[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

bende ordaydım katılım güzeldi ama biraz kopukluk vardı.ben bikaç kişi dışında kimseyle tanışamadım herkez tavlaya dalmıştı vallahi....

gerçekten güzel bir gezi... bazı nedenlerden dolayı katılamadım.. ama katılmak isterdim gerçekten..

Bugün aranızda olmak niyetiyle yola çıkmışken yolda bir kaza atlattık ve malesef size katılamadık. :pale: Merak edilecek bişi yok bende veya yolcumda herhangi birşey yok sadece motor biraz hasar gördü.. Tesadüf eseri ordan geçerken Erhan(Skullhunter) gördü bizi durdu sağolsun, bir ihtiyacınız var mı diye.. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum..

Kısmet değilmiş diyorum inşallah bir sonra ki organizasyona motorum da yetişirse aranızda olucaz..

evet bizde MTM grubu olarak çok eğlendik...:p grubumuza yeni üyelerde ekledik hani...:) herkes hazır yerken biz yine grubumuzun vazgeçilmez bi unsuru olan el emeği göz nuru mangalımızı alevlendirdik...

büyük mangal üstadı denizcimuzaffer abimiz sayesinde ellerimizdeki parmaklarımızda eksildi...:cherry: kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimizi bi borç biliriz...:rendeer:

dönüştete ümmet abi , darkdaimond , buraki77 ve eşi denizcimuzaffer abi ve eşi , scuba(kaan) ve kız arkadaşı , metehan ve biz çengelköy çınaraltında çaylarımızı yudumladık ve ayrıldık...

bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkürler...:rendeer:

Bugün aranızda olmak niyetiyle yola çıkmışken yolda bir kaza atlattık ve malesef size katılamadık. :pale: Merak edilecek bişi yok bende veya yolcumda herhangi birşey yok sadece motor biraz hasar gördü.. Tesadüf eseri ordan geçerken Erhan(Skullhunter) gördü bizi durdu sağolsun, bir ihtiyacınız var mı diye.. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum..

Kısmet değilmiş diyorum inşallah bir sonra ki organizasyona motorum da yetişirse aranızda olucaz..

geçmiş olsun,:cat: haberini aldık sizlere problem olmaması bizi rahatlattı

babaçi;712113' Alıntı:

alp tunay sana hak veriyorum kardeş

ula ben seni yakalarım Altunizadede....:queen:haın domdom babaçi...:pdemek sinsice beni katakulliye getirip diri vicudumun gizli çok özel pozlarını çekten hemi...bende artık Gamze Özçelik gibi mağdur oldum...:queen:

abi erken kaçtın be...giderkende bayağı bir kornaya bastın...dütt düttt....:p

Gezimize katılan herkese teşekkürler,

Evet tavla turnuvamız biraz uzadı,lakin hak yenmemesi için herkese iki şans vermemiz gerekliydi adalet olması açısından;
Tavla turnuvası sonuçları
1-ferat
2-halis
3-atilla (ben ) :)
4-Erhan Skullhunter
5-Kemal

Sabah kahvaltıda 47 kişiydik.
Bunun yanı sıra 8 arkadaş gelip gitti.
Ardından Keeway gruba 7 kişi gelip gitti.
Daha sonra 10 kişilik girişteki bir grubumuz vardı,ilerleyen saatlere kadar ben onları bizden değil zannetmiştim.Berabermişiz.

Bir çok insanla tanışıp kaynaştım kendi adıma, bu geziyi gazetede haber olark resimleri ile yayınlayacağım.

Kemik kadro 50 kişi gibi olsada,toplamda gelip gidenlerle beraber 75-80 kişi geldi.

Gelen gelmeyen herkes sağolsun.

Yeni gezilerimizde daha kalabalık topluluklarla beraber olmak dileği ile

sevgi ve saygılarımla

şimdi size bir soru...bu motorlar arasındaki numune motor Honda BEAT sahibi kimdir...:p

a) Çılgın Bahriyeli Kel Oğlan Keleş Oğlan Muzo Abe...

b) Gemi Baş Mühendisi 40 yaşından Sonra Kendini Yollara Vurmuş Muzaffer Abe...

c) Filipinlerde Cevizkıran Vahşi Kedi Leopar Muzorelli...

d) Hiçbiri...

:p

harika bir pazar harika insanlar ve sizlerr dostlar işte karelere yansıyan bir kaç foto

yıllanıyoruz farkındamısınız arkadaşlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BENDEKİ RESİMLERİN DEVAMI

piknikten sonra oğuzla birlikte riva beykoz yoluyla çengelköy çınaraltı çay bahçesin gittik.

metehan,denizci muzaffer,biloda geldiler 1 saat sonra.

Son düzenleme:
slm arkadasllar ben bu resımlere baktıkca ıcım gıdıyor keske gelseydım dıyorum ama malesef amelıyaat oldugum ıcın boyle resımlere bakıyom ancak. guzel bır gun gecırmısınız

kesin hakan abi kazanmıştır çok sağlam oynuyordu.ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.

erken ayrılmama sebeb aşağıdadır ,amca oldum

ula ben seni yakalarım Altunizadede....:queen:haın domdom babaçi...:pdemek sinsice beni katakulliye getirip diri vicudumun gizli çok özel pozlarını çekten hemi...bende artık Gamze Özçelik gibi mağdur oldum...:queen:

abi erken kaçtın be...giderkende bayağı bir kornaya bastın...dütt düttt....:p

abi tesadüf işte amca oldum bugün sen gelmeden önce haberim olmuştu ama yinede epey takıldım .muhabbet iyiydi tüm arkadaşlara teşekkürler:cat:

kahvaltı hariç herşey çok güzeldi yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler dönüşte 5 racing çok güzel gazladık tam süperdi:=)

boy

Arkadaşlar biz de Leyla ile çok eğlendik. Güzel bir gündü. Uzun zamandır yarışlar nedeniyle toplu gezilere katılamıyorduk. Temmuz ve Ağustos aylarında yarış olmadığından her geziye gelmeye çalışacağız. Benim de çektiğim resimlerden bazıları bunlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar