Çalışmadığım her gezide varım tabiiki :cherry:
Gezi başlıklarını benim izin günümü öğrenmeden açarsanız asıl ozaman ben sorarım size :queen:
Tamam yaavv
Çalışmadığım her gezide varım tabiiki :cherry:
Gezi başlıklarını benim izin günümü öğrenmeden açarsanız asıl ozaman ben sorarım size :queen:
Tamam yaavvale: Baarmasana el kadar adama
Ben bir ay öncesinden açarım artık forumu, Bağyan Pınarın da dahil olacağı müstakbel gezimize kayıt yaptırmak isteyen MT müdavimleri lüffen kayıt yabtırsın diye:mrgreen: heee, baktın katılım az, star gaprisi yapar, ben geziye katılamıyorum argadaşlar, sorry dersin (ingiliççeye dikkatini çekerim
)
burdaki herkesinde sana selamı var.muhabbetiniz bol olsun abi herkese selam![]()
burdaki herkesinde sana selamı var.
çalışıyorum şimdi muzaffer ancak izinli olduğum zamanları gezebilcem:silent:Modernetörüm olsuun, Mıradım olsuuunn, diğer arkadaşlarım olsuuun, alayınıza selamlar en içteninden:cat::cat: Ümmet Bey, gezileri planlayın artıkın, 250cc ile dünya fethedilir yaavv:cat::cat:
benim c.tesigünkü ssüprizime bakıyolarAbi tavanda ne var herkes neye bakıyo![]()
çalışıyorum şimdi muzaffer ancak izinli olduğum zamanları gezebilcem:silent:
benim c.tesigünkü ssüprizime bakıyolar![]()
Buluştunuz geldiniz.... İyi eğlendiniz mi bari?....:silent:
Bu aralar Komtan ı çok sık görür olduk toplantılarda?...Tebrikler.... :rendeer:. Diğer modlarımız nerdeler?... Adminimiz nerdeler aceba?....:cherry: