anaaa geçmiş olsun kardeşim inş. en kısa sürede iyileşirsin ben montu aldım bugün:queen: :queen:FutureShock' Alıntı:
araltı' Alıntı:arkadaşlar şuan birçok arkadaşımız beersta yakın olanlar ugrasın
ne yazikki hasta olduğum için gidemiyorum eğer giden olursa benim yerimede iki tane devirin !
FutureShock' Alıntı:Sağolun teşkr ederim.Valla kararlıyım tek göz bile olsam gelicem.İki bira içince açılırım heralde :cat:
eleman bugünde kask ve montu almaya gidiyo tek gözlü canavar o bee yarın aramızda inş.:queen:vedat kaya' Alıntı:Geçmiş olsun kardeşim...
:cat: dostum bu bölümün birinci sayfasında toplantı detayları var.AnTiKa' Alıntı:slm arkadaşlar bu gezi nereye bende gelsem valla okumadım nerde buluşma yer uzaklık kac kilometre masraf buluşma noktası ben buarada adım AnTiKabana yardımcı olun benide alin içinize yahu
cevap bekliyorum sizden cok tşk şimdikten pai
hoopp kardeş charlize kapıldı üzgünümtrenox' Alıntı:futureShock geçmiş olsun.aynı benım de basıma gelmıstı 1 hafta surunmustum. gercı kask vardı ama gene de gırmıs toz ıste bu sagı solu bellı olmuyor.
bu arada gordugum kadarıyla burası degısmıs; ask,mesk,evlilik,guzın ablacılık, dugun dernek,ıhtıras,yılan hıkayelerı muhabbetlerıne gırmıs. sınema sektorune bıle el atılmıs yaa. helal valla :mrgreen:
herkese bırını ayarlıyonuz bende charlize theron aliiimmümkünse.