Sorun dill nasılsa bişekilde buluşuruz,ama beraber gidersek daha keyifli olur diyorum-MUSTURAKİ-' Alıntı:abi orası ters istikamet tuncel abinin gelişine ters
Sorun dill nasılsa bişekilde buluşuruz,ama beraber gidersek daha keyifli olur diyorum-MUSTURAKİ-' Alıntı:abi orası ters istikamet tuncel abinin gelişine ters
19:30 gibi gemiye bineriz herhalde serkanLesPaul' Alıntı:bir de şey dicem, 8 den önce gemiye binerseniz iyi olur. buluşma saati 20.30 olduğu için, o saatlerde grup olduğumuzdan trafikte zorlanabiliriz.
haremden gideceğimiz buluşma noktası kafadan 20 dk sürer diye tahmin ediyorum.
Ok.Bence sorun değil..-MUSTURAKİ-' Alıntı:tuncel abim seni uğraştırmayalım çoban çeşme durağı topkapı istikameti
vedat kaya' Alıntı:o zaman sahilden gitmicezmi opetin karşısına geçerim sorun olmaz ama sahilden basar sirkeçiye gideriz motorla değimisiniz ne trafiği..opet karşısı olursa nereden sirkeci ye geceriz topkapı tüneldenmi..
19,30 opet karşısındayım okimiii
Öyle olacak zaten..sahil gidiş boştur..-MUSTURAKİ-' Alıntı:abicim ataköyden sahile bağlana biliriz bence
tunoka' Alıntı:19:00 Dan Vazmi GeÇtİk 19:30 Mu??
Öyle olacak zaten..sahil gidiş boştur..
Yaw çocuklar opera yada tiyatroya gitmiyoz 5dakka geç gitsek ne olur..-MUSTURAKİ-' Alıntı:abi gemide geçireceğimiz zaman vs göz önüne alınırsa 20:30 a zor yetişiriz
bence 19:00 mantıklı abim sen son noktayı koy biz sana uyarız saygılar
her yerde herkesle her sekilde..bunu yazan paşa baskına geldi alooo...:queen: :queen:SAVASXXL' Alıntı:hoşaf oldu abi yaaa
kim nerede kımle nasıl ne zaman:queen: