[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

sonercim ben de yaaaa....
ama arkideşler biz geri döndük, bir aksilik oldu. yarın belki düşük bir ihtimal geliriz, gelemezsek herkese iyi eğlenceler dilerim, benim yerime de eğlenin...-firildağın yerine de-
hepiniz çok değerlisiniz, lütfen çok dikkatli olun, kazasız belasız sürüşler, rüzgarınız bol olsun hiiç kesilmesin!
bizimkisi kesildi bir süre galiba:pale: :salut: :pr: :salut:

ne o ferni ne oldu :pr:

neden geri döndünüz şaka yapıyorsundur heralde diye düşünüyorum

umarım ciddi değilsinizdir. ben şuan feribottayım

size ido dan sesleniyorum

kıh kıh iskele sancak tam yol ileri kıh kıh

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GÖKSEL...' Alıntı:
abicim her galata akşamından sonra işe 12 de gidince
zaten vukuatlıyız daha önceki konularım yüzünden
bardagı taşıran son damla oldu
abi istifanın eşigine geldim ama işsiz kalacak zaman degil benim için
veysel abi gelmeyi çok istedigimizi biliyorsun şeboda çok istiyordu bide ondan fırça yicez yaw ne biçim haftaydı be atıldım (siteden) itildim(oynarken) horlandım(veysel abiden) laf yedim(patrondan) fırça yedim (şebodan) yok abi bu kadarını kaldıramıyorum ben galataya gidiyom kendimi atıcam çarşambaya kurtarırsınız beni
cuko kardeşim gönlüm kalbim aklım hep sizlerle olacak
ama durumum hakkaten ciddi
ama söylemiştim bir gün sizin yüzünüzden işten kovulucam diye
sonerim aramışsın tlf sen aradıgın sıralarda disiplin kurulundan verilecek cezayı dinliyordum. cem kardeşim valla çok iyi olucaktı ama:pr:
seviyom hepinizi artık sınıftamı bırakırsınız f tipi hücreyemi koyarsınız
onada eyvallah be
güzel günler gelecekse çekilen cezayı bal kaymak diye yerim ben

ŞU AN GÖZLERİMDEN YAĞMUR GİBİ YAŞLAR AKIYOR, ahh ahhhhhhh. sayılı günler geçer be göksel , :cat: :salut: :salut: :salut:

keşke gelseniniz dostdark başımlöa beraber bizde dostlar baş köşeye alınır dostluk pazara kadar değil bizde mezera kadar 80 kişi değil 800 kişi gelseniz bile yatacak bir yer mutlaka bulunur ama şunu bilinki en kısa zamn içinnde istanbuldayım kısmet olursa çarşanbaya orda olcağım

evet arkadaşlar kamptan sonra ilk yazan ben olim dedim
ne güzel geçti yaw....
bi dahaki ne zaman olucak çok eğlendik valla allah bozmasın

he bide bu gün fotoğrafçı kapalıydı resimleri yarın sabah vericem akşamada alırım inşallah o zaman eklerim yani ya salı ya çarçamba görürsünüz ancek :queen:

Güzel ve değişik bir turdu.Hele akşam olunca MUZO gelecek diye çadırın kapısına içten sandalye dayıyacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu :) Saatler geldi geçti Muzo gelmedi.Bir şehir efsanede böyle sona erdi.Muzo'da uyuyor arkadaşlar...Herşey güzeldi de akşamın o saatinde işkenbeye on basar diyerekten getirilen sanırım balık bunyonla yapılan balıksız balık çorbası cıkkk iyi değildi.Bence işkembeden vaz geçmiyelim bidakine :) Şaka bir yana herşey güzeldi.Sizinle orda olmak değildi güzel olan SİZİNLE OLMAKTI.:cat:
Herkes sağ salim döndü dimi ??

Evvet katılan herkese çook teşekkür ederim
harika bir kamp tı vınvın sözünü tuttu ve sabah 5 de bana yatmam için çadır ve uyku tulumu getirdi
seni seviyorum hande ve özge sabaha karçı o yolları geçip kampa gelmeniz süperdi çoook teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
ben çoook eğlendim çook:flower: :flower: :queen: ::sefereee ::sefereee ::friends: ::friends: ::fool:: ::cheeeeer ::xrock:: ::bira01:: ::xblink:: ::xblink:: ::sefereee
ayrıca gitarıyla bize güzel bir gece yaşatan Barışada çok teşekkürler:rendeer:

Resimler Başlıyor...

Evet Arkadaşlar Bendeki Resimleri Göndermeye Başlıyorum.

Ailece Kamp Ateşinin Önündeyiz.

Veysel ve Ümit Barış'a eşlik ederken...

Barış Kardeşim Herzamanki gibi yine bizleri Gitarı ile Coşturcu....

Kaldığımız Otel'in Önündeyiz. Ne Kahvaltıydı O beeee. Süperdi Cem Otelin Sahibi Cem bey'e yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ve Kampta Göl Kenarındayız.

Cem Abisi ve Kızlar Gölde Taş Kaydırma Yarışı Yaparken....:queen:

Ahmet ve Ali Rahat bırakın abi böcekleri bak Barış gördü geldi hemen....

Motorların hepsini bir arada çekemedim ki millet Doğayı güzel görünce Uykudan kalkan gitmiş gezmeye abi...

Ne güzel yerler varmış bu İznik'te resmen sıcak su akıyor arkamızdaki şelalede.

Ceren ve Vedat.. her ne kadar tanışmasak da geçmiş olsun diliyorum. (ben ümit -enişteeee-nin kardeşi) :rendeer:

İnanın o akşam sabahı zor ettim.. lütfen tüm mt ailesi ...DİKKATLİ OLUN.. ben bi kardeş olarak abimi her motorla dışarda bildiğimde yüreğim ağzımda geziyorum.

Siz her ne kadar dikkatli olsanızda saçma sapan biri bi hareket yapıp HAYATIMIZI kaydırabilir.
Neyse canınızı sıkmak istemem ABİCİM ve her ne kadar aranıza katılamamış olsam da tüm MT AİLESİ hepinizi çok seviyorum...

Kendinize dikkat edin...:rendeer:

evet vedat ve ceren ikinizide çook seviyorum
geçmiş olsun:rendeer:
hani benim resmim tok muuu yineeeeeeeee:salut:

Carabinieri' Alıntı:
Ceren ve Vedat.. her ne kadar tanışmasak da geçmiş olsun diliyorum. (ben ümit -enişteeee-nin kardeşi) :rendeer:

İnanın o akşam sabahı zor ettim.. lütfen tüm mt ailesi ...DİKKATLİ OLUN.. ben bi kardeş olarak abimi her motorla dışarda bildiğimde yüreğim ağzımda geziyorum.

Siz her ne kadar dikkatli olsanızda saçma sapan biri bi hareket yapıp HAYATIMIZI kaydırabilir.
Neyse canınızı sıkmak istemem ABİCİM ve her ne kadar aranıza katılamamış olsam da tüm MT AİLESİ hepinizi çok seviyorum...

Kendinize dikkat edin...:rendeer:
saol bitanem benim
kendine dikkat et bizide merak etme

Eveeeet bendeki resimler

yahuuu ne teknolojik adamım :queen:

biz ctesi saat 7:30 idodan yenikapı-yalova feribotuyla yanımda
laptop olduğundan oradan bağlanıp siteden vedat kaya ve ferni arkadaşımızın kaza haberlerini aldım. çok üzüldüm. kendilerine buradan da bidaha geçmiş olsun diliyorum

ve bendeki resimlere başlıyorum

iznik gölü manzarası ile başlıyorum

1000941yj9.jpg

piknik yaptık sevgili eşimle (CHomCHok) ve ben
1000942es8.jpg

1000943ls4.jpg

1000940ht6.jpg

mekanı arayıp bulamadık önce sonra brubecker (veysel abi) ile eşine rast geldik allahtan onlar bizi mekana götürdü. gittik mekanda cumadan giden Muzo ve Bruce da mekanda idi.

biz koyulduk çadırımızı kurmaya kurduktan sonra artık eserimizin resimlerini çekelim dedik
1000944yy4.jpg

1000945zk4.jpg

1000946qm7.jpg

1000947sm1.jpg

1000948id3.jpg

Mutluemlak ve sevgili eşi de bize katıldı çadırlarını kurdular yorgunluk üzeri meyva suyu ve yengenin yaptığı kekleri götürdüler valla :p
1000949pe9.jpg

diğer yeni arkadaşlar çadırlarını kurarken cuk_o onlara yardım ediyor.
1000950hk2.jpg

cuk_o ile çadır mühendisi olduk işte ispatları
1000952og0.jpg

1000953sf6.jpg

evet bizim malikenin bitmiş hali
1000962th0.jpg

arkadaşları beklerken
1000954gg5.jpg

motosikletleri de gösterelim
1000955uu6.jpg

1000956jq2.jpg

1000957hw0.jpg

1000958ky7.jpg

1000959kh5.jpg

sahilde oturuyoruz muhabbet ediyoruz
1000963jp7.jpg

karımın sanatsal çalışma denemeleri

1000964hj7.jpg

albatros-fb kardeşlerin çadır kurma çalışmaları
1000965gy4.jpg

tmrbaykal ve sevgili eşi tweety.S
1000966dz4.jpg

erdoğanaktaş ve eşinin çadırlarına kurulum yardım aşaması
1000967uk6.jpg

1000968xp0.jpg

not: bu gezide çadır kurma ödülünü kendime veriyorum :queen:

Rahmi abimizin iki bıcır bıcır tatlı kızları ve sevgili halime ablamız.
çok tatlı kızlarınız var allah bağışlasın

1000969fc5.jpg

karıcığımın gene sanatsal denemelere devamı :p
1000970jd7.jpg

1000971qi7.jpg

güneşin batışını izleyen MT üyelerimiz

1000972vt7.jpg

1000975dj1.jpg

1000976pj9.jpg

enişteee bi resmini çekemedim
1000977py0.jpg

akşam yemeği faslı
***önemli not: yayın balığı sadece şiş yenir sakın tava yemeyin ben beğenmedim (gurme)
1000978wt9.jpg

1000979ow9.jpg

1000980ff1.jpg

yeeeeeyytt galatayı 2 hafta sallayamayacağım bari buraları bi sallayalım dedik :queen:
1000982tp4.jpg

1000983hb7.jpg

1000984sd4.jpg

tamer senden t-shirt isteyen bayanlar :p

1000985ag9.jpg

the wall ve brubecker
1000986fg2.jpg

albatros kardeşler
1000987gk4.jpg

noella ve intercom
1000988yb0.jpg

tamerim bu güzel gecede sizi başbaşa çekilmiş resminizide ekleyelim bari
1000989nn3.jpg

barış kardeşimizin bize çaldığı muhteşem gitar dinletisi

1000990df3.jpg

ateşi yaktık sahilde

1000991yw3.jpg

1000992ia2.jpg

ayrılıkken mekandan dikkatimi çeken kırlangıç yuvasında yavrusu
1000995fi1.jpg

1000996yt4.jpg

kültür turumuz
1000999ab2.jpg

1001000xz6.jpg

1000997tg0.jpg

ulu çınar (biz böyle şeyleri koruyamiyoruz ayyaş yuvası olmuş ağacın oyuğu)
1001001lx0.jpg

biz buradan ayrıldık iznikten devam ettik inegöl yoluna doğru

çalışacak arkadaşlar biz ikihafta yoookuuuuz.

yanlız yolda daha iki ay önce açılmış bi mağarayı gezdik
siteleri var ama yapım aşamasında www.oylatmagarasi.com

hatta size resimlerini de vereyim bakın burası oylat mağarası
1001006oi1.jpg

1001009gc8.jpg

1001010ml3.jpg

1001011jh5.jpg

1001012gb8.jpg

1001013ir9.jpg

1001004lb4.jpg

1001003zy6.jpg

1001005ns9.jpg

çok güzel bir doğa harikası yolu üzerinde olanlar bi uğramalı bence

not bunları size kütahya yoncalı tütav termal otelden yolluyorum... :)

günaydın arkadaşlar...

geçmiş olsun dileklerimde bulunan herkeze teşekkürler..
umarım birdaha böyle bir tecrübe yaşamam...

olayı şöyle özetlersem..
feribot kuyrugunda tampon tampona bekleyen arabaların en solundan (yani ters çıkış şeridinde 60 la ilerlerken ) sagda iki şerit arabalar aşagı agır agır inmeye çalışıyor..
iki şeridin en sagındaki arac soldaki araca u dönüş yapacagını söyleyip onun önüne geliyor ben arabanın burnunu gördüm de arada 4 metre anca vardı ben cıkarken bi saga sola bakar diye düşünüyorum adamında gözünün içine bakıyorum dur diye ama adam karşı şeridi ortaladıgnda(yanı ön teker sol cizgide arka teker sag kesik kesik çizgillerdeydi) motoru yatırıp yanından gececek zamanım kalmadı düşünecek zamanımda kalmadı saniyeler oynuyordu yani.aklıma gelen daha önce kaza yapanlar ''kaza anında motoru bırak'' sözü geldi aklıma motoru sola yatırım ellerimi bıraktım ve yerde sürüklenip arabanın sag teker le tanpon arasına kaskı vurup durdum..
motorun ön teker yerde arka teker arabanın kelebek camına sıkıştı kaldı yani amuda kalkmış gibi durdu istesen binkere denesen bunu yapamazsın..yani arabaya göbekten girseydık bende fernide ciddi sorun yaşardık motorda arabadakilere zarar verirdi adamın ailesi içerde.. ama arabada bir çizik bile yok sadece arka kelebek çamı kırıldı..
cok şükür bende de ferni dede bişi yoktu (ful koruma yada bir melek taşıdım için) sadece dizimde bi incime ver ama kırılan duygularım daha acı verdi.

özetle kaza böyle oldu sonrasında yaşananlar ilginçti dost dediğimiz bazı inasanları iyi tanıdım..
o sırada bize yardımcı olan yanlız bırakmayan özellikle Ümit kardeşim (ki beni pek sevmez) hayat boyu unutmicam sagol iyki varsın..
zafer abi nedeiim hızır gibi adamsın dilerim hayat boyu sıkıntı yaşamaz hayatın huzur ve mutlu gecer senin için hep dua edicem..

burada isim vermicem '' bunlar iyi hadi biz devam edelim yola'' diyen arkadaşlar sizleride tanıdık...

ertesi gün bana moral veren arabasıyla götüren gürcan kardeşim ve kankası sizleri seviyorum....
ama yaşadıklarımdanmı yoksa bazı şeylerın cılkımı cıktı bilmiyorum ama bu kampı hiç sevmedim..
insanlar birbirleriye tartışması benim yaşadıgım bazı olaylar yüzünden bir süre nete girmicem..
kendimi coook kötü hissediyorum...
bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve bulanacak olanlara sagolun allah sizleri korusun hoşca kalın..:salut:

izniğin bir kenarında kurduğumuz kamp cok güzel gecti gece muhabet bi başka güzeldi hayatında hic kamp yapmayan arkadaşlar bi danışma hattı kuracağım ve deneyimlerimi ve en ucuz kamp malzemelerini nerden alırız onları sizle paylaşıcağım aynı zamanda kamp pskolojisi adlı benim yazmış olduğum bi kitap var isteyenlere ücretsiz gönderebilirim,cadır kurum aşamasında ve yıkım aşamasında bana yardım eden üç tane bayan rus arkadaşa teşekürederim bunlar kamp konusunda süperler kamp kurmak isteyen olursa onlar seve seve yardım ederiz dediler istanbulda oturuyorlar ve galataya gelecekler ama asılmak yok tamammı he fotoları niye yok derseniz abi foto cekdikte yayınlayamıyoruz cünkü yayınlarsak sitemiz kapanabilir anlarsınız kıyafet konusu:p

Vedat şimdi senin yazdığın yazıyı okudum ve üzüldüm derdin varsa orda niye anlatmadında bazı arkadaşları zan altında bırakıyorsun yanlış yaptın bence seninde o akşam belki yanlışların vardı ama, yani kamp akşamı biz sana bişey demedik seninle ferni arasında gecen sorun yüzünden millet uyamadı ama senin ve fernin kalbi kırılmasın diye bişey söylemedik ama sen böyle yazarsan bende yazarım, ya değer vereceğin arkadaşları iyi sec yada arkadaşlarım bu de katlan bu saatten sonra kimse değişmez :farao:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba çok güzel bi geziydi eğlence muhteşembi emeği geçen herkeze teşekkürler en başka biricik aşkım veysel'e o şimdi uyuyo tatilde malum:mrgreen:

Herkese merhaba,
Bu hafta sonu benim motorla ilk şehir dışına çıkışım ve MT üyeleri ile ile ilk tanışmamdı. Cumartesi sabahı aceleyle yola çıkarken çadırımı iyi bağlayamamışım. Sirkeci feribot iskelesine yaklaştığımda çadırımın olmadığını fark ettim. Geri ye baktığımda sarı bir scooterın (racing scooter:)) geldiğini gördüm (dostdark) ve çadıra benzer bir şey görüp görmediğini sordum. Arkada bir adamın alıp götürdüğünü söyledi. peşinden koşup adamdan çadırı aldım ve aceleyle feribota yetiştik. cuk_o da o sırada oraya gelmişti. Tanıştık kaynaştık. İlk grup sürüşü deneyimim de bu yolda oldu. Yalova'da bir çok motorcu arkadaşla daha tanıştık. Ortam çok keyifliydi.
Tanıştığım herkes çok sıcakkanlı ve olumluydu. cuk_o ya ve çadırımın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir hafta sonu geçirdiğimi söyleyebilirim. Pazar günü dark ve Bursa'da yaşayan iki arkadaşımızla birlikte Bursa'ya iskender yemeye gittik. Bize Bursa motorcularının takıldığı bir kafede içecek ısmarladırlar. Meşhur iskendercideki bir öğle yemeğinin ardından dark ile ben (iki tecrübesiz motorcu) çook güzel ama bir o kadar da zorlu bir yoldan (Bursa-Gemlik-Armutlu-Çınarcık-Yalova-feribotla Yenikapı) geri döndük. Bir çok fotoğraf var ama iş yerimden yükleyemiyorum. Akşam bir şekilde yüklemeye çalışacağım.

Maalesef kampa pazar günü katılabildik locco ve ben ama orda birtek kampçı vardı oda Bruce abiydi :) tabi hande özge ve albatros kardeşlerde vardı onlar daha sonra kaçtılar...

Bizde okadar yol geldik k.çımızı suya sokmadan dönmeyelim dedik bi ıslandık ve geri döndük...

güzel bir aksamdi, zahmeti gecen, gitar calan, ates yakan, ve orda katilan herkeze tesekkürler.
dönerken Karabük yolundan döndük ve inanilmaz bir manzaranin, keyifli ve vaistasiz bir yollculugun zevkine vardik.
bendeki santaj icin uygun olan resimleri ne yazikki yarindan evvel yayinlayamam (bazilari icin izin almak lazim :queen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar