[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Super Moderator
ARKADAŞLAR EHLİYET ŞART MI? gRUP SÜRÜŞLERİNDE POLİS RAHATSZ EDİYORMU ARKADAŞLAR

evt ehliyet şart gerçi biz kontrol yapmıyoruz :mrgreen:
ancak grup sürüşünde çevirme olayınıda görmedim ben :silent:
ama olursada başınız ağrımasın karar sizin:wiinkk:

selamlar herkese, bizde katılmak istiyoruz. Bu bizim ilk gezimiz olacak inşallah nihayetinde. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse seviniriz (tanışmak, kaynaşmak anlamında). +1

siz ikeada olun belirtilen saatte gerisini biz hallederiz :wiinkk:
grup sürüşü bilgilerini okuyun lütfen:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşalar beni listeden silin lütfen. Mantıklı davranmak gerekiyor. Ehliyet sınavım temmuzda ancak Ağostos sonu gibi alırım. İnşallah o zaman bir gezi olursa hepinizle tanışırım. :pale: Sizlere İyi eğlenceler...

boşver keneyi bahane etme :p sana özel koruma sağlarız orda kenesavar

bu arada erhan benı artcı alırsan ben geliyom yaz benide (skull )

ALPER-TİM dostum benim kanka sorti ctesi ameliyat olacak safra kesesinden
hastanede şu an yatıyo gelemiyecek çok istiyolardı oğluyla ama kısmet olmadı
başka gezilerde aramızda olur artık listeden çıkartı ver alper-tim sorti+1 olarak
kayıtlı listede.

arkadaslar ctesı sabah marmok için yola cıkmaya karar verdım 1 hafta ızın kopardım gıdıyorum. sizlere ıyı eğlenceler ben gelemıyorum kısaca :cherry:

Merhaba Erhan :D
Ben ve Sametrix geliyoruz bizede yer açın. Yalnız ben kesin geç kalırım nokta olarak gidilcek yer neresi oraya gelelim biz :queen:

gezi

arkadaşlar merhaba,
ben ve bir arkadaşımda katılmak istiyoruz.. lütfen yerimizi ayarlayın, leventteki buluşma noktasına gelicez.
görüşmek üzere

Merhaba Erhan :D
Ben ve Sametrix geliyoruz bizede yer açın. Yalnız ben kesin geç kalırım nokta olarak gidilcek yer neresi oraya gelelim biz :queen:

şile yolunu takip et ikeadan sonra tahmini 30 km sonra beykoz riva sapağı var.sola dön hemen sağda.benim bildiğim orası at çiftliğiydi daha önceden:cat:

Sevgili arkadaşlar Konşuk Motor sahibinin oğlu dostum Gökhan (%95 gelecek)ve servis sorumlusu Kasım (%100 gelecek) :pkardeşimde yarınki geziye gelecek...hepinize selamları var...

Honda ile alakalı bir sıkıntınız veya arayışınız olursa kerdeşimiz bizi hiç kırmaz...gereken neyse yapar...sitenin takipcisi ve müdavimlerindendir ikiside...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar