mt istanbul 17.04.2010 cumartesi maltepe mangal

bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın :p

sen feribot iskelesine gel elbet alan biri çıkar merak etme,
bizde yolda bırakmak olmaz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------

banucum ellerine sağlık :D

sen yaşıyormusun be...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

Arkadaşlar avrupa yakası sirkeci feribot iskelesinde buluşup öyle mekana geçeceğiz buluşma saati 18:00 olduguna göre saat 17:30 da sirkeci feribot iskelesinde bulunalım

ben köprüden gitmekten yanayım...:queen:

ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var

hem maltepede hemi de mangal sucugumu kolamı kapar gelirim :) bende listeye dahil olmak istiyorum

ben ist fatihteyım bende istıyorum gelmek ilk defa böyle bi etkınlıge katılıcam tabı bizlerde kabul edilirsek cc düşük oldugu için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...:cat:

bende fatih bende fatih:queen::queen::queen:

ama gel görki hastayım :pale: durum iyi olursa gelebilirim belki. ama gelirsem erken ayrılırım yine aranızdan nedenini biliyosun hasan :mrgreen:

Abi Yolda Gelirken Mangalı Yapıyım Mı ? :) Topcase Yerine Mangalı Atarız Yoldada Kömürler Köz Olur:)
Gerek yok mangal ve sonrasında süper sohbet ortamı ,Motosohbet ,çeşitli konular ve geyik sohbeti geçn seneki maltepe mangalını kaçıranların çoğu pişman oldu kaçırdık diye.:cat:
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın :p
Seni kimse bırakmaz .Artcı olursun bir arkadaşa:cat:
aaaaaaaa cancazım ne oldu sana :salut::salut:
Uçtu uçtu Temel uçtu Nayır nolamaz Silivriye ziyarete gideceğim Temele.:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------

neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...:cat:

Vallahamı .:p

ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var

Bizde cc ayrımı yaş ayrımı olmaz insan olan herkez kardeşimizdir buyur gel.Kardeşim.:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

z.burnunda oturuyorum ama feribot iskelesinede gelebilirim sanırım

Kask mont falan varmı. Varsa alın lütfen .:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

Mangal organizasyonu tertipleyen arkadaşlar yanımda Mangal organizasyonunun ayrıntılarını konuşuyoruz şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar