[Mt - Istanbul] 16.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
misafir gelmiyo dimi yazdım listeye :)

ya arkadaşlar bi kaç günde anadolu yakasında yapsanız diyorummm,3 kez aynı yer olacağına farklı yer olsa dha iyi olmaz mıydı?:wiinkk:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peril' Alıntı:
ya arkadaşlar bi kaç günde anadolu yakasında yapsanız diyorummm,3 kez aynı yer olacağına farklı yer olsa dha iyi olmaz mıydı?:wiinkk:

olmaz olmaz hem yol yapısonuz işte daha ne :queen: olmadı sizde cumartesi günü için bir yer bulun gelelim biz de biraz yol yapmış oluruz:cat:

diyosun da benim motor zaten 11.000 km de daha ne yol yapim sıkıldım artık:)))
kısmetse yaparız onu da alternatif çok burda da:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peril' Alıntı:
diyosun da benim motor zaten 11.000 km de daha ne yol yapim sıkıldım artık:)))
kısmetse yaparız onu da alternatif çok burda da:)

11 bin vay be durmadan geziyoruz demekki ben daha 2 bini bulmadım zaten bu geziler toplantılar da olmasa o kadar da olmazdı heralde

savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur::dpac:: ::dpac::

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror' Alıntı:
savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur::dpac:: ::dpac::
ahanda bi tane daha.. en iisi ben gelirken 1 cuval simit aliimm nolur nolmaz..:p
S&S

yaz abicim benide gelelim kahvaltımızı yapalım gene güzel güzel bi aksilik olmazsa tabiki gelecez :)

teror' Alıntı:

hiç boşuna heveslenme abicim yemezler :cherry: arkadan gelirsin ağır ağır biz alırız ilk önce sonrada sen alperr tim ve serkan abi alırlar:p

Son düzenleme:
serkan79' Alıntı:
misafir gelmiyo dimi yazdım listeye :)

Serkan sorduğun soruya bak şimdi gelebilmemden belli değil mi tek olduğum. (kimse duymasın bizim hatun tatile gidiyor 20 gün özgürüm motorumla :p )

Forumdan Uzaklaştırıldı
maşallah bu kez daha kalabalık olcaz galiba listeyi birazdan güncellicem :)

Peril' Alıntı:

valla biz heryere gidiyoruz gelmeyenler utansın :)

teror' Alıntı:

ergin bizim adamı bi ziyaret edip geçmiş olsun de istersen adam havuzda kolunu kırmış bide hafta sonu tekrar gelecegimizi söyle masaları hazır etsin :)

zuhtupasa' Alıntı:
ahanda bi tane daha.. en iisi ben gelirken 1 cuval simit aliimm nolur nolmaz..:p
S&S

abi bu adamı simit falan kesmez kahvaltıda bize bişey bırakması için sıranın en sonuna sokmak lazım ergin i :)

Son düzenleme:
buyrun bakalım 3.geleneksel pazar kahvaltısına :rendeer:

yaw ergindemi (TEROR) geliyomuş bu hafta gelmedide rahat rahat kahvaltı ettik ne varsa hepsi bize kaldı gerçi ALPER VE MÜHENDİS abi bölümünü bizden önce süpürmüş bizde kalanlarla yetindik :cherry: :p :cherry:

serkan tamam bu akşam mekana gider adamla konuşurum beleş çay gayfede içeriz:p (mekana giderken bir kutu müshil alıcam bakalım o zaman benim yemeğime ortak olabiliyomusunuz :bounce: o müshilciler kendilerini bilir ben isim vermim) hehe:cherry:
Musturaki Tek ve kadim dostum evimin arkasındaki organizasyona gelmiyeceğim duygusuna nasıl kapılırsın dimi ben olmayınca yemekler size kalıyor ah siz yokmusunuz siz:p baş müsilci senii

valla serkancım biz nerelere gittik te gelmeyenler utanmadı burayla mı utanacaklar:)
pazar brunch ise adı keyif olmalı yol değil fikrimce..o yüzden değişik insanı dinlendirir...
size güzel bir brunch geçirmenizi dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror' Alıntı:
serkan tamam bu akşam mekana gider adamla konuşurum beleş çay gayfede içeriz:p (mekana giderken bir kutu müshil alıcam bakalım o zaman benim yemeğime ortak olabiliyomusunuz :bounce: o müshilciler kendilerini bilir ben isim vermim) hehe:cherry:
Musturaki Tek ve kadim dostum evimin arkasındaki organizasyona gelmiyeceğim duygusuna nasıl kapılırsın dimi ben olmayınca yemekler size kalıyor ah siz yokmusunuz siz:p baş müsilci senii

YAW HAFTASONU 8 LİRA VERCEN DİYE HER AKŞAM ADAMA UGRAYIP BELEŞ ÇAY İÇİYON VALLA KOVACAK SONUNDA SENİ :)

Geziler var bu hafta sonu

Arkadaslar,

Unutmusuz yaw. Bu hafta sonu hem yalova gezisi var hem de iznik kampi.Dolayisiyla beni cikarin listeden yalovaya gidicem katilamiycam bu sefer...

Forumdan Uzaklaştırıldı
-MUSTURAKİ-' Alıntı:
buyrun bakalım 3.geleneksel pazar kahvaltısına :rendeer:

yaw ergindemi (TEROR) geliyomuş bu hafta gelmedide rahat rahat kahvaltı ettik ne varsa hepsi bize kaldı gerçi ALPER VE MÜHENDİS abi bölümünü bizden önce süpürmüş bizde kalanlarla yetindik :cherry: :p :cherry:

mustafa merak etme ergin e buluşma saatini 10 dicez ama biz 9 da gitcez :mrgreen:

saat kaçta yaparsanız yapın kurtuluşu yok evimin balkonu oraya bakıyor anında mimlerim valla birde havalı tüfeğim var hemide dürbünlü iki kutuda saçma artık gerisin söylemiyorum::evil:: :pl: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
terörmüsün kardesim sen tüfek müfek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam bizi tehdit ediyo abi yemegi önce ben alcam yoksa sizi vururum diyo
evet 007 teror karsı karsıya teror bittin sen :)
cüneyt abi kahvaltıya ne diyon gelirmisin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar