SAVAŞXXL' Alıntı:ya burada TAMER cim saolasın tshirt ler için yav çok hoş bir jest olmuş(yav bunnar paralıydıdamı ben adım giydim para-mara ödemeden ) teşekkrürler saolasın....
ALBATROS-FB' Alıntı:kalmadı taze bıttı destına ama ankarada bı depoda mılyon adet varmış en yakın zamanda sana adres söylerım :queen:
biz tişörtlerini yaptırmaya bi ikna edelim bunların sponsoru veysel ve tamer bey olcakdestina' Alıntı:bende istıyorum nerden alıcaz pelın
savaş abicim ..SAVASXXL' Alıntı:yav benim olduğum resimler kimin elindeyse TOPKAPIDAKİ ESKİ D EPOYA GETİRSİN ORJİNALLERİ YANINDA OLSUN PARAYI VERİP ORJİNLERİ ALAYIM...:queen: :queen: :queen:
ulen hep bööle olayor bıyıkları kestik resimler yok ortada...
tam gençleştim derken bu seferde nasılım göremiyorum hahahaa:queen: :queen: :queen: :queen:
tmrbaykal' Alıntı:aşkım konu tshırt değil.ayaklanma konusu.::angry2::
bak bide bu iş cıktı başımıza ..p£linn' Alıntı:biz tişörtlerini yaptırmaya bi ikna edelim bunların sponsoru veysel ve tamer bey olcak
p£linn' Alıntı:daha durun bu ne ki siz bizsiz gittiğiniz her eğlence için bize bişiy yapcanız :mrgreen: bu daha başlangıç bundan sonra motor var daha sonrakileri düşüncez öyle değilmi kızlar
dert etme bende yanık ayağımla gittim :queen: :queen:burcuburcu' Alıntı:motordan dolayı yaklaşmadım değil, tam tersine sizin ortam çekti herhalde ki beni öyle geldim. ben bu alçını üzerinde 8 tur atardım ama motora kavuşma sürem uzayabilirdiYeni motorum alçı çıksın ayağımdan geliyor, aranızda olacağım, tırışkadan motor sewgisi yok bizde, kafamı da kırsam bu sefer hayal ederim...
tüm iyi dilekler için tşk ederim MT-TÜRKİYE üyelerine....
tweety.s' Alıntı:aşkıım
taneeeem
kıvırma
vedatlamı içtin akşam....
YA AYAKLANAM NERDEN ÇIKTI????
Biz sadece T-Shırt istedik...
Bulmak zor artık o tişörtleri cünkı az sayıda özel olarak dikildi koleksiyon sayılır karaborsada cok para eder :cat: ama cok istersen benımkını verırım para sorun degıl aramızda hallederiz $ hsp no özele yazarım:queen:destina' Alıntı:tşk adresı alabılırım:queen: :queen: :queen:
camadan' Alıntı:ana bunlar çoştu karıcığım sen işlerine bak tweety.S e bakma
ashes' Alıntı:birazkalın kumaştan olsun hop yengeler ablalar bizimkiler biraz transparan olmuş yani![]()
p£linn' Alıntı:biz tişörtlerini yaptırmaya bi ikna edelim bunların sponsoru veysel ve tamer bey olcak
evet ne olduki....::comico::anlamadım nerden bildin vedatı.tweety.S' Alıntı:aşkıım
taneeeem
kıvırma
vedatlamı içtin akşam....::comico::
YA AYAKLANAM NERDEN ÇIKTI????
Biz sadece T-Shırt istedik...:salut:
CHomCHok' Alıntı:canım nasıl olursa bizim istediğimizi yapacak neden diye soracak olursan (yoksa dersaadete gelemez sayende)
camadan' Alıntı:ana bunlar çoştu karıcığım sen işlerine bak tweety.S e bakma :queen: