziyaret ettik.dolu dolu bir gün yaşadık :)

mekanda Ali Babanın çiftliği gibiydi...1 Litre kolayı bize 5 ytl ye satmaya kalktı elemanlar...ben hemen dışarıdan getirdim...10 litreli su getirdim vallah motorla damacana bidonla...:p

yaw kanka sorma benim hala aklıma takılı bi şekilde duruyo...abi 2 tane 2,5 litrelik kola ve 10 lt damacana suyu arka çantayada koymadan motorla nasıl getirdin yaw...:queen: anladıysam arap olayım vallaha...:mrgreen:

gerçekten çok güzel bi gezi oldu emeği geçen herkese teşekkürler tavlada yenilsemde olsun bunu avans olarak düşünün nasılsa yenerim sora hepinizi :p

bu arada allah analı babalı buyutsun diyelim

kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun

boy sitemizin yeni üyesinin resmini hemen koymuşun siteye nick inide buldunmu bari :p

olm fedakarlıktır söylenmez...:)

3 kere gittim geldim...çanta fuldu zaten...kolaları suyu 250 metre arayla gidip gelip yere koydum canım çıktı be...5 ltrelikler sıcaktı...tek soğuk 10 lt ydi...bi kolayı aldım...uzağa koyup geri dönüp suyu alıyom...bu arada suda depo üzerinde ve çenemle tutuyorum...yani dumur ötesi durum...bu arada dua ediyorum yol kenarına koyduğum şeyleri birileri almasin diye...boşuna Müdür olmadık biz...naparsın işte...fedakarlık...herşey sizin için...

Günaydın arkadaşlar,
Ancak şimdi siteye girebildim ama resimleri niye göremiyorumki?
Dünki gezide çok eğlendiğimi ve bi dünya dostla çok sıcak sohbet ettiğimi belirteyim önce.Gayet samimi bir yazın başlangıcı olduğunu düşünüyorum. 18:00 gibi Ümmet abiyle Riva'ya yola çıktık ve çok güzel bir güzergahtan sonra Çengelköy'e geldik.Sonra MTM takımı bize katıldı ve çaylardan sonra evlere dağıldık.Yorgun olmama rağmen aynı günü hiç dinlenmeden tekrar edebilirdim.Hepinize teşekkür ediyorum:cat:

vaşşşşşşşşşş..........:cyclopsan İpraam abideki karizmaya bi bak...yuff be...biz yalanız abicim...jeymıs Diiinn mübarek...zalım İpraam...sen çok can yakarsın...ondan bekarsın zaten...seni kızlar elinde tutamaz...parada sende...:queen::p:rendeer:

sevgi kelebeği Erhan sen çık bakayım aradan ....:)

sorma sen bide safarıden döndükten sora görseydin gelişmiş ibo yu :p
tarlada kazma kürek çalışmış gibiydi:p

Valla ne deyim sağlam gezi olmuş..
Katılacaktım amma velakin son anda geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı katılamadım..
Neyse bidahaki gaziye kısmetse inşallah....

tavlada üzüldüğüm tekşey erhan ve ibo ile oynamadan elenmek oldu
sıra sızede gelecek arkadaşlar uzulmeyın hepinizi yenicem :mrgreen:

Günü düzenleyen herkese sonsuz teşekkürler:cat:
Şehrin kasavetini gerimizde bırakıp bambaşka bir İstanbul yaşadık. Önayak olan herkese şükranlarımızı sunarız.
Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun, neyseki sadece güzelim motoru yaralanmış:pale:

Haftaya nere gidiyozz:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar