arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim
uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor
arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim
ya madem burdan yazabiliyon telefona neden cevap vermiyon anlamadım neyse genede geçmiş olsun... görüşürüz..
uyumaya çalışıyorum vücudumda anormal bir halsizlik var bitkinim bugün berbat geçti hattatla eşim konuştu sağolsun düşünceli kardeşim hemen aramış dostlar böle günde belli oluyor
neyi anlamadın wc den çıkabiliyomuyum halsizlikten bitab düştüm he girdim mt .ye açık kaldı pc telefonu eşim sessize almış ben rahatsız olmayayım diye
Allah şifa versin...
ama kuzu şişten zehirlendiğini nasıl anladın??merak ettim.zehirlenme belirtileri nasıl oluyor???
bende o mekana ilk defa gittim.savunma gibi algılanmasın ama sadece zehirlenmenin kuzu şişten kaynaklandığının nasıl anlaşıldığını merak ediyorum...
başka arkadaşlarda yedi kuzu şiş hatırlıyoruM
ben motoru bozunca bol bol kaynar suya şeker katarak içiyorum iyi geliyoannemlerde köyde öle yaparmış
ama bende denedim banada iyi geliyor cidden tabi her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir.. sen dene dediğimi olmazsa ara beni adamlarımız var hallederiz
![]()
bu konu hakkında espri yapmayacağım , tutacağım kendimi
yap abi canın sağolsun![]()
yok, yok adamların varmış bizi de hallederler sonra vazgeçtim...
Kuzu şiş yiyenler ses vermiyorlar, acaba onlar acil delermi hasan ?![]()