Yok yaa bu buluşmaya gidebilirsin ama yarın.. Yetişebilicek misin sence
Servisten ben alıyım mı :rendeer:
Senin araba kullanışını bilmiyorum Pinar ablam.Motor kullandığın gibiyse yandık valla
Yok yaa bu buluşmaya gidebilirsin ama yarın.. Yetişebilicek misin sence
Servisten ben alıyım mı :rendeer:
Senin araba kullanışını bilmiyorum Pinar ablam.Motor kullandığın gibiyse yandık valla:mrgreen:
:mrgreen:
![]()
Geçen gün kullandım ya niye yalan yapıyosun şimdi :queen:
Asıl motor kullanışımı görmedin sen, anahtarına kapışır bahhh ::winkwink
Hem benim arabada hiç kazam yok şükür..
Motor 4 tekerli olsaydı onda da olmazdı kanımca :queen:
Analamadım? ne zaman gördüm.Tanışıyormuyuz.hehehehehe.
Allah var iyi kullanıyorsun valla.ama kırmızı şimşek çok vahşidir yatıştırabilirmisin?
Peehhh.. Bana hangi araba dayanabilir??? Cazibe desen var, zeka desen var :queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen: Abla sende araba ehlıyetı varsa ben bırılerınden arabayı almanın yolunu bulurum senın oraya gelırım hop oraya gıderık donustede sen gultepye getırsın yıne ben de ordan kagıthane yoluna ıner gelırım olmammı ?? ... Arabayı alabılırsem 10 numara olur sendede araba ehlıyetı varsa :silent:![]()
ahahahha buluşma yerine bakbizim mekan :mrgreen: bende şimdi ordan geliyorum neyse kısmetse orda olurum :cherry:
GKN ile konuştum şimdik illaa gekl gel gel dedi.. ee bende çook özledim onu uğrarım belkim... nce bi işim var ama sonra rötarlı gelirim gelebilirsem..
way topic almış başını yürümüşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune hız yaaa sözde anadolu tayfası olcaktık nerden çıktı bu avrupa tayfası heryerde karşımızdalar yawwww
neyse şiaka bi yana bekliyoruz herkeziii
liste kalabalık olmuş
gkn rola erdinç sözde ne olcaktı özde ne olduuu![]()
erdinç sen bunlara güvenme bunlar cumartesi günüde beni bırakıp uzadılar.hiç arkalarına bakmıyorlar gazlayıp gidiyorlar![]()
Peehhh.. Bana hangi araba dayanabilir??? Cazibe desen var, zeka desen var :queen::queen::queen::queen:
![]()
bak ne dio araba surememek hormonsal bsymiş kadınlarda:queen:
ben sana benim ehliyeti veriyim istersenpolis sorarsa benim ehliyeti verirsin para yoktu ortaklaşa aldık beraber kullanıyoruz dersin
![]()
Cumartesi onu ben bi test ediyim o halde :cherry:Resimlerinden gördüğüm kadarıyla öylesin valla.eh bi deneyelim bakalım.belki kadın eli değerse yatışır. :rendeer:
Muharrem damarıma bastın, beni hatun kısmısıyla aynı kefeye koydun.. En uzak noktaya kaçman sağlığın açısından faideli olacaktır :queen::queen::queen::queen:bak ne dio araba surememek hormonsal bsymiş kadınlarda:queen:
![]()
Cumartesi onu ben bi test ediyim o halde :cherry:
Cumartesi? Ben gelemiyorum ama buluşmaya maalesef.Başka zaman insallah:mrgreen:
araba cart diye ikiye ayrılır pınara olan hasetinden :queen: yerinde olsam pınara fazla bulaşmazdım. bulaş ama fazla bulaşma![]()
Kısım bende gitmiycem zaten.. O kadar hatunun içinde ne işimiz var bizim :queen:
Kesin gitseydim arar seni de alırdım ben merak etme :cherry:
hee dimiii
gelmiorum işte:cherry:
muharremcim :cat:sana lafım yok
![]()
Valla ne biliim.Daha fazla yazmiim sağlığıma zararlı olabilir.:mrgreen:
Ama eminimki entaride yakışır,kıvırırsında,dr.Martin botda yakışır,arabanında kralını kullanırsın.Mükemmelmisin ne?
Sen bi buluşma ayarla bakalım kırmızı şimşekle o zaman.msn vereyimmi pınar abla
topic kirlenmiş , temizleyeli mmm:queen:
sende gelki tüm liste orda olsun:queen:
sen çok konuşma, hani bu tarafa gelicektinde dönüşte uricaktında cartta curtta..
2 dakkada kıvırdın sankim zuzu
ben mekanın kapısında elimde bi dal sigara ile seni bekliyo olucam..
üşümemi istemessin sanırsam:rendeer:
bira içende kadınsal bişilermi oluyomuş:queen:
allahtan alkolüm yok![]()
Yukarıdakilerin hepsini yapabilirim sanırım ama kıvırma konusunda gerçekten sıfırm.. Ölsem yapamam, hoşlanmıyorum çünkü..
senmiiiii:queen: :queen: