muzaffer abi ilk resim bunlar beden 34-32 ben mhrrmkpnr
size sadece HELAL derim cevvaller:rendeer:
Bu macera da umarım tatlı bir şekilde sonlanmıştır. Hepinize beşüzbir getirecem buradan, şahane çin malı, 5 pound

MT her havada, her durumda temsil ediliyormuş demek ki. Yani elbette emniyet ilk başta, ama gelebilenlere teşekkürlerimi, en içten sevgilerimi yolluyorum:cat: Gelmek isteyip gözü kesmeyenleride kutlarım:cat: Motosiklet uzağa yapabilmek değil uzağı emniyetle yakın yapabilmenin yolu olmalıdır:cat:
Tüm olumsuz koşullara rağmen bu işide kotrmışsınız yaaa, Helal size cevvaller:rendeer:
Gelince görüşürüz
Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin :rendeer:
Hakan Ağabey, lafımı balla kestin hee

ale:

ale:
Tam ditodum tadında bir macera diye, Allah seni bizlere saklamış:cat: Geçmiş olsun abim, ne yapabilirim ne edebilirim bilmiyorum, birden çok endişelendik :silent: ne olur biraz daha yaz da sağlığından haberimiz olsun

ale:
Kazanın küçüğü büyüğü olmaz abim, büyük geçmişler olsun

ale: