[Mt İstanbul] 1 Mayıs Pazar Günü Çatalca Sucuk Mangal Gezisi

YA BUGUNN benn kırklarelınden gelırken gordum sızı arkadaslarla gıttıkk iğne adaya sızı gordum dırek sıteye baktım zatenn baktım sızlersınız ya cok pısmann oldum valla gelmedıgıme daha dogrusu sıteye bayadır bakmıyordum bılseydım gelıcektımm valla ıns baska sefere ne zaman olur acabaa!!!

bende şimdi geldim eve ama kaza yaptım motor kaydı dönerken yan yattı motor egzozda çizik var 2 vida aşındı sag ön alt granaj aşındı bende birşey yok motoru tuttum da yola savrulmadı ama 1 metre kaydım motorla bişeyim yok ırc lastık var normaldır ıslak zeminde 5 para etmez

Faruk geçmiş olsun abi. bende sağsalim geldim eve allaha şükür tam garaja soktum yağmur başladı :D :D Güzel bi gündü artık 2 3 haftada bir yaparız böyle. :)

Devlet meteoroloji detayı sevmiyor pek. İl sınırları içnide 24 saat içinde 1 damla yağmur düşerse o günü yağmurlu olarak gösteriyor. Ama açıklamalara bakınca akşam saatlerinde hafif yağmur bekleniyor diye yazmışlar. Hakkını yememek lazım :p
Wunderground'da da zaten aynısı geçerli ama akşam geç saatlerde yağış ihtimali olduğu için günü genel olarak parçalı bulutlu diyor. Yani eğer tuttururlarsa akşam 9'a kadar yağmur falan yok. :)

metorlojinin uzun zamandır tutturamadıgı hava durumunun nedeni anlaşıldı arkadaşlar. metorloji kadrolarına imamları koymuşlar :)

Faruk geçmiş olsun abi. bende sağsalim geldim eve allaha şükür tam garaja soktum yağmur başladı :D :D Güzel bi gündü artık 2 3 haftada bir yaparız böyle. :)

saolasınn bende yagmur a yakalandım ıslak zeminde scooter işe yaramaz hele lastikler iyi degilse yola çıkılmaz :farao:

Faruk geçmiş olsun ya :( ,
Ben yağmura yakalanmadım
fotolar geliyor hepsi çok güzel :)
Videolardanda sadece birini yükledim mangallı olanı.
kalanları güzel bi editle daha sonra sunarım :)
Az kaldı sabredin :)
Bu arada siteye 800.600 çözünürlüğünde yükliyicem ama yüksek çözünürlük isteyenler ''Ali Feyizoğlu''
facebook da eklesinler albüm olarak atıcam akşam orjinal çözünürlüğünde

Ben yağmura yakalanmadım
fotolar geliyor hepsi çok güzel :)
Videolardanda sadece birini yükledim mangallı olanı.
kalanları güzel bi editle daha sonra sunarım :)
Az kaldı sabredin :)
Bu arada siteye 800.600 çözünürlüğünde yükliyicem ama yüksek çözünürlük isteyenler ''Ali Feyizoğlu''

saolasın işte kaza nasıl olacagı belli olmuyor zaten ben anladım ordakayacagını düz ileri gitsem bu sefer girecegim yoldaki araç bana soldan çarpacaktı yine iyi kurtardım motor 1 metre sürüklendi bende üstünde neyseki birşey olmadı

ucundan gördük resimleri :mrgreen: bütün siteleri kapattım downloadları durdurdum yinede 2 saat sürüyordu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolasınn bende yagmur a yakalandım ıslak zeminde scooter işe yaramaz hele lastikler iyi degilse yola çıkılmaz :farao:
Geçmiş olsun. Tek yağmura yakalanan sen olmuşsun Ben Avcılar'da yağmur başlama belirtisi gördüğüm gibi gazladım :p Eve ulaştığımda sadece vizörümde bir kaç damla su vardı.
Aynen. o yağmur biz ordayken yağsaydı geceyi orda geçirirdik :mrgreen:
Bence geceyle kalmazdı. Daha toprağın kuruması var :mrgreen:

Facebook'taki fotoğraflar da düşük çözünürlükte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar