Eğer gelirsem okeyde kapışırız, kazanan
çay kaşığı alır:cherry:
ya da iade edilir:mrgreen:
O kaşık hala sende hee hemde altın kaplama 24 ayardı hemideee oyuna bak sen şimdik.
Eğer gelirsem okeyde kapışırız, kazanan
çay kaşığı alır:cherry:
ya da iade edilir:mrgreen:
bunlar ne yaaa
dün haberlerde çıkan altın dişli kuzu dan sonra kaybolan altın kaşıkkk
şok şok şok flaş flaş flaş
şüpheli hisarüstü nde otoruyor diye alınan bilgiler var :queen::queen:
ama maltepede teslim olacak
tabi gelirse![]()
dedem 4.coşkundan yadigar kalmıştıale:
:queen::queen::queen::queen::cat:
bu kaşıkçı elması gibim bişi o zaman :queen:
erdinç çağlayı sen götürürsün dimi ben farklı yerden geleceğim
anadolu ateşi
hadi bakalım
şimdiden eşleşmeler yapılsın okey için![]()
Illa anadolu dedınız anaduluda anadolu ... Yaf tophanede yapsanız ne olurdu:cherry: Erdınc abı hersey senın basının altından cıktı :queen::queen::queen:
çok pis taş çalarım![]()
taylo koçum 21. sıradaki soru işareti ben oluyoum galiba hadi yaz bakalım benide sana zahmet![]()
Aman abi ağzından yel alsın zaten soyadıma yeşiloğlu demeye başlamışlar korkuyorum bi sabah kalktığımda kullanıcı adımı değişmiş görücem diye :mrgreen: ayrıca taylan kardeşim bilir beni gücenmez![]()
:queen::queen::queen::queen::cat:
bu kaşıkçı elması gibim bişi o zaman :queen:
nebuya tophane tophane birazda anadoluda olsun.denizkenarı daha iyi:cat:selçuk sen nargilem cafeyle ortakmısın yoksa,hep tophaneyi istiyonda:bounce:Illa anadolu dedınız anaduluda anadolu ... Yaf tophanede yapsanız ne olurdu:cherry: Erdınc abı hersey senın basının altından cıktı :queen::queen::queen:
nebuya tophane tophane birazda anadoluda olsun.denizkenarı daha iyi:cat:selçuk sen nargilem cafeyle ortakmısın yoksa,hep tophaneyi istiyonda:bounce:
nebuya tophane tophane birazda anadoluda olsun.denizkenarı daha iyi:cat:selçuk sen nargilem cafeyle ortakmısın yoksa,hep tophaneyi istiyonda:bounce:
yaz bakalım benide ama le 15-14 arasına yazarsan gelirim.
listeye kuyucadısı'nı eklermisiniz:rendeer:
yaz bakalım benide ama le 15-14 arasına yazarsan gelirim.
tabiki... ekledim bile...
sen orda bana amele mi diosun? yksa baska bısey yazcaktında yanlıslıkla baska bıseymı yazdın?