[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Buluşmaya gitmek isteyen olursa gidilir ama en az 10 kişi bekleniyo :queen: benzini kurtaralım bari :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuruyerekde olsa gene gelcem valla iş inada bindi

yok abi yaa ezme simdi geliriz kar falan yalan soz verildi bikere donmem hayatta maksat muhabbet olsun die dedim

ben karşıda yani o tarafta otursaydım motorla gelirdim ama hava kötü köprüyü geçemem geçerim ama riske girmeye gerek yok. hafta sonu için değmez hafta içi mecbur karda yağsa iş icabı geçerim kaza felan olsa ekmek parası deriz ama hafta sonu yalan oluruz :queen:

ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ BULUŞMAYA AVRUPA YAKASINDAN GİTMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA ONA KARTELLER ( YOLLAR ) ÜZERİNDEN MASLAK LEVENT,ZİNCİRLİKUYU,MECİDİYEKÖY, BEŞİKTAŞ, CİVARI GİDİLİR ANADOLU YAKASINDAN DURUMA GÖRE YA 1. KÖPRÜ YADA 2. KÖPRÜDEN GEÇİLİR YOL ÜZERİ ALINIR AMA ÇOĞUNLUK SAĞLANMASI GEREK 3,5 KABUL OLMAZ :p GİDİŞ GELİŞ ÜCRETLİDİR. OTOBÜSE VERECEĞİNİZDE AYNI PARADIR MAKSAT PARA KAZANMAK FELAN DEĞİLDİR YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN..!

Tel: 0537 261 61 81

Son düzenleme:
bir kaç haftadır toplantı planları yapıyorsunuz. Bende sürekli takip ediyorum sizi ve neticeyi merakla bekliyorum :) Keza onca yazışmalardan sonra hava muhalefeti nedeniyle buluşma gerçekleşmezse yazık olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
sonunda geldım =)) ama emınımkı cook guzel sıcacık bı ortam olcak we ben cafe sahıbıyle konustum park ıcın adam cafe onunu ayarlıcak:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
taylan cafedemisin şimdi hanedandamı

yok dostum ne ısım war sımdıden =)):p ben 18:15 gıbı hanedan da olcam sende maltepedeymıssın galıba okudum falan olmadı daha erken gecerım cafeye ısın yoksa sende gelırsın zaten bende okan arkadasımızı alıcam ummet agada gelcek

yok dostum ne ısım war sımdıden =)):p ben 18:15 gıbı hanedan da olcam sende maltepedeymıssın galıba okudum falan olmadı daha erken gecerım cafeye ısın yoksa sende gelırsın zaten bende okan arkadasımızı alıcam ummet agada gelcek

maltepe askerlik şubesinin ardan sokağın sonuna kadar git sol tarafta damla su var ordayım kuzenin yanında geçerken beni al istersen yada maltepe bp ye gel bana çağrıat ölzele atıom numarayı ok

Forumdan Uzaklaştırıldı
maltepe askerlik şubesinin ardan sokağın sonuna kadar git sol tarafta damla su var ordayım kuzenin yanında geçerken beni al istersen yada maltepe bp ye gel bana çağrıat ölzele atıom numarayı ok

tmm numaranı yaz tmm askerlık subesının oraya gelırım damla suyun orda cagrı atarım gelırsın bılıorum oraları zaten

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eğer çinliyle buralardan geçtiysem sanırım japonla akşam aranızda olurum erdinç liste yaptı dörtlü okey oynıcaz beni listeden silmeyin haaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
işteeeeeeeeeeeeeeee ümmet ağaaa =))=)) ulen adam dağ tepe kar kış demeden gezmişş tüüüüüüüü sizeeee:p:p:p:p

valla abi helal sana ne iş beee valla helal dag tas bırakmamıssın

Forumdan Uzaklaştırıldı
taylan cümlelerini biraz düzgün kur alınmasın kimse:cat:

valla ben sen dun dedıgınden berı hıc yanlıs kelıme yazmadım ümmet ağa =)) dikkat ettim we şimdi valla espiri yaptım bunada alıncaklarını valla sanmıyorum çünkü hawa gercekten karlı ve yagmurlu kımseye bısey dıyemem:rendeer: onlarda şuan şaka yaptıgımı anlamıştır ağam hea kusur ettiysem affet:p:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar