[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim

uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor

uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor

ya madem burdan yazabiliyon telefona neden cevap vermiyon anlamadım neyse genede geçmiş olsun... görüşürüz..

arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim

Allah şifa versin...
ama kuzu şişten zehirlendiğini nasıl anladın??merak ettim.zehirlenme belirtileri nasıl oluyor???
bende o mekana ilk defa gittim.savunma gibi algılanmasın ama sadece zehirlenmenin kuzu şişten kaynaklandığının nasıl anlaşıldığını merak ediyorum...

murat abi hakkaten sadece kuzudan değildir belki başka arkadaşlarda yedi kuzu şiş hatırlıyorum ??? ama ben ağır yağ kokusundan dolayı yiyemedim açıkçası karnım aç olsa bile ağır kokuların olduğu yerde iştahım kaçıyor...

neyi anlamadın wc den çıkabiliyomuyum halsizlikten bitab düştüm he girdim mt .ye açık kaldı pc telefonu eşim sessize almış ben rahatsız olmayayım diye

ne demek neyi anlamadın??? bakıyorumda agrasif tutumlar sergiliyorsun oraya getirtme beni :) neyse sen istirahatine bak... ben motoru bozunca bol bol kaynar suya şeker katarak içiyorum iyi geliyo :) annemlerde köyde öle yaparmış :) ama bende denedim banada iyi geliyor cidden tabi her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir.. sen dene dediğimi olmazsa ara beni adamlarımız var hallederiz :)

Allah şifa versin...
ama kuzu şişten zehirlendiğini nasıl anladın??merak ettim.zehirlenme belirtileri nasıl oluyor???
bende o mekana ilk defa gittim.savunma gibi algılanmasın ama sadece zehirlenmenin kuzu şişten kaynaklandığının nasıl anlaşıldığını merak ediyorum...

oraya aç gittim dürümü yiyip döndükten sonra çay içtik eve geldim wc den çıkamadım sabaha kadar herhalde üşüttüm dedim sabah iş yerine geldiğimde halsizlik vede yorgunluktan kıpırdayacak halde değildim iş yerime gelen arkadaşlarım durumumu görünce gıda zehirlenmesi dediler istifra ve çırcır olmak gıda zehirlenmesidir dediler tabi halsizlikte cabası ben yinede günahlarını almak istemiyorum ama herhalde et bozuktu diye düşünüyorum

ben motoru bozunca bol bol kaynar suya şeker katarak içiyorum iyi geliyo :) annemlerde köyde öle yaparmış :) ama bende denedim banada iyi geliyor cidden tabi her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir.. sen dene dediğimi olmazsa ara beni adamlarımız var hallederiz :)

bu konu hakkında espri yapmayacağım , tutacağım kendimi

arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim herşeyin başı sağlık

Kuzu şiş yiyenler ses vermiyorlar, acaba onlar acil delermi hasan ? :)

gruba katılan enson bendim son kuzu şişi bana yaptı usta et bozuk değilse nden zehirlenmiş olabilirim çünkü oraya gidene kadar hiç bir şeyim yoktu belkide her bünye aynı olmadığından he şöle bişeyde var akşama kadarda açtım açlıktanda olabilir belki boş mideye eti yollayınca mide sapıtmış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar