[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

işten kovulursam. bana bakacaksınız. maaşımı tam isterim
resim yüklemekten hiç bir iş yapmadım ve daha bir sürü resim var.

burcuburcu' Alıntı:
bencede süper eğlendiniz size özendim valla...
bende bir motor sevdalısı olarak, bu uğurda 2 hafta önce kaza geçirip ayağını 2 yerden kırmış şimdi motorlara alçı çıkana kadar bööööööle bakan biri olarak tesadüfen galataya getirildim arkadaşlarım tarafından ayağımda alçı. Gerçekten süper eğleniyordunuz, sizinle halay çekebilmeyi nasıl isterdim anlatamam. Bu arada t-shirtleriniz süperdi, ayağım iyileştikten sonra sizin o t-shirtlerden, keyif ve eğlencenizden edinmek isterim :)
Barış bizde bağırdık senin için orada, doğumgünün kutlu olsun....
Burcu

valla ben seni görmedim.geçmişler olsun. :rendeer: :rendeer:
kenarda idin heralde yoksa üstüne falan düşerdim mazallah kırıkların sonra artardı valla :queen: :queen: :queen:

(crato'nun edit notu: Tamer Abi,çok çok özür dileyerek, izninle kendi fotoğrafımı kaldırdım. görenlerin eğlence sırasında mutantlar da mı sizinleydi diye sormasınlar isterim. :queen: )

brubaker' Alıntı:
buyur burdan şimdii..
ya illa kızlar toplanıp bize muhalefet bişey yapıcanız degilmi.. yok size ayrı tişort biz ne sizde o .. ayrımcılık yooookkk..

Yaaa ne ayrımcılığı Veysel Abi
T-Shırtler bize büyük geliyoda ondan.
Kocaman yaptırmış onları amaaaa:rendeer:
(beni büyütemedi adam hep minicik kaldım onun yüzünden:p )

intercom' Alıntı:
tesekkür ederim.... gercekten ucuz atlatmis

KEYIF adamlarin KEYIFI yada... KEYIF adamalrin KORKUSU yada... KEYIFSIZ bayanlar... yada KEYIF KACIRANLAR :cherry:
sen millete akıl verecegine şu kadayıfı degiştir ne o kadayıf adamı ..
valla tişort falan yok sana kadayıf adamı :mrgreen: olarak kalırsan

ashes' Alıntı:
intercom çok geçmiş olsun saygılar
bu arada arkadaşlar bu hafta iznik gezisi olmasa şayet bu topik durmaz resim ve yorumlar valla ne biçim şaşalı olmuş vay vay harbiden sıkı eglenmişiz
rock&roll dersi verilir stipriz show yapılır :)
bekarlık ıcın veda gecesı duzenlıcek kız arkadaşlar var ersın konu ıle ılgılenırsen sana baglantı kurım sevaptır kızlara bi abılık yap :queen: :queen:

intercom' Alıntı:
arkadaslar, sevgili Baris, ne yazikki dünkü dogum gününün muhtesem eylencesine katilamdaim. yegenim honda beat i ile bir desoto ile kafadan carpisip güc denemesi yapmis. desoto daha agir bastigindan kaskiyla beraber ön camda kafa atan yegenimi hasteneye kaldirmislar. allahtan (tam korunmali) oldugu icin desotonun altinda kalacagindan üsten gectigi icin sadece hafif bir travma ile olayi adlati. bacaklarindaki bir kac cürük ile bence ucuz kurtadi.. yalniz benimde gelecek ne moralim ne de halim kaldi....
resimlerinizi vede t-Shörtlerinizi coook kiskandim!!!!!!!!!!!!!!!::cekic::
dostum büyük geçmiş olsun,böyle bir durumda gelmemen çok doğal,nasıl olsa her çarşamba ordayız kendine iyi bak:rendeer:

[
öncelikle dün gece cok güzeldi herşey.. askım da süperdi ve grubu tabiki :cat:katılıyorum arkadasıma tişörtler cok büyük ve keyif adamları bize göre değil bizde istiyoruz:) sarılı pembeli bişi olsun :mrgreen: birazsda küçük olsun cok sey mi istiyoruz acaba

CHomCHok, 34BPY, akalteke, aksi, alderney, ashes, brubaker, BRUCE, burcuburcu, chopper250, cuk_o, destina, drm_solo, enişteeee, ferni, judas25, komtan, ledo, TNT, tweety.S, zuhtupasa

21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir

tweety.S' Alıntı:
ya Pelincim - Chomchokcum aloo kızlar...
ya bizede t-shırt yapar Tamerde
ya başka bir renkte olsun,
Yada Keyif adamlarının yerine başka bişey yazdıralım...?
Hani eşlerimiz Keyif Adamı ve biz...???

naber şeker , sen de olsaydın iyi olacaktı ma başka bir sefere inşallah:rendeer:
yazdıralım tabi neden olmasın keyif kadınları mı yani demek istiyosun !!

Resimler bittiyse Akşamı yazalım bakalım

Barış... Daha önceki yazımdada değinmiştim. İlla bir sanat erbabının sanatı için medyaya maymun. zavallıların ağız kavgasına ve televole it dalaşına ihtiyacı yoktur. Sanatçının hitap ettiği kitlenin cebine değil gönlüne girmeye çalışmasıdırki. Buna nadir örneklerden biri Barış Övünmek gibi olmasın bizim Barış'ımız.

Bu akşam senin doğum günün bizimse keyif günümüzdü. Bize bu keyfi yaşattığın için sana. Bu güzel akşamın. periyodik hale gelmesine sebep olanlara teşekkür ederim İyiki doğdun Barış. İyiki varsınız Keyif adamları.

Gecenin süprizi Sevgili adaşım Tamer'in önünde keyif adamları yazan tşörtleriydiki Bu ince ve güzel davranış geceye hem renk hemde birlik olma duygusunun yüceliğini getirdi.

Fakat isim vermeden gecenin sıkıntılı zamanları vardı neydi bu zamanlar.
Mt de bir arkadaşımız teferruatına girmek istemiyorum haklı veya haksız olma durumunuda irdelemiyorum. Mt den üyeliğinin düşürülmesi olayıydıki gerçekten hem Mod. Arkadaş Hem üye Arkadaş Sıkıntılıydı. Bu güzel Aksamda bunu düzeltilmesi yönünde Levent beyin çabaları Takdire şayandır. Acizane Düşüncem bir toplulukta o topluluğun Bir arada tutmasını sağlayan en önemli unsur adalet olgusudur.

Fakat Gene bu topluluklarda Yönetici sıfatı Taşıyan Kişilerin Verdiği Kararlardan Dönmesi Veya değiştirmesi Anarşi Yaratabilir. Ama belli bir seviyyeye gelmiş kişilerin oluşturduğu Zümrelerde Bu hazmedilir bir davranış olurki Vijdanları Rahatlatır

Dün geceki bu güzel ortamda bunlar vardı Haftaya böyle bir sorunu Tartışılmadığı her iki kesiminde İkna olup Üyelği iptal olan arkadaşın tekrar aramıza dönmesi iptal eden arkadaşında buna çaba göstermesini rica ederim.

Gece Barış'ın gecesiydi bizde Barış'ın arkadaşı e peki barışmak bize yakışmazmı o zaman yakışanı yapalım barışalım.

Saygılarımla

T.D.

tabi ya neden olmasın sarı renkte de çok hoş olur .(keyif kadınları):rendeer:

CHomCHok' Alıntı:
tabi ya neden olmasın sarı renkte de çok hoş olur .(keyif kadınları):rendeer:
:):):)

senin en sevdiğin renk sarıydı dimi:)
KEYİF KADINLARI MODA EVİ..:)haline dönüştük....
hadi kızlar başka fikri olan...
Biz düşünelim Tamer yapsın:queen: :cat: :rendeer:

crato' Alıntı:
(crato'nun edit notu: Tamer Abi,çok çok özür dileyerek, izninle kendi fotoğrafımı kaldırdım. görenlerin eğlence sırasında mutantlar da mı sizinleydi diye sormasınlar isterim. :queen: )
canın sağ olsun.anlamadığım size eğlence yasakmı.:queen: :)

akalteke' Alıntı:
Resimler bittiyse Akşamı yazalım bakalım

Barış... Daha önceki yazımdada değinmiştim. İlla bir sanat erbabının sanatı için medyaya maymun. zavallıların ağız kavgasına ve televole it dalaşına ihtiyacı yoktur. Sanatçının hitap ettiği kitlenin cebine değil gönlüne girmeye çalışmasıdırki. Buna nadir örneklerden biri Barış Övünmek gibi olmasın bizim Barış'ımız.

Bu akşam senin doğum günün bizimse keyif günümüzdü. Bize bu keyfi yaşattığın için sana. Bu güzel akşamın. periyodik hale gelmesine sebep olanlara teşekkür ederim İyiki doğdun Barış. İyiki varsınız Keyif adamları.

Gecenin süprizi Sevgili adaşım Tamer'in önünde keyif adamları yazan tşörtleriydiki Bu ince ve güzel davranış geceye hem renk hemde birlik olma duygusunun yüceliğini getirdi.

Fakat isim vermeden gecenin sıkıntılı zamanları vardı neydi bu zamanlar.
Mt de bir arkadaşımız teferruatına girmek istemiyorum haklı veya haksız olma durumunuda irdelemiyorum. Mt den üyeliğinin düşürülmesi olayıydıki gerçekten hem Mod. Arkadaş Hem üye Arkadaş Sıkıntılıydı. Bu güzel Aksamda bunu düzeltilmesi yönünde Levent beyin çabaları Takdire şayandır. Acizane Düşüncem bir toplulukta o topluluğun Bir arada tutmasını sağlayan en önemli unsur adalet olgusudur.

Fakat Gene bu topluluklarda Yönetici sıfatı Taşıyan Kişilerin Verdiği Kararlardan Dönmesi Veya değiştirmesi Anarşi Yaratabilir. Ama belli bir seviyyeye gelmiş kişilerin oluşturduğu Zümrelerde Bu hazmedilir bir davranış olurki Vijdanları Rahatlatır

Dün geceki bu güzel ortamda bunlar vardı Haftaya böyle bir sorunu Tartışılmadığı her iki kesiminde İkna olup Üyelği iptal olan arkadaşın tekrar aramıza dönmesi iptal eden arkadaşında buna çaba göstermesini rica ederim.

Gece Barış'ın gecesiydi bizde Barış'ın arkadaşı e peki barışmak bize yakışmazmı o zaman yakışanı yapalım barışalım.

Saygılarımla

T.D.
tamer harikasın abicimm..
kalpten gecen duyguları dile getirmeyi bu kadar güzel yapabilen ender kişilerden birisin..
böyle giderse AKALTEKE FAN KULÜBÜ'nün ilk erkek üyesi olucam haberin olsun:cat: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tweety.S' Alıntı:
:):):)

senin en sevdiğin renk sarıydı dimi:)
KEYİF KADINLARI MODA EVİ..:)haline dönüştük....
Biz düşünelim Tamer yapsın:queen: :cat: :rendeer:

ana bunlar coştular tamer koş yetiş :queen:

tweety.S' Alıntı:
senin en sevdiğin renk sarıydı dimi
KEYİF KADINLARI MODA EVİ..haline dönüştük....
Biz düşünelim Tamer yapsın

evet sarı rengi severim.
ne o moda evi falan bak başka fikir veren yok yanıııııııııııııııııııııı :silent:

olsun ilginç olur işte yada

dersaadet keyif insanları , galata keyfi , çarşamba eğlencesi vs.

crato' Alıntı:
detay vermeye başlarsak çok uzun bir mesaj olacağından kısaca toparlayayım, emeği geçen ve katılan herkese bu güzel akşam için teşekkür ederim. :wiinkk:

yazdım kenara.:cherry:

:rendeer: yafu sende birtanesin
bütün mod lar hepinizi seviyoruz
akşam(sabah)kafam iyiydi öyle yazmışım kusura bakma derler ya sarhoşun mektubu okunmaz.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar