[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

bir gezidir ki dillere destan

arkadaşlar müzik keyfindeler hala

işte keyif anlarımız

camadan' Alıntı:
olayları bilmiyorum ama ben gelence bütün küslükler bitmiş olsun luuutfeeen yoksa :pr: :pr: :pr::pr: :pr:

valla başınıza gelecek var benim gibi iri kıyımdan ona göre:queen:

sizleri çok seviyorum sevgili mt arkadaşlarım :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

saat 23.46 ben size uyuyun demedimmi yaa:p
Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
dostdark, 007, alonso, camadan, DARKDIAMOND, ErdoganAktas, galipboz, leonine, SewenOne, ylmzzz

Siz varya adamı verem edersiniz.Gelemedik diye yapıştırdıkça yapıştırıyorsunuz resimleri.Süper bi geziye daha imza atmışsınız.Valla billa çalışıyodum gelemdim.Yoksa beni az çok tanıdınız direkt zıplardım sizle birlikte.Napalım çarşamba takılırım bende size.Bide şu nahoş durumu ortadan kaldırırsak daha hoş olacak!:cat:

DARKDIAMOND' Alıntı:
Siz varya adamı verem edersiniz.Gelemedik diye yapıştırdıkça yapıştırıyorsunuz resimleri.Süper bi geziye daha imza atmışsınız.Valla billa çalışıyodum gelemdim.Yoksa beni az çok tanıdınız direkt zıplardım sizle birlikte.Napalım çarşamba takılırım bende size.Bide şu nahoş durumu ortadan kaldırırsak daha hoş olacak!:cat:
:cat: merak etme biz bir ailleyiz bağzen güler bağzen ağlarız ama ailemizi hiç bozmayız
çarşamba görüşmek üzere umarım birdahaki gezide bizimle olursun:rendeer:

resimler çok güzel
siz hazır olun şükrüden 3 makara foto çıkacak o da bilirsiniz hepsini atar buraya şükrü bari 4 yada 5 mesaj halinde at ta sayfalara bölünsün yoksa açması saatler sürer

benim icin eğlencenin yanında güzel bir deneyim oldu.
organizasyonu gercekleştiren arkdaşlara cok teşekkurler. tabiiki orada dostluklarini sunan herkese de.
maceracı deneyimlere açık "kavram" a, bize bursayı gezdiren "suspectbiker" ve "ahmet" e de ayrica teşekkurler. "suspectbiker" ın teknik bilgi desteğide gercekten faydalı oldu benim için.
gelecek seferi bekliyorum.

:queen: şükrüüüü leventtttttttttt hani resimler yafu:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine döktürmüşsünüz maaşallah.... Eminim her gittiğiniz gezi, bir önceki geziden daha eğlenceli oluyordur,, bu kez aranızda değildim maalesef :salut: ,, malum bana çook uzak bir gezi yeriydi... umarım bir dahaki geziniz, bizim bu taraflarda olur yine :cherry: ve bende gelirim (biraz bencilce oldu sanırım :) )

Bu ne güzel bir kamp yaaa..bu ne güzel insanlar topluluğu..:rendeer: valla imrenerek bakıyoruz resimlere...nazarlar değmesin arkadaşlar...süpersiniz..:cat: Şu DOSTDARK kampları dillere destan oldu..yüreğinize sağlık dostlar..en yakın kamp tarihinizi kaçırmamak gerek..hepinize selamlar saygılar..:rendeer:

thewall' Alıntı:
Hayat yaşandığı kadardır.Gerisi ya hatıralarda bir iz ya da hayallerde bir umuttur .. Pablo NERUDA.
Yaşadık.. İzniki de yaşadık..Dostlar içinde o anı da doya doya yaşadık.Aynı yolda teker döndürerek aynı masa başında oturarak , kah ellerimizi çırparak kah ölesine bakarak da olsa beraberce izniki yaşadık...Ozanın dediği gibi o artık hatıralarımızda bir iz hayallerimizi süslemiyor anlıyacağınız..Başka hayallerimizi yine hep beraberce yaşıyabilmek umuduyla...Sizlerle orda olmak , orda olabilmek bile süper güzeldi....Aynı yürek atışını duyarak başka gezilerde de sizinle olabilmektir dileğim.O yaşandı,bu yapıldı yada yapılmadıları bırakalım..Aynen yola çıktık ve aynen kayıpsız döndük.Önemli olanda bu.Hatalarımızı,egolarımızı,yapmak isteyipte yapamadıklarımızı birdahaki gezimizde yapmıcaz....Neyse yaaa uzatmıyım..Torunlarıma anlatacağım bir güzellik daha yaşattıkları için orda olan yada yüreği orda olan herkeslere teşekkürler.....
kadir abi seni iyiki tanımışım!anadolu buluşmamızda ben eski üye ama uzak kalmış yalnız başıma otururken:pale: herkezi bırakıp yanıma gelmenle ve hayat a bakışın duruşun la beni çok etkiledin ve yine benim gelemediğim ama özlemle resimlerine baktığım:cat: neden neden yoktum dediğim bu gezide yaşananları kavgaları her neyse hayata dair okadar güzel anlatmış tarif etmişsinki işte bu kadir abi ya dedirttirdin varlığın sağlığın daim olsun abicim..
albatros ikizlere diyorum çünkü bu kadarmı olur benzerlik 1 30 dak yazıları okudum gördüğüm hissettiğim hala birbirimizi tanımadan kızgınlıkla ön yargılarla itnamda bulunan arkadaşlar daha sonra üzüleceklerdir inanmıyorumki hergün ölümle yüz yüze gelen bizler kimse için kötülük ve hain lik düşünmeyiz ne olur düşünün ve öyle kırın dökün hatta hiç dökmeyin kırmayın herkez vicdanında hesabı varsa versin kimse kimse yi ne adam edebilir nede öyle bi hakkı vardır.
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle sevgilerimi yolluyorum bigün benimde sesim çıkacak nasılmı :wiinkk:tabiki sizlere başka bi gezide şarkılar söyleyeceğim........:)

evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:queen:
kamp resimlerine devam edelim mi ne dersiniz
:rendeer:
1kr4.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :cat: :cat:
2vn1.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :cat: :cat:
abim benim beeee:queen: :rendeer:
3ud4.jpg
[/URL][/IMG]

Bu geziye kimseyi tanımadan geldim ama herkes o kadar samimiydi ki çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi geldi. Bende bir sürü fotoğraf var iş yerinin dışında bir internet bulup göndereceğim. Suspectbiker sana özelden yazdım. Ahmet'in nickini bilmiyorum ama İstanbul'a gelirseniz bekliyorum. Dostdark ve cuk_o yoldaşlara selam. Çok güzel bir hafta sonuydu. :) . Çarşamba gelmeye çalışacağım. Dönüş yolunda da Dark'la bilmediğimiz yerleri keşfetmek oldukça eğlenceliydi. Umarım tekrarı olur.

yafu bugün bizim internet biraz adilik yapıyor ama yollamaya çalışıyorum
:cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer:
5bt2.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer:
işte mutlu aillelerimiz
6um9.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :cat: :rendeer:
çokk mutlu bir kamp yafu
dostdark aille kampı
cem abi sizi özledik bırakın tatili gelin artık
7ol2.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :cat: :rendeer: Maşallah bizim guruba Allah bozmasın:rendeer:

8lw9.jpg
[/URL][/IMG]
:cat: :cat: :rendeer: levent ve noela :rendeer: :rendeer: :rendeer:
yafu herkezin eşi var ve mutluu:silent: yokk yokk bende evleneceğim:queen:
9wo6.jpg
[/URL][/IMG]

:silent: :silent: :silent: muzaffer neredesin yafu çok ortaya yavru kurtsun:silent: :rendeer:
10dx9.jpg
[/URL][/IMG]

intercom' Alıntı:
allah soner, o resmi de mi koydun??? tweedys koparticak kafamizi :queen:

:pr: :pr: :pr: ben koymadım:silent: :silent: :silent: kim koydu yafuuu:silent:

oooh muhabet güzel doğrusu:cat: :cat:
11lo7.jpg
[/URL][/IMG]
işte yurdum insanları çekirdek çıtlamadan kamp mı olurmuş :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
12gy9.jpg
[/URL][/IMG]
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
evvet kamp gibi kamp yaptık hepinize teşekkür ederim
haa benim resmim niye mi yok ben gelmedim ki:p
13io9.jpg
[/URL][/IMG]

levent resimler için teşekkürler eline ve makinene sağlık:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar