- Katılım
- 9 Haz 2006
- Mesajlar
- 587
@ümmet perkitan
Ümmet abi, İsmail saygılı çocuktur, yapmaz öyle şeyler. Olayın detayı nedir? Kız arkadaşının başı ağrıyordu, yemeğin sonuna doğru pek keyifleri yoktu hatta.
Gittiğimiz yer hakkında da istemeyerek yorumda bulunacağım. Yemekler o kadar iyi değildi, üstelik hepsini birden getirecez diye buz gibi yemekleri koydular önümüze. Murat'ın esprisi tam yerindeydi, tabağın kenarındaki domates dilimi bile daha sıcaktı, etleri domatesin üstüne koyup ısıttıkBen karışık et (tek parça köfte, tek parça ufacık pirzola, iki parça tavuk şiş, bir parça kuzu şiş - yanlış anlamayın tek parça şiş derken çubuk olarak değil, bir çubukta beş parça oluyorsa onlardan bir tanesini çıkartıp koymuşlar tabağa) yedim ve kola içtim. Ödediğim fiyat 29 YTL! Öyle bir yer için inanılmaz yüksek bir fiyat. Üstelik toplu gidildi... Kısaca kötü geçirdiler!
ha haaa... biri yine bulmuştur yolunu.
bir toplantımızda, bu kac para diye sordum. genc ve acemi garsonun cevabı: aslında 7 abii, ama siz toplu gelmişinizdir diye 8 almamızı söylediler!
delikanliya bi afferin cektim ve 10 ytl verdim :queen: