camadan' Alıntı:along baktım sen iyice fırfır vedata dönüyon kardeş yakışmıyo sana :queen:
valla bak yenge canına okicak şimdi :queen:
Muzo' Alıntı:Abi herkes Kadin cikiyor olmazki Böyleeee............
enişteeee' Alıntı:durun yaw dalga geçmeyin moralim bozuldu ayol ne oluyor bize ben anlamadım bi hoş oluyorum
hadi bee ii geyik cıkar burdanalong' Alıntı:yav hiç sorma tanıdıgım güne bilmem nolsun şu adamı
hadi kızlar akşam napıyonuz ben dolmabahçedeyim bilginize bikaç arkadaş daha gelecek önceki hayatımızı kutlarız
muzo sende bi zahmet test yaptır gel
erkeksen gelme biz kızlar toplancaaaaaaaaaaaz şekeriiiiiiiiiiiiim mmmmmmmmuuuck:queen: :queen: :queen:
cidden akşam dolmabahçedyim bu arada gelmek isteyen buyursun
bütün kızlar TOPlandık diycez:queen:
sen ersene sitem et sadece! ben de sana sitem ediiim, muzo ne diim, sen de beni es gec, beni unut! tamam kardeşim tamam, bak cok kırıldım coookMuzo' Alıntı:Abi bende Cumadan geliyorum yaw unuttun bizi Ersencim galiba.....
camadan' Alıntı:along baktım sen iyice fırfır vedata dönüyon kardeş yakışmıyo sana :queen:
valla bak yenge canına okicak şimdi :queen:
brubaker' Alıntı:
ALBATROS-FB' Alıntı:Evlatlarım bacılarım gardaşlarım bırakın artık makarayı kukarayı 5 gün var gelecek olan kim tam liste yapalım işi ciddiye alın yoksa birinizi bile İzniğe sokmam vadilerde adamlarım var sizi kevgire cevirirler
camadan' Alıntı:vedat ilk feribotla gideceğim
saat 7:30 ile gidenzi
çadır da kalacaklar aman eksik bişeyler almasın sonra birbirlerine sarılıp yatarlar ha:queen:
camadan' Alıntı:Valla Bu Sefer Erken Gİdİp Dİrek Çadirimi Kuracam Şezlogumu Da AÇacam Sonra Ohhhhh
İSTERSEN ÇARŞAMBA GETİR ARABAYA KOYALIM :queen:
Arkadaşın bazı cözülecek problemleri var ben haledeceğim bu kafayı yemiş etrafındakilerede yediriyor resmen cocuk gibi ilgi gösteriyoruz daha ne istiyorsun bundan iyisi şamda kaysı cocuk değilsin akıllı ol geleceksen gel gelmeyeceksen gelme milletide kasma ya pişman olacağın şeyi yapma yada yaptığın şeyden pişman olma iki alternatif va başka yol yok anladınmı deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:ashes' Alıntı:pskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum benim belli degil durumum o yüzden katılamayabilirim