[MT İSTANBUL] 16 Eylül CUMA Büyükçekmece Sahili Akşam Buluşması

[MT İSTANBUL] 16 Eylül Büyükçekmece Sahili Akşam Buluşması
16 09 2011 CUMA
Saat : 20:00

Büyükçekmece lisesinin arkasinda uçakların olduğu anfi gibi bir yer var . Onun ilk sokağının girişinde buluşacağız . Oradan da büyük ihtimal büyükçekmece festival cafeye gideceğiz.

Eğer yeri bulamayacak olan olursa Mehmet 'e 0537 312 09 35 bu numaradan ulaşabilirler.

Katılan arkadaşlardan ricamız bilinçli motor kullanmaları ve korumalıksız gelmemeleridir

Katılım listesi;

1-Phantom264 (Orhan)
2-Mhmt. (Mehmet)
3-

Arkadaşlar yeri bilmeyenler daha önceki büyükçekmece buluşmasındaki başlıklarda 1. sayfalarında kroki mevcut

Direk burayada ekledim ;

35664c7f.png

Selamun aleyküm arkadaşlar pazar gezi olduğu için cuma akşamı çıkmam zor olur iyi eğlenceler ....Büyükçekmece benim doğum yerim 6 sene kalmıştık eski postanenin orada .....

aleyküm selam abi :) sizede iyi eğlenceler :) abi sizin tayfa ile bizim burdaki büyükçekmece tayfası havalar bozmadan bi gün buluşsak iyi olur valla :)

aleyküm selam abi :) sizede iyi eğlenceler :) abi sizin tayfa ile bizim burdaki büyükçekmece tayfası havalar bozmadan bi gün buluşsak iyi olur valla :)

aynen yapmak lazım bi organizasyon belki bir trakyaya doğru bir gezi yaparsak o zaman bir araya geliriz....Tekirdağ istiyoruz aslında eylül ayının son haftası....

evet abi öyle bir gezi olacaksa şimdiden başlatmak lazımki anca toparlansın o kadar kişi :)

evet abi öyle bir gezi olacaksa şimdiden başlatmak lazımki anca toparlansın o kadar kişi :)

Bencede çünkü ekim kasım ve aralık ayların da her hafta sonu mesleki seminerim var ,eylül son hafta ne yaptık yaptık onun dışında sadece bir yere gidip gelmek için oda hafta sonları motora bineceğim...
Topiği siz açın biz destek veririz......

25 eylül pazar günü olabilir....

Tamam abi biz yarın buluşunca bu konuyu oradada konuşuruz daha detaylı bir konu açarız :)

ekimde edirne yapıyoruz bilginize namaz kılmaya ...safları sık ve düzgün tutalım :)

1-Phantom264 (Orhan)
2-Mhmt. (Mehmet)
3-efetolga
4-Yoknikmik
5-evraim
6-Felon
7-bygrm
8-arifziyaar

gelmek istiyorum da malum uzak kalıyor bana :) Gelmeye çalışırım başka bi işim çıkmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar