seyfo alperi sağsalim eve bıraktınmı
resimler bu kadarmı
evet sağsalim alperi bakırköye bıraktım her ne kadar 300 göremediysekte
baya gazladık alper biraz kilo almış gibime geldi motor gitmiyordu kısmet artık başka sefere her şey çok güzeldi yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim :queen: :queen:
ümmet abi ne olduğunu tam bilemiyorum ama büyüklük affetmektir bi hata olduysa
anahtarımı hasana vercem pes ediyorum:queen:ama oda ne yapacağını bilmez o yüzden devam:queen: :mrgreen:
bukadar kızma ümmet abi ama sendede hata yok değil seni nekadar saysamda sevsemde ikinizdede hata var ve diğer arkadaşı seni tanıdığım kadarda tanımıyom bile ama bunu buraya taşıman hiç doğru değil çünkü bu tür şeyler çekirdek kabuğunu doldurmuyor bile neyse fazla uzatmayada gerek yok :rendeer:
Yine de biz evde uzanmışken siz istanbula yeni dönecektiniz
... ki motorum bozuldu sonra honda tarafından çekildi...
Hahahahahaaaa, olm sen de profilinde motorum var diye yazmışsın ama elalemin emanet motoruyla geziyorsun
Aman nazar değmesin süper olmuş süpeer![]()
Bu arada hiç ceylan resmi çeken yok mu:silent:
Çok tatlılar çünkü onlar:wiinkk:
nasıl hayvanat bahçesi kardeşim bizim bildiğimiz hayvanlar yok!örneğin tavuk
davuk diyenlerde oluyo tabi ehehehehe:mrgreen:
Monster aldım da ben yeni,şimdi Mehmet görünce üzülür ,cbr 125 le bana yetişmeye çalışır, yorulur diye düşünerek gelmeme kararı aldım@starsailor
Kız sen niye gelmedin? Bak senle kapışacaz diye CBR125 ile geldim. Aslında işin doğrusu Murat da geliyor dediler, ben de nasıl olsa CBR125'e ancak yetişir diye onunla geldim. Ama iyi oldu, dönüşte iyi gazladık :mrgreen:
Ben çektim :cherry: akşam ekleyeceğim
@starsailor
Kız sen niye gelmedin? Bak senle kapışacaz diye CBR125 ile geldim. Aslında işin doğrusu Murat da geliyor dediler, ben de nasıl olsa CBR125'e ancak yetişir diye onunla geldim. Ama iyi oldu, dönüşte iyi gazladık :mrgreen: