[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arslanfb,ozrace,ümmet pertikan sizleride yazıorum ümmet abi hakan abı gelmessen darılırım dedı sana onun ıcını gelcegını dusundugum ııcın yazıorum kırmassın bence onu =))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sız abı yada ablalarımı tanımak ıcın bu topıgı acmıstım
çömeze bak yaw tanışmak için abilerini ablalarını yani büyüklerini ayağına çağırıyo:p:p:p buluşmalara gelmiyoda.fakat kendinide sevdiriyo napalım gelcez artık.hakan abimde gönül koydu,çare yok:bounce::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sız abı yada ablalarımı tanımak ıcın bu topıgı acmıstım
çömeze bak yaw tanışmak için abilerini ablalarını yani büyüklerini ayağına çağırıyo:p:p:p buluşmalara gelmiyoda.fakat kendinide sevdiriyo napalım gelcez artık.hakan abimde gönül koydu,çare yok:bounce::bounce:

ehhehehehe=)) saoll ümmet abicim teşekkürler ==)) kendımı sewdırebıldıysem ne mutlu bana :mrgreen::p estafurullah ayagıma cagırmak olurmu hıc ama sızın bulusmalar hep karsıda we gec oluo ufak olmanın kotulugu gec saatlere kadar dısarı yok bana :pale::p

valla tahmınıme gore o 15 subat sıcak olcakmıs hadı arkadslar:p

Son düzenleme:
Bostancı seçimi süper olmuş:cat:bende gelmek istiyorum yaz tahtaya adımı..bu arada 15'i cuma günü oluyor:) haftasonu çalışma ihtimalim var ama kaytarabilirsem ordayım:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bostancı seçimi süper olmuş:cat:bende gelmek istiyorum yaz tahtaya adımı..bu arada 15'i cuma günü oluyor:) haftasonu çalışma ihtimalim var ama kaytarabilirsem ordayım:cherry:

usta saol ya eyvallah farketmedım takwımede baktım oysakı ogün:p=)) tmm yazdım adını tahtaya saol=))=))=)):p:p:p beklıyoruz senıde=))

abi avrupa yakasın madik atıcak gibi görünüyoo :p
ee madem öle bizde avrupa yakasına madik aatrız :queen::queen:

bula bula cumartesıyımı buldun yav calısıyorum ama neyse kaytarıcaz ısten artık ısmı yazdırdık bıkere motorcuda gerı vıtes olmazzzz ordayım aksılık olmazsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah jackaan saol kardeş sewdım yazdklarnı =))

Arkadaşlar Şubatın 16 inde cumartesi günü MT İstanbul buluşması gelmek isteyenler isimlerini yazdırsın...cat: Bu arada Hafta sonu olucak... ucuz yollu bi yer olucak park sorunuda olmucak.... =))

Mrb abilerimmm ve ablalarımmm... bostancıda bulusup bı yerlere gıdelım ıstıyorum forumda bı zamandır varım ama hıc bulusamadım sızınle goremedım we tanıma fırsatım olmadı... bugune kadar 3 kaza yaptım... ve akıllandıgıma ınanıyorum... sızlerle bı yerde bulusup sohbet muabbet tanısmak ıstıyorum en basta erdınc abım saolsun kabul ettı tmm dedı =)) valla bulusma noktası bostancı... mekanı belırledım aslında ama ordan baska daha ucuz yollu bı yere bakıcam... herseyı bılgısnı yazıcam... ama motorları bırakabılcegımız rahat yerler buluscagımız yer... hafta sonu olucak... beni kırmayın hadi lütfen :rendeer: kırmayın kardeşinizi gelin sizde mutlu edin beni birazcık... =)) msjlarınızı beklıyorum abı ve ablacıklarım:rendeer:

Tarih
16.02.2008
Cumartesi
Saat 18:00 19:00 da buluşup mekana gidilcek yada gelecek olanlar direk cafe'ye...

Mekan:Belirleniyor daha var...

Gelicek olanlar şuanlık;

1-)thaii_vtec
2-)erdincpolat
3-)metalgod
4-)RoLa
5-)ihsanhakan
6-)jackaan
7-)arslanfb
:cool:ozrace
9-)ümmet pertikan
10-)ragnosan
11-)?????

hadı arkadslar suanlık buyuz daha yokmu gelen gelmek ısteyen...

Son düzenleme:
senin ilk topiğin ben bile daha buluşma toopiği açmadım ama sana destek veriyorum hadi bakalım

sen yenimisin len
5 yıldır sitedesin :)
yok hani açılmış bi topic bide anadolu yakası olunca ondan yanii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar