Peril' Alıntı:ya arkadaşlar bi kaç günde anadolu yakasında yapsanız diyorummm,3 kez aynı yer olacağına farklı yer olsa dha iyi olmaz mıydı?:wiinkk:
Peril' Alıntı:diyosun da benim motor zaten 11.000 km de daha ne yol yapim sıkıldım artık))
kısmetse yaparız onu da alternatif çok burda da![]()
ahanda bi tane daha.. en iisi ben gelirken 1 cuval simit aliimm nolur nolmaz..teror' Alıntı:savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur::dpac:: ::dpac::
teror' Alıntı:savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur::dpac:: ::dpac::
serkan79' Alıntı:misafir gelmiyo dimi yazdım listeye![]()
Peril' Alıntı:ya arkadaşlar bi kaç günde anadolu yakasında yapsanız diyorummm,3 kez aynı yer olacağına farklı yer olsa dha iyi olmaz mıydı?:wiinkk:
teror' Alıntı:savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur::dpac:: ::dpac::
zuhtupasa' Alıntı:ahanda bi tane daha.. en iisi ben gelirken 1 cuval simit aliimm nolur nolmaz..![]()
S&S
teror' Alıntı:serkan tamam bu akşam mekana gider adamla konuşurum beleş çay gayfede içeriz(mekana giderken bir kutu müshil alıcam bakalım o zaman benim yemeğime ortak olabiliyomusunuz :bounce: o müshilciler kendilerini bilir ben isim vermim) hehe:cherry:
Musturaki Tek ve kadim dostum evimin arkasındaki organizasyona gelmiyeceğim duygusuna nasıl kapılırsın dimi ben olmayınca yemekler size kalıyor ah siz yokmusunuz sizbaş müsilci senii
-MUSTURAKİ-' Alıntı:buyrun bakalım 3.geleneksel pazar kahvaltısına :rendeer:
yaw ergindemi (TEROR) geliyomuş bu hafta gelmedide rahat rahat kahvaltı ettik ne varsa hepsi bize kaldı gerçi ALPER VE MÜHENDİS abi bölümünü bizden önce süpürmüş bizde kalanlarla yetindik :cherry::cherry: