[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

SAVASXXL' Alıntı:
evet ağıradamlar dan g elecek olanlar olursa kel ve ağıradamlar katalok çekimleri yapacağız...:cherry:
üzerinize ince bişeyler giyin fakat fazla dekolte olmasın(göbeklerınız kapalı olsun şişman arkadaşlar):queen:

büyük ihtimal ile eşim beni bu çarşamba tek başıma salmayacak....
çünkü inanmıyor kimsenin tek erkek geldiğine kanıramadım :queen: yane o yüzden +1 olarak geleceğim büyük ihtimalle...

eşim orada soracak olursa biz hergün buluşuyoruz sadece çarşambaları değil taammı??:queen: :queen:
diğer günler nerdeydın dıye kafamı gözümü patlatmasın hahaha

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
LÜTFEN DİKKATE ALIN BU UYARIMI HAYAT MAYAT MESELESİ...:queen: :queen:

SAVASXXL' Alıntı:
evet ağıradamlar dan g elecek olanlar olursa kel ve ağıradamlar katalok çekimleri yapacağız...:cherry:
üzerinize ince bişeyler giyin fakat fazla dekolte olmasın(göbeklerınız kapalı olsun şişman arkadaşlar):queen:

büyük ihtimal ile eşim beni bu çarşamba tek başıma salmayacak....
çünkü inanmıyor kimsenin tek erkek geldiğine kanıramadım :queen: yane o yüzden +1 olarak geleceğim büyük ihtimalle...

eşim orada soracak olursa biz hergün buluşuyoruz sadece çarşambaları değil taammı??:queen: :queen:
diğer günler nerdeydın dıye kafamı gözümü patlatmasın hahaha

savaş abi herkez eşini getiriyor ve ertesi gün eşleride siteye üye oluyor:cat:
ondan sonra topicler karışıyor:queen: nerede gezi var nerede toplantı yok beni götürmedin,:queen: yok listede neden adım yok:queen: yok benim adımı niye yazdırmadın :queen: ben +1 miyim senin için :queen: eve gelirken meyva almayı unutma filizler yelecek:queen: o toplantıya bensiz gitde göreyim:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
abi istersen birdaha düşün:mrgreen:

evet 62 kişi olduk ve yazdırmadan gelenlerde oluyor
bekle bizi galata :bestmt: :thumleft: ::haapppy: ::biggrinn ::fool:: ::cheeeeer ::friends: ::hosgeldi ::shake2:: ::xs22:: ::bira01:: ::nefes:: ::xblink:: ::comico:: ::comico:: ::wish:: ::sorcerer ::cheeeeer ::friends: ::sefereee ::puro:: ::haapppy: ::biggrinn ::deliir:: ::dalga:: ::deliir:: ::koop:: :rendeer: :queen: ::biggrinn ::sefereee ::winkwink ::sapka:: ::xrock:: ::xtongue: :flower: :flower: ::tutkuy:: ::fool:: ::cheeeeer ::exclaim: ::sefereee ::friends: ::cheeeeer ::bira01::

dostdark' Alıntı:
evet 62 kişi olduk ve yazdırmadan gelenlerde oluyor
bekle bizi galata :bestmt: :thumleft: ::haapppy: ::biggrinn ::fool:: ::cheeeeer ::friends: ::hosgeldi ::shake2:: ::xs22:: ::bira01:: ::nefes:: ::xblink:: ::comico:: ::comico:: ::wish:: ::sorcerer ::cheeeeer ::friends: ::sefereee ::puro:: ::haapppy: ::biggrinn ::deliir:: ::dalga:: ::deliir:: ::koop:: :rendeer: :queen: ::biggrinn ::sefereee ::winkwink ::sapka:: ::xrock:: ::xtongue: :flower: :flower: ::tutkuy:: ::fool:: ::cheeeeer ::exclaim: ::sefereee ::friends: ::cheeeeer ::bira01::
XXXXXXLLLLLL kac kişi sayıyon​

abi bize 3 kişilik yer ayırsın
10 tane de dombili gelirsek d emek oluyorki 30 kişiyis ...:mrgreen:

evet ismini yazdırmadan kaçak gelenler tespit edilecek ve gereken gıdıklama eylemi yapılacaktır mesela cool moto ::cekic:: ::nefes:: ::pokey:: ::whip:: ::pcgum:: ::evil:: :queen:

Çarşamba yoklama yapalım ya listeye 60-70 kişi yazıyoruz sonra bir bakıyoruz 150 kişi olmuşuz :silent:
tabi sirkeci yakın ya bizi gören ülen negüzel eğleniyorlar diyip hemen bir kask satın alıp aramıza karışıyor:cyclopsan
adın ne diyoruz ooo çok keyif alıyoruz çook diyor:silent: :queen:

camadan' Alıntı:
valla bidahaki sefere girişte kimlik kontrolü yapalım bari :p :queen:
evet ya neyse erhan sağolsun yaka kartı getiriyor da kim kim belli olacak:cat:
ama bu kaçaklar birdahaki haftaya sahte kimlik bastırıp yine aramıza sızarlar:pale:
en iyisi eğlenmiyormuş sıkılıyormuş gibi yapalım:queen:

zaten iki hafta yokum bu haftadan sonra üfff

ne yapsam tatile çarşambaları araverip sonra devammı etsem yaw :queen:

camadan' Alıntı:
zaten iki hafta yokum bu haftadan sonra üfff

ne yapsam tatile çarşambaları araverip sonra devammı etsem yaw :queen:

abi sen tatildeyken senin kırmızı başlık...pardon daelim 250 nerede kalacak..
hani meraktan soruyorum..:pl: ::evil:: ::zencii::

ne yapcan benim yavruyu vedat :queen:

bilirsin insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş :queen:

ashes' Alıntı:
Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum
Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum
En dereye dereye al dereden taşlari
Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari
Kiz evunun onine sereceğum kilimi
Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi
Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar
Ben sana doyamadum doysun kara topraklar
SABAHTAN BERİ BU ŞİİRİMİ ARIYDUN BE TAM SENİ ANLATMIŞ AMA REKLAM KOKUYO SENİ PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ:p

ALBATROS-FB' Alıntı:
SABAHTAN BERİ BU ŞİİRİMİ ARIYDUN BE TAM SENİ ANLATMIŞ AMA REKLAM KOKUYO SENİ PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ:p
:queen: :queen: reklam yok

gl5oy.jpg
[/URL][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar