evet ya göl canavarı çevirmecamadan' Alıntı:ne mangalı soner,
bence abi gölcanavarı çevirme yaparız :queen:
camadan' Alıntı:bidahaki geziye inşallah destina
MT min güzel insanları günaydın
camadan abimiz oradan tatile gideceği için arabayla gelecek ama genelde herkez motorla geliyor:cat:standart' Alıntı:siz motorla mı gideceksiniz??:silent:
:queen: ufo dan kokuyordur :queen:ashes' Alıntı:ne oldu destina neden gelemiyorsun
:cat: ben yeni kapıdan geleceğimalong' Alıntı:arkadaşlar kimler yenikapıdan biniyor
standart' Alıntı:siz motorla mı gideceksiniz??
ALBATROS-FB' Alıntı::queen: ufo dan kokuyordur :queen:ale: :salut:
ale: :salut:
ale: :salut:
dostdark' Alıntı::cat: ben yeni kapıdan geleceğim
büyük ihtimalle rahmi abi ve antalyadan gelecek 12 arkadaşımız da yenikapıdan gelecekler
along' Alıntı:tamam sonercim iyi olur ben yollardan bihaberim
hee yoldada sakın beni gerilerde bırakmayın malum 125 ligim + 100 kg artçım olacak yanımda şşşşşş
şebo duymasın50km nin üstüne çıkmıyorum yoksa çıkamıyormuyum:silent:
bu arada antalyadan gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz demek isterim.
HOŞGELDİNİZ:rendeer:
dostdark' Alıntı:bak bak bak yine aille kavgası kokuları geliyor:queen: yafu siz hiç akıllanmıyacakmısınız:silent:
jasmine' Alıntı:cumartesi akşam gideceklerin organizasyonu nasıl? kaçta nerden kimlerle? beni bilgilendirirseniz sevinirim gelme olayım çok net olmamakla birlikte gelmeyi ne kadar çok istediğim bayağı bi nettir.
:mrgreen: :mrgreen:along' Alıntı:tamam sonercim iyi olur ben yollardan bihaberim
hee yoldada sakın beni gerilerde bırakmayın malum 125 ligim + 100 kg artçım olacak yanımda şşşşşş
şebo duymasın50km nin üstüne çıkmıyorum yoksa çıkamıyormuyum:silent:
bu arada antalyadan gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz demek isterim.
HOŞGELDİNİZ:rendeer: