zuhtupasa' Alıntı:sölimi nereye gitceni...:queen:
Peril' Alıntı:ne bilm cenko bende anlamadım bende şaşırdım kime varacağımı ayollll![]()
sıkmayın canımı ağlattılar len bu fener takımı beniii ,artık seneye yapacak bişey yok..
nurrem' Alıntı:Henüz bir motorsikletim yok ....:salut:
Umarım başka gezilerde aranızda olurum...
Yaa evet bizde paşamla bunlara ne oldu diye düşünüyorduk:silent:Maynak' Alıntı:merhabalar herkese. ben siteye önceden üye olmama rağmen bu buluşmaya tesadüf eseri katıldım.Ancak o gece halımdende belli olduğu gibi çok moralım bozuktu.Ancak Onur arkadaşımla biraz konuşma,dertleşmek amacıyla onu aradım ve Beer's ta arkadaşlarla olduğunu söyledı.Ancak bu arkadaşların motorsiklet net olduğunu ve bu kadar kalabalık olduğunu bilmiyordumMoralım bozuk olmasına rağmen o kadar motoru görünce gözlerim açıldı birden
orda 15 dk kalmama rağmen zühtüpaşa ile tanıştım
Ama daha fazla ortamı bozmamak için kalktım
zühtüpaşam o gece moralım bozuk olmasa masumlar diye çektığın o fotoğrafı çekemezdin
benı o halde kolay kolay yakalayamazsınız
hepinizi öpüyoorrrum..
:cat: Boğacılar işbaşında:queen:Sadobey' Alıntı:Biz varya buluşmanın ertesi günü evden 2 ev aşağıdaki bakkaldan sigara almaya motorla çıktık. Sonra daha uzak bir yerden almaya karar verdik. Sonduraktan. Bir baktık ki kross modunda dağ taş toprak gidiyoruz. birden kendimizi baraj da bulduk. Allah buldurmasaydı sonra hapis kaldık içinde ne kayalıklı dereyi geçebildik. Ne de ikinci motoru da kucaklayıp dikenli çalılar arasındaki hafif egimli duvarımsa yerden çıkarmaya totomuz yedi. Tekerler çamura gömüldü, bizim pantolonlarımızın arkası bile terlemişti.r:
Nemi oldu kurtardık oradan çok güzel bir ormana daldık dolaştık fotoğraf çekildik. Süper pozlar yakaladık. Topik patlatacağım yakında.:cat:
3 saat sonra eve geldik ve evin altındaki bakkaldan aldık sigarayı. Bu sefer yürüyerek gittik. Tekrar motorla gitsek Afrika'dan çıkardık herhalde :queen:
Şu an bütün fotoğraflar telefonumda. Görünce dibiniz düşecek nasıl bilmiyoruz böyle bir cenneti dibimizde Maltepe'ye 7 dakika, Dudullu'ya 15 dakika, içeren köye 10 dakika mesafede de neden bilmiyoruz diyeceksiniz.
Ama orayı ancak Google Earth bilir. Birde küçükken oraya balık tutmaya giden Sadobey.
nurrem' Alıntı:Pardon da ne demeliydim içeri girip hiç kimseyi tanımadığım gibi kimsede beni tanımıyor formlara bile yeni yazmaya başladım :silent:
olay budur işte::xs22:: sonunda motosiklet.net düyünde görecek:flower: ::biggrinn ::haapppy: ::exclaim: ::cheeeeer ::fool:: ::friends: ::friends: tebrik ederimPeril' Alıntı:alooooooooooooooooo yakaladım sizi oğlumm bitttinizz iki dakka satışa gittik bi geldim neler olmuş yahu alan almış veren vermişşşşş![]()
kara listeye alperid eekliyorum vben ona kıyacam nikahı bak göreceklerrrr iki dakka rahat durun be oğlum yaaaaaaaaaaa:mrgreen:
asker yolu beklerim günleri saya saya al beni kıyamam seni dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:
ulen benide baştan çıkardınız ya sizi sizi ,asker de de bulucam seni nuriiiiiiiiiiiiii![]()
dostdark' Alıntı:olay budur işte::xs22:: sonunda motosiklet.net düyünde görecek:flower: ::biggrinn ::haapppy: ::exclaim: ::cheeeeer ::fool:: ::friends: ::friends: tebrik ederim
nurullah gerçektende azimle.............dağları delermiş(ferhatla şirin)
Slwer' Alıntı:neyse grubun ıcıne gırdıgınde arkadasın sana neden manyak demek sıtedıgını anlarsın o zmn da keske o gece gırseymısın dıceksınemın oalbılırsın