Kötü haber Hafta sonu Adapazarı GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞNAK YAĞIŞLI DİYOR 
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SAKARYA
Kötü haber Hafta sonu Adapazarı GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞNAK YAĞIŞLI DİYOR
bende adapazarından katılmayı düşünüyodum fakat pazar günü işim çıktı hava yağmassa işten sonra gezmeyi planlıyorum belki öğlenden sonra yanınızda olabilirim tahmini dönüş saatiniz kaç olur??
Ne demek yol haritas?
İlk mesajda var ya işte rota..İndragandi oradan..
1- Osbourne
2- askon
3- Hersekli
4- Reşit
5- sedat_57
6- krd
7-..............?
1 yıldır sülüklü göl sülüklü göl diye başımın etini yiyenler ortada görünmüyor halaale:
Engin hocam geçen seferki sülüklü göl planı mct ni son anda sattığın için iptal olmuştu sanırım:cherry: bu sefer sorunsuz bir gezi olur inşallah.
ben cumartesi günü tatile çıkacağım için maalesef gelemiyorum sizlerleale: ama bir sonraki gezinizi kaçırmayacağım.. kazasız belasız bol keyifli sürüşler hepinize:rendeer:
Selan engin, pazar günü yağış olursa herhalde sizde gitmezsiniz eğer yağmazsa benide listeye ekleyebilirsin adaşım askon'la birlikte buluşma yerine geliriz..
Hayır canım, ilkinde hava yağmurluydu epey ikincisinde de MT olarak topluca biryere gidildiği güne denk gelmişti..Daha doğrusu ben cumartesi ayarlamıştım MT pazar gidiyordu topluca insanlar haftasonu çift gezi istememişlerdi..
Hem gezi düzenleyip hem de motoru satarmıyım yahu :mrgreen:
Sana da iyi tatiller bu arada
Selam Sinan..
Yağış olursa gitmeyiz ama çeşitli sitelerden baktığım kadarıyla %20 ihtimalle yağış görünüyor hala..Hem cumartesi günü hem de pazartesi günü hava açık, dolayısıyla düşük bir ihtimal yağış olacak..
Sorun yok yani..
Seni de ekliyorum listeye..
Güncel Liste
1- Osbourne
2- askon
3- Hersekli
4- Reşit
5- sedat_57
6- krd
7- canicellat
8- ımroz
9-..............?
Ok. bende gelirim fakat buluşma yerini bilmiyorum aslında anadolu yakasını pek bilmem askon'la haberleşip bir yerde buluşur beraber geliriz..
Güncel Liste
1- Osbourne
2- askon
3- Hersekli
4- Reşit
5- sedat_57
6- krd
7- canicellat
8- ımroz
9-..............?
gezi yatar bu havada bence her türlü...ha kasarız derseniz hasta olayım derseniz yanayım yanayımm ateşlerde yanayım derseniz o ayrı..:queen:
Arkadaşlar bir itimat etseniz bana..
Şuanda yağmur görünmüyor diyorum Pazar günü..
Arkadaşlar bende bir sorun çıktı gelmeme engel değil fakat içim rahat etmeyecek böyle yola çıkarsam mesele şu;dün benzinciye uğradım benzin aldıktan sonra ( cruıser motorların birçoğunda sizlerinde bildiği gibi benzin göstergesi yok ) alttaki küçük sayacı sıfırlamak istedim çünkü her 90-100 km benzin almak için buradan bir kontrol sağlıyordum .neyse sayacı sıfırladım ama göstergeden bir ses geldi ''çıt'' diye yola çıktım ne km sayacı ne hız göstergesi hiç bişey çalışmıyor şimdi hondayı aradım yarın bi gelin diyolar hani insanın kaç km hızla gittiğini bilememesi gerçekten tuhaf oluyomuş..
eğer bu işi yarın hondada halledebilirsem gezi programına katılabilirim eğer olmaz ise duruma göre hareket edeceğim..
Arkadaşlar bende bir sorun çıktı gelmeme engel değil fakat içim rahat etmeyecek böyle yola çıkarsam mesele şu;dün benzinciye uğradım benzin aldıktan sonra ( cruıser motorların birçoğunda sizlerinde bildiği gibi benzin göstergesi yok ) alttaki küçük sayacı sıfırlamak istedim çünkü her 90-100 km benzin almak için buradan bir kontrol sağlıyordum .neyse sayacı sıfırladım ama göstergeden bir ses geldi ''çıt'' diye yola çıktım ne km sayacı ne hız göstergesi hiç bişey çalışmıyor şimdi hondayı aradım yarın bi gelin diyolar hani insanın kaç km hızla gittiğini bilememesi gerçekten tuhaf oluyomuş..
eğer bu işi yarın hondada halledebilirsem gezi programına katılabilirim eğer olmaz ise duruma göre hareket edeceğim..
Buyuk ihtimalle km telin kopmus senin istersen bi cikartip bak buyultulmucek bir sorun olabilir..
adaşım halledılebılır bır sorun umarımkısa zamanda cabuk hallederler hanısenı fazla üzmezler bu arada kaç ile gıttığini bılmemek değilde kaçla gittiğini bılmek bana tuhaf gelıyor 3 yıldır benım göstergeler calışmıyorda :wiinkk: