Bugün dolaşacak dediğin gibi denetleme var..:bounce:007' Alıntı:Paşa kayboldu...![]()
Denetlemeye mi çıktın...:queen: :queen: :queen:
Bugün dolaşacak dediğin gibi denetleme var..:bounce:007' Alıntı:Paşa kayboldu...![]()
vedat kardeşi yenibosnadan aldığında 2.köprye doğrumu gideceksiniz?? eğer oyle ise benım oraya yakın gececeksınıztunoka' Alıntı:Walla iyi fikir ama vapur sırası zor olmazmı acaba
Savaş kardeş,Ben beylikdüzünden çıkıp yeni bosnadan Vedat kardeşi alacağım ordan levent veya harem iskelesine geçmeyi planlıyoruz..
Ozaman gemi yapalım.Değişik olur..walla süper olur bence:cat:vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar bana köprüde uyar gemide..
zaten gemide sıraya girmiyoruzki direk gişelere oradanda ilk vapura geçeriz isterseniz..
köprüde uyar kgs var bende..
Olurmu yaw biz de karşıya geçiyos geçişte KGS mizi kullancas..Boşunamı aldık bunu..2.köprü paralı diilmi..Biz gemiyle geçcez yani birinci.LesPaul' Alıntı:abi direk paralı diye biliyorum ben![]()
:mrgreen: yaw sizden de bişi saklanmıo..007' Alıntı:Paşa kayboldu...![]()
LesPaul' Alıntı:şimdi arabalı vapur sirkeciden kalkıyo, haremde bırakıyo.
kgs geçiyor mu, bilgim yok açıkcası.
Necdet boşuna aldın gemiyle geçiyos gerçi senin KGS gemidede geçiyomuş..necdet' Alıntı:ben o problemi çözdüm ledo kardeş kgs lendim bugün![]()
Vedat kardeş en iyisi Gemi nostalji olur biras.Sen motorsuz sun dime..??vedat kaya' Alıntı:abiler son durum nedir gemimi köprümü..:silent:
beni 7 de yenibosna da opettenmi alırsınız nereden alırsınız..:silent:
sahil yolundan sirkeciye gidilir veya
köprü ise E 6 dan basar gideriz..
SAVASXXL' Alıntı:avrupa yakasından gelecek varmı
ben bağcılardayım yol güzergahı uyan varsa haber versın...
..............................007' Alıntı:Motosiklete gönül vermiş herkez gelebilir... Bir arkadaşımıza artçı olarak alırız seni...![]()
vedat kaya' Alıntı:abiler son durum nedir gemimi köprümü..:silent:
beni 7 de yenibosna da opettenmi alırsınız nereden alırsınız..:silent:
sahil yolundan sirkeciye gidilir veya
köprü ise E 6 dan basar gideriz..