Gerçek yüzünü gördük ya napsın mecburen..necdet' Alıntı:thai kardeş şaka yaptım üstüne alındın herhalde paşanın resmide güzeldi:queen:
MOTORMU BOZULDU:queen: YOLDAer5' Alıntı:abı yedık çig kofteyi sorma basima gelenlerir:
ALBATROS-FB' Alıntı::silent: :silent: ARKADAŞLAR GÜZEL Bİ GECEYDI AMA ŞUNU ANLADIMKI HERKEZ KENDI KANKILERIYLE TAKILIYOR BIRBIRLERINI TANIYANLAR .BENCE BIRDAKI SEFER OKULA ILK BASLADIGIMIZDA HOCALAR TEK TEK KALDIRIR ISIM SORAR YA BIZEDE ÖGLE BIRSEY YAPALIM TOPLANTIDA HERKEZ TEK TEK NICK ADINI MESLEYINI SÖYLESIN EN AZINDAN BİR SEFER OLMAK ÜZERE YOKSA GRUP İCİNDE GRUPLAR OLUYOR KIMSE KIMSEYI TANIMIYOR NEDERSINIZ FİKRİME
gazlabeni' Alıntı:aynen öyle, katılıyorum sana. maksat tanışmak ama millet hemen tanıdığının yanına sığınıyo![]()
evet kardesım bızım bıraderın fıkrıydı bencede mantıklıgazlabeni' Alıntı:aynen öyle, katılıyorum sana. maksat tanışmak ama millet hemen tanıdığının yanına sığınıyo
kim kimdir necidir naapar needer, inmidir cinmidir neyin nesi kimin fesidir belli değil be yav![]()
sahinhakan04' Alıntı:Arkadaşlar dün aksamki resimler hala gelmedimi benimi göremiyom
Vay tatlı su moturcu kardeşim günaydın benim rodaj bitmedi kardeşim daha kanuni şirketi 1000 km dedi ama 5000'de ben ekledim aşağı yukarı 8 ay daha rodaj bitmeyecek abi o yüzden bende karizma aramagazlabeni' Alıntı:yok olm sana resim mesim yok. karizmanla biz geri plana düşüyoz :queen: :queen:
RESIMLER GELSEDE KIMSE KENDINI TANIYAMAZ BOŞUNA BEKLEMEYELIM EN AZINDAN TOPLU RESIMDE :cat:sahinhakan04' Alıntı:Arkadaşlar dün aksamki resimler hala gelmedimi benimi göremiyom
Emre bumu (avatardaki)sadrazamemre' Alıntı:abi fotoları çeken abla makineyi ters tutmuştu ys kimse boşuna foto:mrgreen: beklemesin