cenkmenderes' Alıntı:Tavır .. vaaaaaaay........ Tuğba yenge bu round'u kaybettin kusura bakma..
inşallah bi daha ki sefere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cenkmenderes' Alıntı:Tavır .. vaaaaaaay........ Tuğba yenge bu round'u kaybettin kusura bakma..
:rendeer: eklendin dostum yarın görüşürüz:cat:hakomzitr' Alıntı:selamlar bır aksılık cıkmaz ıse bende geliyorum listeye ekleyinn:queen:
sen havlu atmışsın haberin yok beyaa...dishy' Alıntı:inşallah bi daha ki sefere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CBR1000RR' Alıntı:ersen abi yarın makara nedenlerden biri sensin
dishy' Alıntı:ya tamam yeterale: ersenimi kaybediorum...cenkkk :salut: :salut: :salut:
bişey de şuna ara biiii:salut: :salut: :salut: :salut:
:rendeer: sadece şamata yapıyoruz üzme kendinidishy' Alıntı:ya tamam yeterale: ersenimi kaybediorum...cenkkk :salut: :salut: :salut:
bişey de şuna ara biiii:salut: :salut: :salut: :salut:
dishy' Alıntı::salut: telini kapattı :salut: :salut: :salut:
ashes' Alıntı:hata bende arkadaşlar aslında hiç bir topige yazmama gerek yok gelip gelemedigimi yazıp uzaklaşmak en iyisidir sıkıldım artık nedense forumlara yazmaya olcay a yada erhan diyicem benim üyeligi durdursun
herkeze iyi eglenceler
saygılar ASHES
:cat: seni sevdim dostum benim kafadansın:rendeer:AnTiKa' Alıntı:slm arkadaşlar ben geldim yarın için motoruma bir fıci bira koydum ama!!! bu sadece bana yeter kusra kalmayın umutlanmayın bizede diye valla kursakta kalır ona göreşaka sizede efes arabasını kiraladım fenerden aşagıya göker içeriz
motor kullanmasını daha dün ögrendim carparsam kızmayın tamam mı
:queen:
:queen: ok dostum yarın görüşelim beni bul:cat:AnTiKa' Alıntı:BENİ sevmeyen zaten dünyada yaşamaz saysın kendini conivayt alim istersen viski içten götüren ilaçtırbende ne istersen mevcuttur 16 yıldır istanbulu aglatan biriyim ayıptır sülemesi
şimdide asvaltları aglatacam sizin gibi dostların yasasinde
![]()
dishy' Alıntı:tamam yazmak yok.sözünden de çıkmicam. bu son yazışım,gitme sitedenale: