VEDAT NE İŞ MESLEKMİ DEĞİŞTİRDİN ARTIK HAVA RAPORUMU SUNACAKSIN GEL BİZİM KANALA SANA BİR İŞ AYARLAYALIM:queen:vedat kaya' Alıntı:günaydınnn 15 i akşamı hava bulutlu ama yağmur yok kelebeklere duyrulur...![]()
yazıldın ozaman vedat geliosun.:mrgreen:vedat kaya' Alıntı:günaydınnn 15 i akşamı hava bulutlu ama yağmur yok kelebeklere duyrulur...![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:VEDAT NE İŞ MESLEKMİ DEĞİŞTİRDİN ARTIK HAVA RAPORUMU SUNACAKSIN GEL BİZİM KANALA SANA BİR İŞ AYARLAYALIM:queen:
:silent: na yazdıramadınmı..vedat kaya' Alıntı:tamam.. hava nasıl olursa olsun sizin motorununuz...pardon havanız güzel olsun..:queen:
paşam tabiki gelicem ama işyerinde kaçabilecekmiyim ondan emin değilim o nedenle isim yazdıramadım..ale:
ii rakamdır 38..:mrgreen:vedat kaya' Alıntı:anaaaa 38 nuamaradan girmişin listeye beya..![]()
canın saolsun mertcim..:wiinkk: parcalar gelsin yeter..mertdg' Alıntı:pşa ben gelemiom büyük bi ihtimalle son ra anlatırım durumu beni sil pls...r:
özür özür özür :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
Bu akşam 8.30 da bir aktivitemi var benmi yanlış anladım yoksa 15 perşembe aksamı olan aktivite bugunemi tasındı. abiler bi cevap lütfenbeetle65' Alıntı:GÜNAYDIN,
BENDE SİTEYİ ELİMDEN GELDİĞİNCE TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM
BU AKŞAM BENDE 20:30 DA ARANIZDA OLMAK VE SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM.
ŞİMDİDEN SEVGİLER :rendeer: