[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun birader

Super Moderator
FutureShock' Alıntı:

çok kötüyüüüüm.Arkadaşlar kasksız sakın motosiklet kullanmayın bakın ne hale geldim.Toz kaçmış gözüme mikrop kapmış.Sol gözüm biraz daha iyi ama sağ göz iptal.Cumartesi gününe kadar iyileşirim inşallah.oofff offff :pr: :pr:
anaaa geçmiş olsun kardeşim inş. en kısa sürede iyileşirsin ben montu aldım bugün:queen: :queen:

slm arkadaşlar bu gezi nereye bende gelsem valla okumadım nerde buluşma yer uzaklık kac kilometre masraf buluşma noktası ben buarada adım AnTiKa :) bana yardımcı olun benide alin içinize yahu :) cevap bekliyorum sizden cok tşk şimdikten pai

Sağolun teşkr ederim.Valla kararlıyım tek göz bile olsam gelicem.İki bira içince açılırım heralde :cat:

arkadaşlar şuan birçok arkadaşımız beersta yakın olanlar ugrasın

ne yazikki hasta olduğum için gidemiyorum eğer giden olursa benim yerimede iki tane devirin !

slm arkadaslar sıteye yenı uye oldum uygun gorursenız benıde lısteye eklıyebılırsınız (zaten eklemesenızde yınede gelıcemde:) ) saygılarımla...

yalnız bulusma yerini tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
araltı' Alıntı:
arkadaşlar şuan birçok arkadaşımız beersta yakın olanlar ugrasın

ne yazikki hasta olduğum için gidemiyorum eğer giden olursa benim yerimede iki tane devirin !

şimdi geldim kardeşim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet ben gelemiyorum ya kusura bakmayın çok isterdim ama şans işte neyse yaza motorumu alıyorum zaten bol bol gelirirm iyi eğlenceler çok isterdim gelmeyi ama şartlar müsait değil:salut:

Günaydın arkadaşlar
dün akşam rezervasyon için beers e gittim
bahçede oturduk çok güzel bir mekan
hava güzel olursa bize bahçede yer ayıracaklar
tanışmamız için bahçe çok uygun sesiz siyara dumanı :cat:
Bu arada dün akşam beni kırmayıp bana eşlik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim:rendeer:
Bu arada Hande cim akşamki resimlerden koysanda millet nasıl eylendiğimizi görsün

futureshock geçmiş olsun.

motorumu nihayet teslim aldım, yarın gündüz diğer kalan işlerimi hallettikten sonra aranızdayım :wiinkk:

AnTiKa' Alıntı:
slm arkadaşlar bu gezi nereye bende gelsem valla okumadım nerde buluşma yer uzaklık kac kilometre masraf buluşma noktası ben buarada adım AnTiKa :) bana yardımcı olun benide alin içinize yahu :) cevap bekliyorum sizden cok tşk şimdikten pai
:cat: dostum bu bölümün birinci sayfasında toplantı detayları var.

futureShock geçmiş olsun.aynı benım de basıma gelmıstı 1 hafta surunmustum. gercı kask vardı ama gene de gırmıs toz ıste bu sagı solu bellı olmuyor.
bu arada gordugum kadarıyla burası degısmıs; ask,mesk,evlilik,guzın ablacılık, dugun dernek,ıhtıras,yılan hıkayelerı muhabbetlerıne gırmıs. sınema sektorune bıle el atılmıs yaa. helal valla :mrgreen:
herkese bırını ayarlıyonuz bende charlize theron aliiim :p mümkünse.

Super Moderator
trenox' Alıntı:
futureShock geçmiş olsun.aynı benım de basıma gelmıstı 1 hafta surunmustum. gercı kask vardı ama gene de gırmıs toz ıste bu sagı solu bellı olmuyor.
bu arada gordugum kadarıyla burası degısmıs; ask,mesk,evlilik,guzın ablacılık, dugun dernek,ıhtıras,yılan hıkayelerı muhabbetlerıne gırmıs. sınema sektorune bıle el atılmıs yaa. helal valla :mrgreen:
herkese bırını ayarlıyonuz bende charlize theron aliiim :p mümkünse.
hoopp kardeş charlize kapıldı üzgünüm:p :p

Super Moderator
yaa sonerrrr nerdessiiinnnn topic ölmüş beee yarın buluşma war kimse konuşmuyo nerde millett hooppp toplanın bakkimmmm:queen:
bakın yarın bende geliyorummmm:queen: :queen:
:bounce:

Super Moderator
yazarız yazarız sen merak etmee
sonerrr yaz tahtaya arkadaşıdaaaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar