[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benide yazın efinim arkadaşımla geceğiz efenim.Saygılar sevgiler efenim.
(Umarım Ehliyet zorunluluğu yoktur.Arada kaynarım diye düşünüyorum.Temmuzda sınavvar Kaçırmak istemiyorum geziyi)

Ha tavla turnuvasına katılmak isterim

Son düzenleme:
teşekürler.o gün çalışıyorum ama kaçıcam vallahi inşallah başka bi aksilik çıkmaz :)

nerden açmışım şom ağzımı.aksiliğe bakın o gün bizim şefin düğünü varmış:pr: artık yalan dolan bi şekilde geleceğim.olurda gelemezsem lütfen kusuruma bakmayın.gelemezsem aklım sizde olacak vallahi...:silent:

yaw beyler şu paint ball olayını biraz netleştirelim benim şirketten arkadaşlarımda gelebilir ona göre ben birden +5 +10 olabilirim her an

Super Moderator
evt arkadaşlar listemizde güncelleme yapılmıştır kayıtlar dewam ediyor
@discordian
paintball fiyatı yazılmıştır bu ücreti ödiyen herkes paintball olayına katılacaktır bilginize orda kaç kişi gircez bu olaya o belirsiz şu an ancak paintball oynayacak arkadaşlar baya bi çoğunluk olacak sanırım:cat:

Alpercim,Guido +1 şeklinde gelicek.Kendisi 285 asteğmendir Köprülüden.Tanırsın belki.Sanırım bu gidişle paintballda Hakkari Jandarma Komando takımı kurucaz,yandı karşıdakiler :)

Super Moderator
Alpercim,Guido +1 şeklinde gelicek.Kendisi 285 asteğmendir Köprülüden.Tanırsın belki.Sanırım bu gidişle paintballda Hakkari Jandarma Komando takımı kurucaz,yandı karşıdakiler :)

yazdım kardeş
hakkaten süper bi tim olucaz eğitimdekileri hatırlıyon mu sen olmazsa bu hafta sonu ben size bi eğitim vereyimm:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alper benı unutayım deme bende gelıyorummm,insallah yenı alacagım motorumla gelırım yetıstırebılırsem.

Alıntı:
Kaiser´isimli üyeden Alıntı
Alpercim,Guido +1 şeklinde gelicek.Kendisi 285 asteğmendir Köprülüden.Tanırsın belki.Sanırım bu gidişle paintballda Hakkari Jandarma Komando takımı kurucaz,yandı karşıdakiler

yazdım kardeş
hakkaten süper bi tim olucaz eğitimdekileri hatırlıyon mu sen olmazsa bu hafta sonu ben size bi eğitim vereyimm.

Eski Foçaysa bende varım sizin timde Hakkari değil Şınaktanım bende.

Super Moderator
Alıntı:
Kaiser´isimli üyeden Alıntı
Alpercim,Guido +1 şeklinde gelicek.Kendisi 285 asteğmendir Köprülüden.Tanırsın belki.Sanırım bu gidişle paintballda Hakkari Jandarma Komando takımı kurucaz,yandı karşıdakiler

yazdım kardeş
hakkaten süper bi tim olucaz eğitimdekileri hatırlıyon mu sen olmazsa bu hafta sonu ben size bi eğitim vereyimm.

Eski Foçaysa bende varım sizin timde Hakkari değil Şınaktanım bende.

bende eski foçada eğitim gördüm dostum tamm senide bizim time aldık:queen::queen::cat:

arkadaşlar paint ball 5 kişilik 2 takımla oynanıyor ve yaklaşık bir saat sürüyor,orada takımlara göre oynayacakları saatleri orada programlayacağız katılıma göre,isteyen şimdiden kendi aralarında takım olabilir.

Tavla turnuvasındada aynı olay,isimlere göre kura ile turnuva fikstürü oluşturulacaktır.

alper_tim: abicim yaz benide listeye. atv ve paintball olayına karışmam

Super Moderator
evt arkadaşlar güncel liste yapılmıştır
katılımları bekliyoruz:queen:

alper dostum benim ismim niye yok listede...:p yoksam beni aranıza kabul etmiyomusunuz...:salut:

biz seni biloo ağamız olarak yazdık oraya:mrgreen::queen::queen:
yoksa nie kabul etmiyelim :bounce:

yok yok nicki değiştiriyim diye gazı siz verdiniz bana...şimdide yeni üye diye dışlıyosunuz dimi...tufaya getirdiniz beni yani...peki öyle olsun...:salut::salut::salut:

yok yok nicki değiştiriyim diye gazı siz verdiniz bana...şimdide yeni üye diye dışlıyosunuz dimi...tufaya getirdiniz beni yani...peki öyle olsun...:salut::salut::salut:

Sen bir çay kap gel ona göre bakarız:) Bu arada hakkaten ismin sorun oldu ben seni arkadaşlar listesine eklemeye çalışıyorum bir türlü ismini kabul etmiyor türkçe karakter sorunumu var yoksa site yöneticilerinin çayını mı ısmarlamadın bilemiyorum :queen:

Super Moderator
syrıana;701569' Alıntı:

aboo seni gazamı getirmişler wah yavrum yook yoookk sen kendin gaza gelmişin yavrumm:queen:
seni dışlarmıyız hiç ayıp edion sende aramızdansın sen gel şileye
bi aramıza katıl bak tufaya o zaman getirelim seni:p:p
ağlamak yakışmaz sana dostum seviyos seni ondan gaza getirmişlerdir:queen::queen:
üzme kendini düzeltiriz moralini şilede:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar