[MT İstanbul] 15 Haziran 2006 / Caddebostan Migros / 15'i Perşembe miymiş bakalım..??

paşam benim herhangi bir ulaşım aracım olmadığından ve işten saat 18:00 da çıktığımdan malesef gezinize iştirak edemicem :salut: size iyi eylenceler umarım güzel vakit geçirirsiniz:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
007' Alıntı:
Motosiklete gönül vermiş herkez gelebilir... Bir arkadaşımıza artçı olarak alırız seni...:)

haklısın kardeş bende dizlik getirebilirim zaten yarın yağmur tulumu gicem:queen:
her ihtimale karşı

paşam yoksa denize mi girsek gece hep beraber ne dersin... böle sahilde paçalı donlarla... modaya sahilde öle :queen: :queen:

çiğ köfte hiç fena olmazdı walla:p
tuncel abi, karşıya geçtikten sonra yol konusunda sıkıntınz varsa grubunuzu karşılayalım isterseniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ancak 20 gibi katılabilirim.malum +88
bayanlar zor hazırlanıyor:queen:

ben de şimdi baktım hava durumuna, bişey yok yarın akşama. yarın güneşli olduğunu, akşam üstü biraz bulutlu olacağını söylüyor.

LesPaul' Alıntı:
çiğ köfte hiç fena olmazdı walla:p
tuncel abi, karşıya geçtikten sonra yol konusunda sıkıntınz varsa grubunuzu karşılayalım isterseniz?
Yaw serkan zaten karşılamıyacakmıydınmısen.......bisde sana güvenip yola çıkcass..

işte karşılayacağım da şimdi siz öyle bp de buluşup geliyoruz falan deyince herhalde bilen birileri var o yüzden toplanıp geliyolar dedim:)

neyse benim yanlış anlamam:) tabi ki karşılayacağım ben sizi. yerini ve satini konuşalım o zaman bu akşam. istediğiniz yerde beklerim ben yarın.

LesPaul' Alıntı:
işte karşılayacağım da şimdi siz öyle bp de buluşup geliyoruz falan deyince herhalde bilen birileri var o yüzden toplanıp geliyolar dedim:)

neyse benim yanlış anlamam:) tabi ki karşılayacağım ben sizi. yerini ve satini konuşalım o zaman bu akşam. istediğiniz yerde beklerim ben yarın.

2.köprüden geçip gelicezde nereye.?.:silent: :p KGS derdinden

tunoka' Alıntı:
2.köprüden geçip gelicezde nereye.?.:silent: :p KGS derdinden
benim için farketmez tuncel abi. isterseniz 2. köprünün çıkışına da gelirim.
ya da çıktıktan sonra yolu biliyorsanız biraz daha yakın biyerlere gelebilirsiniz.
aslında zühtüpaşa'nın dediği gibi arabalı vapurla harem'e gelmek daha rahat ama size ters mi kalır bilmiyorum. siz bilirsiniz abi ki.

avrupa yakasından gelecek varmı
ben bağcılardayım yol güzergahı uyan varsa haber versın...

Walla iyi fikir ama vapur sırası zor olmazmı acaba

SAVASXXL' Alıntı:
avrupa yakasından gelecek varmı
ben bağcılardayım yol güzergahı uyan varsa haber versın...
Savaş kardeş,Ben beylikdüzünden çıkıp yeni bosnadan Vedat kardeşi alacağım ordan levent veya harem iskelesine geçmeyi planlıyoruz..

Son düzenleme:

007

Paşa kayboldu...:)

Denetlemeye mi çıktın...:queen: :queen: :queen:

tuncel abi vapur sırası ne kadar oluyo o konuda bir fikrim yok. bilenlere soralım en iyisi. ama çok fazla olacağını sanmıyorum. ordan geçerken hiç aşırı bir yoğunluk dikkatimi çekmedi daha önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar