zaten hep artçı oluyorum yaaa![]()
Ehlıyetı Alıncada Başkaları Artçı Olur
zaten hep artçı oluyorum yaaa![]()
Abi Yolda Gelirken Mangalı Yapıyım Mı ?YAnlız mangalın süper olacağını şimdiden söliiim.
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkınEhlıyetı Alıncada Başkaları Artçı Olur![]()
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın![]()
banucum ellerine sağlık![]()
Arkadaşlar avrupa yakası sirkeci feribot iskelesinde buluşup öyle mekana geçeceğiz buluşma saati 18:00 olduguna göre saat 17:30 da sirkeci feribot iskelesinde bulunalım
bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın![]()
teşekkür ederim ne demek ne demekkkk:rendeer:
ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var
ya arkadaşlar bende gelmek istesem gelebilirmiyım sadece yuksek ccli motorlarmı gidebiliyo bizler gelemezmıyız bendede yamaha 125 ybr var
ben ist fatihteyım bende istıyorum gelmek ilk defa böyle bi etkınlıge katılıcam tabı bizlerde kabul edilirsek cc düşük oldugu için
neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...:cat:
Gerek yok mangal ve sonrasında süper sohbet ortamı ,Motosohbet ,çeşitli konular ve geyik sohbeti geçn seneki maltepe mangalını kaçıranların çoğu pişman oldu kaçırdık diye.:cat:Abi Yolda Gelirken Mangalı Yapıyım Mı ?Topcase Yerine Mangalı Atarız Yoldada Kömürler Köz Olur
![]()
Seni kimse bırakmaz .Artcı olursun bir arkadaşa:cat:bakalım cesaret edip binen olcakmı bütün arkadaşlrm binmem diyo ama bakcaz artıkın![]()
Uçtu uçtu Temel uçtu Nayır nolamaz Silivriye ziyarete gideceğim Temele.:salut:aaaaaaaa cancazım ne oldu sana :salut::salut:
neresi fatih in bende fatihteyim,
ayrıca merak etme her cc var bizim aramızda...:cat:
z.burnunda oturuyorum ama feribot iskelesinede gelebilirim sanırımBanada DiyolardıAma Hala Binmeyenlerde Var Tabi
![]()
Bu Arada Organizasyona Gelmek İsterseniz Bulundugunuz Yeri Yazın Yakınlarda Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar
z.burnunda oturuyorum ama feribot iskelesinede gelebilirim sanırım
z.burnunda oturuyorum ama feribot iskelesinede gelebilirim sanırım