[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

arkadaşlar ben çokoyorum gağrın hepinizle görüşeceğim için çook mutluyum
sizleri seviyorum:rendeer:

Arkadaşlar ben Maalesef Motorumla gelemiyorum:salut:
Benim kızlar tutturdu Baba bizde gelicez diye. Ya CBR 600 e bir sepet yaptırırsın diyorlar.... abi yazık o motora sepet yapılır mı? Yazık değilmi? Yazık Yazık Kıyamam Motoruma....
Yada arabayla git bizi de götür diyorlar.
O yüzden Maalesef aldığım Feribot biletlerinde değişiklik yapıp Taşıt'a çevirdim. 13.45 Feribotu ile Ailece Arabayla Geliyoruzzzzz....:queen:

camadan abi nasıl bi insansın sen o kiloyla nası giriyon abi konuya lak die anlayamıyom seni yaw banada öğretsene abi

ya ilk oraya soner abi gelicek ben biliyom hayırlı bi işide onun yapması lazım ortalığı karıştırma yaw :queen:

cuk_o' Alıntı:
camadan abi nasıl bi insansın sen o kiloyla nası giriyon abi konuya lak die anlayamıyom seni yaw banada öğretsene abi

ya ilk oraya soner abi gelicek ben biliyom hayırlı bi işide onun yapması lazım ortalığı karıştırma yaw :queen:
biz o kiloları bu gunnler için biriktirdik....:queen: :queen: :queen:
demi camadan????

bende size yaklaştım sayılır.az kaldı
seneye olmazsa bidahaki sene camadan gibi olurum.
savaş abi gibide kellll..:mrgreen:

sen gel önce bana yetis!! ::dalga:: iznik gölü geleneksel göbek yarismasini düzenleyelim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be millet of olmuş ulen kaçtınız demi bizi buralarda bırakıp derdimizle tasamızla p.tesi görücem hepinizi yoksa görmesemmi

intercom' Alıntı:
sen gel önce bana yetis!! ::dalga:: iznik gölü geleneksel göbek yarismasini düzenleyelim :cherry:
ben seni geçmişimdir bile.87 çekiyorum.
hem benimki sadece göbek.yarım futbol topu büyüklüğünde.:queen:

tmrbaykal' Alıntı:
bende size yaklaştım sayılır.az kaldı
seneye olmazsa bidahaki sene camadan gibi olurum.
savaş abi gibide kellll..:mrgreen:
yok be saçlarım çıkmaya başladı yakında orman gibi saçlarla karşınızda olacam.. yok yok ektirmyeceğim...:queen: :queen:

evet dostlar biz birazdan yola çıkıyoruz vedatla, gebzede ümit ve ersenle buluşup topçulara, oradan da izniğe geçeceğiz, herkesi bekleriz...
sanıyorum yarın sizlere karşılama komitesi olacağız!
hadi hayırlı yolculuklar dileyin bize, acıkın gaz gaz gideceğiz galiba çok geçe kalmamak için, kazasız belasız yolculuklar hepimize...:)

arkadaşlar ben cumartesi saat 2 den sonra yola çıkacam hayırlısı deyip iznikte turgut abiyle (mutlu emlak) bulaşacam eğer ögleden sonra göztepe yada kozyatağında hareket edecek dostlar varsa beraber gidebiliriz. sevgiler

tekrar
selam arkadaşlar
hepiniz eçok güzel eğlenceler olsun inşallah ben gelemediğim için çok üzgünüm her kezden özürüdiliyorum

hakanseymen' Alıntı:
tekrar
selam arkadaşlar
hepiniz eçok güzel eğlenceler olsun inşallah ben gelemediğim için çok üzgünüm her kezden özürüdiliyorum
abi sen gelemedin ama kalbin bizlerle :rendeer:
başka bir geziye inşallah:cat:
veda biz deliyiz ya bakmşsın motorları tirene vermiş burdur oradanda antalya:cat:
umarım evinde 80 yatak vardır:queen: :queen: :queen:

yanınıza OFF sinekkovar ve kolonya almayı unutmayın.. Göl kenarı sivri kaynıyordur şimdi.. :queen:

ErdoganAktas' Alıntı:
yanınıza OFF sinekkovar ve kolonya almayı unutmayın.. Göl kenarı sivri kaynıyordur şimdi.. :queen:
biz göbek atmaya başlıyınca o sinekler kaçacak yer arıyacak
hetttt KEYİF ADAMLARI geliyooooorrrrrrrrrrrr:queen: :queen: :queen:

berkforce' Alıntı:
arkadaşlar ben cumartesi saat 2 den sonra yola çıkacam hayırlısı deyip iznikte turgut abiyle (mutlu emlak) bulaşacam eğer ögleden sonra göztepe yada kozyatağında hareket edecek dostlar varsa beraber gidebiliriz. sevgiler
:cat: :rendeer: :rendeer: bu süper bir kamp olacak yafuuu:rendeer: :cat:

ferni' Alıntı:
evet dostlar biz birazdan yola çıkıyoruz vedatla, gebzede ümit ve ersenle buluşup topçulara, oradan da izniğe geçeceğiz, herkesi bekleriz...
sanıyorum yarın sizlere karşılama komitesi olacağız!
hadi hayırlı yolculuklar dileyin bize, acıkın gaz gaz gideceğiz galiba çok geçe kalmamak için, kazasız belasız yolculuklar hepimize...:)
ceren sizede iyi yolculuklar
sizi seviyoruuuum leeeeennnnnnnnnnnn:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar