biz o kiloları bu gunnler için biriktirdik....:queen: :queen: :queen:cuk_o' Alıntı:camadan abi nasıl bi insansın sen o kiloyla nası giriyon abi konuya lak die anlayamıyom seni yaw banada öğretsene abi
ya ilk oraya soner abi gelicek ben biliyom hayırlı bi işide onun yapması lazım ortalığı karıştırma yaw :queen:
ben seni geçmişimdir bile.87 çekiyorum.intercom' Alıntı:sen gel önce bana yetis!! ::dalga:: iznik gölü geleneksel göbek yarismasini düzenleyelim :cherry:
yok be saçlarım çıkmaya başladı yakında orman gibi saçlarla karşınızda olacam.. yok yok ektirmyeceğim...:queen: :queen:tmrbaykal' Alıntı:bende size yaklaştım sayılır.az kaldı
seneye olmazsa bidahaki sene camadan gibi olurum.
savaş abi gibide kellll..:mrgreen:
abi sen gelemedin ama kalbin bizlerle :rendeer:hakanseymen' Alıntı:tekrar
selam arkadaşlar
hepiniz eçok güzel eğlenceler olsun inşallah ben gelemediğim için çok üzgünüm her kezden özürüdiliyorum
biz göbek atmaya başlıyınca o sinekler kaçacak yer arıyacakErdoganAktas' Alıntı:yanınıza OFF sinekkovar ve kolonya almayı unutmayın.. Göl kenarı sivri kaynıyordur şimdi.. :queen:
:cat: :rendeer: :rendeer: bu süper bir kamp olacak yafuuu:rendeer: :cat:berkforce' Alıntı:arkadaşlar ben cumartesi saat 2 den sonra yola çıkacam hayırlısı deyip iznikte turgut abiyle (mutlu emlak) bulaşacam eğer ögleden sonra göztepe yada kozyatağında hareket edecek dostlar varsa beraber gidebiliriz. sevgiler
ceren sizede iyi yolculuklarferni' Alıntı:evet dostlar biz birazdan yola çıkıyoruz vedatla, gebzede ümit ve ersenle buluşup topçulara, oradan da izniğe geçeceğiz, herkesi bekleriz...
sanıyorum yarın sizlere karşılama komitesi olacağız!
hadi hayırlı yolculuklar dileyin bize, acıkın gaz gaz gideceğiz galiba çok geçe kalmamak için, kazasız belasız yolculuklar hepimize...![]()