nurrem' Alıntı::silent: :silent:
ya nurrem zahmet ette yaz bee
soner abi şaşırdınmı :queen:
nurrem' Alıntı::silent: :silent:
:queen: altında nurullah olan hiçbirşeye şaşırmamCBR1000RR' Alıntı:ya nurrem zahmet ette yaz bee
soner abi şaşırdınmı :queen:
dostdark' Alıntı::queen: altında nurullah olan hiçbirşeye şaşırmam![]()
Peril' Alıntı:len gene mi hortlattınız beni bee bir gnde de rahat durun yahuuuuuuuuuuu:cyclopsan :mrgreen:![]()
dostdark' Alıntı:çiğdem hepimiz okuduk bal gibide aşkını itiraf etmişsin ne o asker yolu beklerim filannnnn
![]()
tanıdığım en çamur kazsın![]()
:queen: allah allah varya beers de de yakaladım enişteleri inkar ettinPeril' Alıntı:hadilen soner ,açıkla bakim en demek istediğini kaz gibi ouymamyayım yoksa seni:silent:
ben asker bekleyemem güzelim ,valla burda oyarlar beni,var bi tane şimdilik yeter o ..ama nurullahı çok seviyorum ayrı.canım biricik arkadaşım benimo..![]()
dökül dökül:cat: :queen: :queen: :queen:Peril' Alıntı:ooo enişteleri diyo bide yaaa halen anlamıyosunuz aa atladınız milete zaten hangisi diye onlarda şaşırdı neyse iki tane fena olmaz hani dermişimmmmmmmmmm:cherry:
Peril' Alıntı:alla alla ya ne korkuyosun aşkolsunnn:mrgreen:
şaka bir yana o akşam geldi ,sizkaçırdınız ama inanmıcaksınız nurullahh tanıştı kendisiyleeeeeeeeeeeeeegerçekler acıdır amatanıştı malesef,gene de nasılsa dönene kadar bırakırsın diye avundu durdu:queen:
ama bilemicem görmeyenler olduğu iin yanımda dolaşırken dikkatli olun meleklerimmm:cherry:
Peril' Alıntı:alla alla ya ne korkuyosun aşkolsunnn:mrgreen:
şaka bir yana o akşam geldi ,sizkaçırdınız ama inanmıcaksınız nurullahh tanıştı kendisiyleeeeeeeeeeeeeegerçekler acıdır amatanıştı malesef,gene de nasılsa dönene kadar bırakırsın diye avundu durdu:queen:
ama bilemicem görmeyenler olduğu iin yanımda dolaşırken dikkatli olun meleklerimmm:cherry:
evet ben söylüyorum canım...ne de olsa yalnız biriyim artık!CBR1000RR' Alıntı:burcu bunu senmi diyorsun![]()
herkes biliyor onun kim olduğunu enişte :cherry:kılıçbalığı' Alıntı:Selammm nasılsınız
daha yeni girebildim mekanımıza
nurren hoşgeldin arkadaşım.
eee ben yokken neler yaptınız bakalım.
ama durun geliyorum 28 mayıstabakalım kim ilgilenicek benimle
Kim Kİm Kİm
soruyormusunkılıçbalığı' Alıntı:Selammm nasılsınız
daha yeni girebildim mekanımıza
nurren hoşgeldin arkadaşım.
eee ben yokken neler yaptınız bakalım.
ama durun geliyorum 28 mayıstabakalım kim ilgilenicek benimle
Kim Kİm Kİm