[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

arkadaslar, sevgili Baris, ne yazikki dünkü dogum gününün muhtesem eylencesine katilamdaim. yegenim honda beat i ile bir desoto ile kafadan carpisip güc denemesi yapmis. desoto daha agir bastigindan kaskiyla beraber ön camda kafa atan yegenimi hasteneye kaldirmislar. allahtan (tam korunmali) oldugu icin desotonun altinda kalacagindan üsten gectigi icin sadece hafif bir travma ile olayi adlati. bacaklarindaki bir kac cürük ile bence ucuz kurtadi.. yalniz benimde gelecek ne moralim ne de halim kaldi....

geçmiş olsun yeğene :rendeer:

tekrar gideriz.

intercom' Alıntı:
arkadaslar, sevgili Baris, ne yazikki dünkü dogum gününün muhtesem eylencesine katilamdaim. yegenim honda beat i ile bir desoto ile kafadan carpisip güc denemesi yapmis. desoto daha agir bastigindan kaskiyla beraber ön camda kafa atan yegenimi hasteneye kaldirmislar. allahtan (tam korunmali) oldugu icin desotonun altinda kalacagindan üsten gectigi icin sadece hafif bir travma ile olayi adlati. bacaklarindaki bir kac cürük ile bence ucuz kurtadi.. yalniz benimde gelecek ne moralim ne de halim kaldi....

abi çok çok geçmiş olsun umarım çabuk düzelir..

desotoya bişi olmuşmu barii...:cherry:
yoksa aaa camda sinek var diyip sileceklerimi çalıştırmış..:)
yegene söyle önce motor durdurulur sonra karşı aracın kapısı açılır ..
adam '' nooluuu...'' demeden kaskla kafa o zaman atılır...
camdan kafa atılmaz abi..:)

YA arkadaşlar harbi süperdi,bana takılan ve şakayla karışık siz anarşistsiniz:p diyen M.T. nin diğer üyeleri gelin be ayrımcılık yok, herkeze kapı acık hatta bi abimiz var hep topiği okuyo ama bize kırgın herhalde hic gelmiyo, oda gelsin hatta adamı kıskanıyorum benim nick ime şarkı yok ama, onun nick iyle şarkı var galatanın faz gecilmez şarkısı oldu, büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öper saygılar dilerim OKYANUS DALGICI

yaa arkadaşlar T şörtünde KEYİF ADAMLARI yazan bir grup
eminönün den İznik e giden yolda halaaa halay çekiyormuş..
birileri durdursun onları..:queen: :queen:

vedat kaya' Alıntı:
yaa arkadaşlar T şörtünde KEYİF ADAMLARI yazan bir grup
eminönün den İznik e giden yolda halaaa halay çekiyormuş..
birileri durdursun onları..:queen: :queen:
hadi bee dün akşam halayın başında fırıldak diye biri vardı tanıyomusun:queen:

(crato'nun edit notu: Tamer Abi,çok çok özür dileyerek, izninle kendi fotoğrafımı kaldırdım. gören eğlence sırasında mutantlar da mı sizinleydi diye sormasınlar isterim. :queen: )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saygı değer M.T. üyeleri giydiğimiz tişortları sakın sağda solda eleştiri olarak kulanmayın ve eleştirmeyin bu bir isyan veya gövde gösterisi değil sadece aramızda eğlence olsun diye arkadaşın yaptırdığı kücük bir jesttirÖNEMLE DUYRULUR

tmrbaykal' Alıntı:
geçmiş olsun önemli olan sağlık....
eylenceler gezmeler herzaman olur...

sagol tamer, allahtan yegenimde endiselenecek bir sey yok, scooteri ise 1 aylik ve berbat bi drumda.

YAW bende ISTIYOM keyif adamlari t-shörtündeeeeeen, banane ya, istyiom yaaa

p£linn' Alıntı:
burdan tamere sesleniyorum bi akşam gelmedik diye böylemi olduk veysel abine düşünüyosun da, biz neciyiz yazıyorum ben bunları iznikte görüşcez bakalım

ya Pelincim - Chomchokcum aloo kızlar...
ya bizede t-shırt yapar Tamerde
ya başka bir renkte olsun,
Yada Keyif adamlarının yerine başka bişey yazdıralım...?
Hani eşlerimiz Keyif Adamı ve biz...???

intercom' Alıntı:
sagol tamer, allahtan yegenimde endiselenecek bir sey yok, scooteri ise 1 aylik ve berbat bi drumda.

YAW bende ISTIYOM keyif adamlari t-shörtündeeeeeen, banane ya, istyiom yaaa

Intercom geçmiş olsun ya...:(
ucuz atlatmış...

Son düzenleme:
süperdiniz.........

bencede süper eğlendiniz size özendim valla...
bende bir motor sevdalısı olarak, bu uğurda 2 hafta önce kaza geçirip ayağını 2 yerden kırmış şimdi motorlara alçı çıkana kadar bööööööle bakan biri olarak tesadüfen galataya getirildim arkadaşlarım tarafından ayağımda alçı. Gerçekten süper eğleniyordunuz, sizinle halay çekebilmeyi nasıl isterdim anlatamam. Bu arada t-shirtleriniz süperdi, ayağım iyileştikten sonra sizin o t-shirtlerden, keyif ve eğlencenizden edinmek isterim :)
Barış bizde bağırdık senin için orada, doğumgünün kutlu olsun....
Burcu

tweety.S' Alıntı:

ucuz atlatmış...
buyur burdan şimdii..
ya illa kızlar toplanıp bize muhalefet bişey yapıcanız degilmi.. yok size ayrı tişort biz ne sizde o .. ayrımcılık yooookkk..

burcuburcu' Alıntı:
bende bir motor sevdalısı olarak, bu uğurda 2 hafta önce kaza geçirip ayağını 2 yerden kırmış şimdi motorlara alçı çıkana kadar bööööööle bakan biri olarak tesadüfen galataya getirildim arkadaşlarım tarafından ayağımda alçı. Gerçekten süper eğleniyordunuz, sizinle halay çekebilmeyi nasıl isterdim anlatamam. Bu arada t-shirtleriniz süperdi, ayağım iyileştikten sonra sizin o t-shirtlerden, keyif ve eğlencenizden edinmek isterim :)
Burcu
geçmiş olsun
o ayagı alcıda oturan senmıydın oyle bi bakıyodunki halay çekerken içim gitti falla olsun haftaya sen o ayaklada halay çekersin:rendeer:

CHomCHok tatile çıkacağımız için siteye pek bakamıyor ama size katılıyor tel ile sordum tweety.S yenge

brubaker' Alıntı:
buyur burdan şimdii..
ya illa kızlar toplanıp bize muhalefet bişey yapıcanız degilmi.. yok size ayrı tişort biz ne sizde o .. ayrımcılık yooookkk..
Veysel abi bırakalım yapsınlar :queen:

tweety.S' Alıntı:

ucuz atlatmış...

tesekkür ederim.... gercekten ucuz atlatmis

KEYIF adamlarin KEYIFI yada... KEYIF adamalrin KORKUSU yada... KEYIFSIZ bayanlar... yada KEYIF KACIRANLAR :cherry:

burcuburcu' Alıntı:
Burcu
:salut: gecmişolsunda motordan duştugun icinmı bıze katılmadın uzaktan uzaktan baktın haklısın bende motordan dolayı ayagımı kırsam bende yaklaşmazdım motora ve motorcu ortamına en iyisini yapmışsın:rendeer: gecmış olsun:rendeer: :rendeer:

Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
camadan, 34BPY, akalteke, ALBATROS-FB, alderney, alper_tim, ashes+, BRUCE, chopper250, destina, enişteeee, intercom, Rahmi&Halime, sametcakar, spyle, teror, tmrbaykal, TNT, tweety.S

misafirleri içeri bekleriz dışarıda kalmayın ailemize katılın :cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar