:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:camadan' Alıntı:olayları bilmiyorum ama ben gelence bütün küslükler bitmiş olsun luuutfeeen yoksar:
r:
r:
r:
r:
valla başınıza gelecek var benim gibi iri kıyımdan ona göre:queen:
sizleri çok seviyorum sevgili mt arkadaşlarım :rendeer:
:cat: merak etme biz bir ailleyiz bağzen güler bağzen ağlarız ama ailemizi hiç bozmayızDARKDIAMOND' Alıntı:Siz varya adamı verem edersiniz.Gelemedik diye yapıştırdıkça yapıştırıyorsunuz resimleri.Süper bi geziye daha imza atmışsınız.Valla billa çalışıyodum gelemdim.Yoksa beni az çok tanıdınız direkt zıplardım sizle birlikte.Napalım çarşamba takılırım bende size.Bide şu nahoş durumu ortadan kaldırırsak daha hoş olacak!:cat:
dostdark' Alıntı::queen: şükrüüüü leventtttttttttt hani resimler yafu:silent:
kadir abi seni iyiki tanımışım!anadolu buluşmamızda ben eski üye ama uzak kalmış yalnız başıma otururkenthewall' Alıntı:Hayat yaşandığı kadardır.Gerisi ya hatıralarda bir iz ya da hayallerde bir umuttur .. Pablo NERUDA.
Yaşadık.. İzniki de yaşadık..Dostlar içinde o anı da doya doya yaşadık.Aynı yolda teker döndürerek aynı masa başında oturarak , kah ellerimizi çırparak kah ölesine bakarak da olsa beraberce izniki yaşadık...Ozanın dediği gibi o artık hatıralarımızda bir iz hayallerimizi süslemiyor anlıyacağınız..Başka hayallerimizi yine hep beraberce yaşıyabilmek umuduyla...Sizlerle orda olmak , orda olabilmek bile süper güzeldi....Aynı yürek atışını duyarak başka gezilerde de sizinle olabilmektir dileğim.O yaşandı,bu yapıldı yada yapılmadıları bırakalım..Aynen yola çıktık ve aynen kayıpsız döndük.Önemli olanda bu.Hatalarımızı,egolarımızı,yapmak isteyipte yapamadıklarımızı birdahaki gezimizde yapmıcaz....Neyse yaaa uzatmıyım..Torunlarıma anlatacağım bir güzellik daha yaşattıkları için orda olan yada yüreği orda olan herkeslere teşekkürler.....
intercom' Alıntı:allah soner, o resmi de mi koydun??? tweedys koparticak kafamizi :queen: