[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler keyifli bir gezi oldu. Tavla turnuvası Gerçekten uzun sürdü :)
Atilla'ya (borty) org. da desteği için teşekkürler. :cat:
Emrah (MrSandman) geziye gelirken geçirdiğiniz kazayı ucuz atlatmışsızın, tekrar geçmiş olsun.

dsc01383smallpa3.jpg

dsc01384smallft1.jpg

dsc01385smallkh3.jpg

dsc01386smallvi8.jpg

dsc01388smallxx9.jpg

dsc01389smallrt7.jpg

Günün en eğlenceli kısmı atv safariydi.
dsc01390smallrm8.jpg

dsc01391smallla4.jpg

Son düzenleme:
lennn handrosun Mete'si:p
benim BEAT'in o muazzam Torkunu görünce dudağan uçukladı dimi:queen:
iyiki ablanı artçı aldın, yoksa bitmezdi bu yol:cat:
(kızı iyi korkutmuşun, rahvan Beat'im diyo başka bişi demiyo:queen:)
Bugüne önayak olan herkese şükranlarımızı sunarız.
Herkese çooook teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
Çok keyifli bi geziydi.Geziyi düzenleyen herkese çok teşekkürler.:cat:

Paintball yalan olsada çok güzel bir gündü :)

Kaza yapan arkadaşıma çok geçmiş olsun; Allah beterinden korusun yaz daha uzun geziler bitmez...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Atv olayına bayılıyorum...İstanbulda olsam her hafta yaparım...

Tebrikler....Güzel gün geçirmişsiniz....

lennn handrosun Mete'si:p
benim BEAT'in o muazzam Torkunu görünce dudağan uçukladı dimi:queen:
iyiki ablanı artçı aldın, yoksa bitmezdi bu yol:cat:
(kızı iyi korkutmuşun, rahvan Beat'im diyo başka bişi demiyo:queen:)
Bugüne önayak olan herkese şükranlarımızı sunarız.
Herkese çooook teşekkürler:rendeer:

abi ne güldük yengeyle biz sana ya....yani bu kadar güldüğümü hatırlamam..biz 2 deli...biri Denizlili Biri Uşak'lı...e aynı motoda bu kadar olur...sende bizden az kaçmadın hani...o kadar laftan sonra yerin dibine girmişindir...aldık karizmanı aşağıya...:ptork nekine...egsozundan çıkan duman kadar bişey...ya abi ne zıpladın ...seni göremiyoz...zıp zıp çekirge gibi...iç organlarında bir hasar yok dimi...:queen:

sana muhteşem bir haberim var...alacağın motoru buldum...olay bitmiştir itiraz istemiyorum...:bounce:

acilen 0212 283 84 47 i arasana...bomba haber...:rendeer:

Atv olayına bayılıyorum...İstanbulda olsam her hafta yaparım...

Tebrikler....Güzel gün geçirmişsiniz....

üzülüyorum ben siz Angaralılara...hemde çok...böyle bön bön bakarsınız işte...İstanbulun altıüstüne geldi bugün be...sen Gençlik Parkına git askerlere motorunla 2 tur attır...:queen:

Son düzenleme:
Valla ben çok eğlendim özellikle atv olayını her arkadaşa şiddetle tavsiye ediyorum :mrgreen:

Çok keyifli başlayan ve devam eden,eve geldiğimde ehliyet ve ruhsatımı düşürdüğümü anlayınca kötü noktalanan bir gün....
Neyse bana birşey olmadı diyerek kendimi avutuyor ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum...
Başka bir TAVLA TURNUVASI 'nda görüşmek üzre:cherry:

Starsailor
Yolda düşmemiştir heralde, mekanı bir arasaydın , belki bulmuşlardır...

len Handrosun Mete'si, ben seni güldürecem ama...
Hep ablanla gezdiğimizden süspansiyon çok şaane oluyodu, ama tek kalınca çekirge gibi zıplıyo namıssız Beat:pale: Bağarsaklar direkman beyne çıkıyo, viraj kabiliyeti desen yerlerde sürünüyo:p
Şahane motor Honda Beat:p
Terbiyessisliklerini unutmak kabil değil:pale: Ben 600 RR Dylan alınca sorucam sana:queen:

ümmet perkitan ve muzaffer abi resimler için teşekkürler...:rendeer:

Bugün aranızda olmak niyetiyle yola çıkmışken yolda bir kaza atlattık ve malesef size katılamadık. :pale: Merak edilecek bişi yok bende veya yolcumda herhangi birşey yok sadece motor biraz hasar gördü..

tekrar geçmiş olsun dostum...

kardeşimin eşi doğum yaptığı için erken dönmek zorunda kaldım,yol kısa ama muhabbetler çok uzundu,bir çok arkadaşla uzun uzun sohbet ettik resimleri birazdan eklemeye başlayacağım:cat:

bu adam kim ?

ba ba ba baa....yav arkadan foto çekmeye utanmıyonmu sen nalçak köfte...:p

hayırlı olsun ...25 yiğen...:rendeer:

Starsailor
Yolda düşmemiştir heralde, mekanı bir arasaydın , belki bulmuşlardır...

bencede yarın bi telefon edin mekana...ortaya çıkar...

Son düzenleme:
Çok keyifli bir gündü.Gelen herkese teşekkürler.Birlikte güzel vakit geçirdik.:)

abicim tanıştık ama fazla kaynaşamadık...motorunla Bolu gişelerden 1 tur dönüp gelemedik...işin aslı sıkıcı bir gündü...biz ayrılmasak kabusa dönüşecekti...nedeni ise İstanbul içi hiçbişeyden tad almıyor olmam...birde çok sıcaktı...yandık ..kollar kızardı...piştik...gölgede yetmedi...mekanda Ali Babanın çiftliği gibiydi...1 Litre kolayı bize 5 ytl ye satmaya kalktı elemanlar...ben hemen dışarıdan getirdim...10 litreli su getirdi valla motorla damacana bidonla...:p

inşallah İstanbul dışında fokurdarız...:wiinkk:

MRSANDMAN
Bizden de geçmiş olsun kardeşim, ihtiyaç hissetdiğinde sadece Denizcimuzaffer değil, Denizcieylem'de dahil kompile yardıma geliriz elbet.

Son düzenleme:
vaşşşşşşşşşş..........:cyclopsan İpraam abideki karizmaya bi bak...yuff be...biz yalanız abicim...jeymıs Diiinn mübarek...zalım İpraam...sen çok can yakarsın...ondan bekarsın zaten...seni kızlar elinde tutamaz...parada sende...:queen::p:rendeer:

sevgi kelebeği Erhan sen çık bakayım aradan ....:)

eee yani abi yakışıklı adam :) ee motoruda iyi bizim gibi kıçı kırık 150 cc değil :p yok yok şaka ben motorumu seviyorum. :) az yakar çok kaçar:queen: güzel bir gezi olmuş ama denize girmedikten sonra ona gezimi derim ben bee:p:p:queen::queen: şileye git denize girme olurmu:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar