[MT İstanbul]13 Mayıs Beer’s Haydi Buluşalım Yorumlar ve Fotoğraflar

:p :p :p :p çiğdem nurullah askere gitmeden gel takalım şu yüzükleri
sana askerden aşk mail leri yazar monitörün köşesinide yakmayı ihmal etmez
AŞK MEKTUBU
Biricik aşkım Çiğdem
Sensiz günler geçmiyor lan
Sabahları koşuya çıkarıyorlar, arkadaşlar yardırıp gidyor ben yetişemiyorum ip...lere
En çok senin yemeklerini özledim burada oktan yemekler var len
Akşanları lavuklar hep bana nöbet yazıyor g... üm donuyor lan sevgilim
geçenlerde bir araba verdiler bu kaç cc dedim tabi sisi okunduğu için lavuk yanlış anladı dir ton dayak yedim
Canım sevgilim beni burada şamar oğ.. na döndürdüler ben CBR 1000 RR ın diyorum kimse beni tanımıyor.Şuursuz in..r
Aşkım burada bana özel dayak topic i açtılar en çok ziyaret edilen topic benim topicim(en azından gurur duyabileceğin birşey var)
Aşkım burada genel kültürüm çok genişledi dönünce prof olabilirim
sen biliyormusun 1m alanda 7812 adet ot var
bir ağaç sonbaharda dakikada 879 tane yaprak döker
bir tuvaletde 8887 ad fayans vardır
bir çuvalda 650 ad patedes çıkar
bir çuval pirinç 27 saat de ayıklanır
insan eli 940 ad tabak yıkıyınca buruş buruş oluyor
her sabah 470 adet sigara izmariti topluyan birinin bir ayda 14100 sigara izmariti olur buda 705 paket eder
Sevgilim kültür olarak benimle gurur duyabilirsin
seni çok özledim len beni bekle
mt arkadaşlara selamlar
seni karşılıksız seven
CBR1000RR

Hakari

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay inanmıyorum..tek kelime ile delisinizoğlu siz yaaaa:)koptum tmam da alemsiniz valla dicek bişey yok..aşkinsana neler yaptırıyo valla.sizinde işiniz yok benle uğraşıyosunuz tümgün valla.oh ne ala:)

:queen: :queen: :queen:

varya peril kesin seni vurdu bu sefer hahahahahahahahaha

Super Moderator
aşka bakkk yaaa wayy beeee işte sitenin en deli çifti bunlar kumrular gibi maşallah perile sahip çıkıcaz nurullah gelene kadar
nurullah kardeşim sen merak etme perilin yanına erkek sinek bile yaklaştırmıcaz sonerle:mrgreen:

gördüğüm an bittiler zaten...:bounce:
aşk maşk dedikodu ihtiras hırs takdik herşey var yahu..roman gibi olduk valla:bounce:
bi dee alperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr:

Super Moderator
Peril' Alıntı:
gördüğüm an bittiler zaten...:bounce:
aşk maşk dedikodu ihtiras hırs takdik herşey var yahu..roman gibi olduk valla:bounce:
bi dee alperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr:
kızım bundan hergezide ve diğer günler peşindeyim erkek sinek bile uçurtmayacağım yanında nurullah a söz verdik sonerle 15 ay idare edicen bizi nurullah gelince onunsun :queen:

alper_tim' Alıntı:
kızım bundan hergezide ve diğer günler peşindeyim erkek sinek bile uçurtmayacağım yanında nurullah a söz verdik sonerle 15 ay idare edicen bizi nurullah gelince onunsun :queen:
:cat: ok alper
ben bundan sonra Nurullah ile Çiğdemi Topic kertmesi ilan ediyorum:queen:

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
:cat: ok alper
ben bundan sonra Nurullah ile Çiğdemi Topic kertmesi ilan ediyorum:queen:
nurullah perili önce allaha sora bize emanett etti ve biz topic kertmelerinin aşkını koruyacağız ant içiyorum:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak siz çiğdem in tersini bilmezsiniz.. kötü eder adamı valla...:mrgreen:

alper_tim' Alıntı:
nurullah perili önce allaha sora bize emanett etti ve biz topic kertmelerinin aşkını koruyacağız ant içiyorum:wiinkk:
Bende ant içerimki bu kertilmiş arkadaşları kimse ayıramaz (kertenkele bile)

ben sizi ikiye ayırmasını biirim.sapancada balıklara yem edeyim de görün sizzzz bak ne yapıyorum ben yapacağımı biliyrim size..her türlü sürprize hazır olun hadi bakalımmm:)

oh nurullah bugun sitede yok diye yazın durun bakalım benden solemesi kızdırmayın gider ayak :cat:

Peril' Alıntı:
ben sizi ikiye ayırmasını biirim.sapancada balıklara yem edeyim de görün sizzzz bak ne yapıyorum ben yapacağımı biliyrim size..her türlü sürprize hazır olun hadi bakalımmm:)
:p :p Peril dikkatini çekerim bu ilk aşk mektubuydu:queen: :queen:

Super Moderator
Peril' Alıntı:
:p :p walla kimseye yan gözle bakamazsın hanfendi söz verdik biz kardeşimize oyarız o gözlerini,:queen: :queen: :bounce:

kırmızı' Alıntı:
oh nurullah bugun sitede yok diye yazın durun bakalım benden solemesi kızdırmayın gider ayak :cat:
:rendeer: olurmu ya ne kızdırması gider ayak çiğdemle topic kertmesi yaptık adam artık bir aşk adamı olarak askere gidecek:queen: :queen:

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
:rendeer: olurmu ya ne kızdırması gider ayak çiğdemle topic kertmesi yaptık adam artık bir aşk adamı olarak askere gidecek:queen: :queen:
evt onlar seviyorlar birbirlerini sadece peril naz yapmaya çalışıyo o kadar:queen:

alper_tim' Alıntı:
evt onlar seviyorlar birbirlerini sadece peril naz yapmaya çalışıyo o kadar:queen:
abicim hemen evetmi diyecekti kız...
tabi biraz naz biraz sitem 15 ay dile kolay hemde tam yaz sezonu..
bu kıza acıdım şinci bak...:queen:

dostdark bu mektum ne koptum valla gülmekten her yanım ağrıdı ::koop:: ::koop:: ::koop::

yaa o gece nasıl anlamadık kız birilerini getiriyo onu kıskandırmaya çalışıyo..:silent:
bak şimdi şimdi aklıma geliyo..:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar