[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

Çalışmadığım her gezide varım tabiiki :cherry:
Gezi başlıklarını benim izin günümü öğrenmeden açarsanız asıl ozaman ben sorarım size :queen:

Tamam yaavv:pale: Baarmasana el kadar adama:p:p Ben bir ay öncesinden açarım artık forumu, Bağyan Pınarın da dahil olacağı müstakbel gezimize kayıt yaptırmak isteyen MT müdavimleri lüffen kayıt yabtırsın diye:mrgreen: heee, baktın katılım az, star gaprisi yapar, ben geziye katılamıyorum argadaşlar, sorry dersin (ingiliççeye dikkatini çekerim:p)

Tamam yaavv:pale: Baarmasana el kadar adama:p:p Ben bir ay öncesinden açarım artık forumu, Bağyan Pınarın da dahil olacağı müstakbel gezimize kayıt yaptırmak isteyen MT müdavimleri lüffen kayıt yabtırsın diye:mrgreen: heee, baktın katılım az, star gaprisi yapar, ben geziye katılamıyorum argadaşlar, sorry dersin (ingiliççeye dikkatini çekerim:p)

Gralıça hamfendü mü ööretiyo bu gavurcayı sana :queen:

Modernetörüm olsuun, Mıradım olsuuunn, diğer arkadaşlarım olsuuun, alayınıza selamlar en içteninden:cat::cat: Ümmet Bey, gezileri planlayın artıkın, 250cc ile dünya fethedilir yaavv:cat::cat:

Benden de selam herkese :)

Gökhan abi yine ne anlatıyo :queen: elleri kolları salmış :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buluştunuz geldiniz.... İyi eğlendiniz mi bari?....:silent:

Bu aralar Komtan ı çok sık görür olduk toplantılarda?...Tebrikler.... :rendeer:. Diğer modlarımız nerdeler?... Adminimiz nerdeler aceba?....:cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bugun islerin telasindan gelemedim. Halbu ki bulusma yeri bana her zamankinden daha uygun idi.

Fotograflar icin tesekkurler. "metalgod" Semih, kardesim gelseydim gorusurduk, bak simdi bir kat daha uzuldum. :pale:

Sevgiler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir ist mt buluşmasını daha geride bıraktık katılan herkesin ayaklarına sağlık çok neşeli ve keyifli bir buluşmaydı organize eden arkadaşlara teşekkürler bukadar güzel insanları biraraya topladığı için.5 resim canlı eklemiştim eve geldim şimdide kalanları ekledim.

Son düzenleme:
Gokhan abım sacları sole vurduguna gore motorla gelmemıs? yoksa kaskmı takmadı ? :) YOksa ordamı vurdu ? yoksa bu 3 bı celıskımı :) ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben 20 dk önce geldım ama kımse yoktu dısardan bakıp gıttım öle kusura bakmayın işimm anca bitti :) karşıdan geldim o kadarda yardırarak geldim motorunda km teli koptu hemde ama yetişemedik gene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar